Android OSG1 nejde spustit

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 12:24:38

Zdravím, z ničeho nic mi nejde G1 spustit. Objevuje se trojúhelník s vykřičníkem. Nic jsem neinstaloval ani neupravoval, rpostě úplně z čista jasna. prosím o radu. Měl jsem tam instalovány všechny updaty tak, jak si je systém sám automaticky stahoval. Bohužel jsem pouhý uživatel a nejsem si jist verzí. Děkuji za jakoukoliv pomoc.




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od ramon.dexter » ned 22. lis 2009 12:28:04

Odnes ho do servisu. Jelikož jsi BFU co si nepamatuje verze jaký stahuje, nemůžeme ti poradit, alébrž nevíme s čím. V servisu ti poradí líp.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:01:20

ramon.dexter píše:Odnes ho do servisu. Jelikož jsi BFU co si nepamatuje verze jaký stahuje, nemůžeme ti poradit, alébrž nevíme s čím. V servisu ti poradí líp.
hele slušně jsem se ptal, jestli někdo nemá potuchy, co by se s tím mohlo dělat, nainstalované jsem měl všechny dostupné updaty... Nedá se nějak odvodit, která verze by to mohla být, vzhledem k tomu, že tam byla ta nejnovější dostupná v ČR?.. Bohužel jsem nevěděl, že si musím pamatovat jejich čísla. Takže pokud nevíš, co by se mohlo zkusit, nemusíš prostě reagovat... Třeba se najde někdo jiný, kdo poradit dokáže. Když ne, tak hold ne...

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » ned 22. lis 2009 13:04:11

No nejspis tam mas 1.6 donut co ti to pomuze? proste to odnes do servisu a je to ne? jak sam rikas ze jsi pouhy uzivatel tak stejne nema cenu ti radit. jelikoz by jsi zasahem do telefonu mohl spis uskodit nez problem vyresit. ale pokud preci jen by ses do toho chtel hrabat tak to muzem zkusit, ovsem chci te upozornit ze za jakekoliv poskozeni tveho telefonu nenese nikdo jiny odpovednost nez ty sam.
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:05:30

jediné, co telefon nabízí je Hard reset - nepomáhá... nebo instalace update.zip.......



Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:07:00

jtoxx píše:No nejspis tam mas 1.6 donut co ti to pomuze?........
tuším, že máš pravdu, 1.6 je asi opravdu ten poslední, který tam byl.... za radu děkuji

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » ned 22. lis 2009 13:07:58

Stahni si do pc tohle a pokud mas visty tak to prejmenuj na update a pokud mas xp tak na update.zip a nahraj to na kartu a pak udelej to flashnuti pomoci aplly update.zip hotovo.

Kód: Vybrat vše

http://android.clients.google.com/updates/kila_eu/signed-kila_eu-ota-15632.a5e2aac2.zip
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:32:44

1)verifying update package ... v pořádku proběhlo
2)Installing update ... v pořádku proběhlo
3)restart přes menu ... writing radio image
4)ikona zobrazující instalaci do telefonu
5)automatický restart
6)logo G1
7)znova ten trojuhelník s vykřičníkem :-(

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od d750 » ned 22. lis 2009 13:38:19

Hmm to vypadá doopravdy na hw závadu.


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:46:42

neměl by být na té kartě třeba ještě nějaký jiný soubor? přijde mi divný, že by se ta závada objevila takhle z čista jasna.... ovšem díky za vaši ochotu pomoct.... to ramon.dexter: vidíš, že šlo zkusit pomoct i tak

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » ned 22. lis 2009 13:48:40

no nemusi byt na karte zadny jiny soubor. tenhle jedinej je ten ktery potrebujes. proste to odnes do servisu a mas to. nikdo ti tu neporadi lepe.
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » ned 22. lis 2009 13:51:52

jtoxx píše:no nemusi byt na karte zadny jiny soubor. tenhle jedinej je ten ktery potrebujes. proste to odnes do servisu a mas to. nikdo ti tu neporadi lepe.
ok...tak dík


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » čtv 03. pro 2009 19:05:01

byla vadná základní deska

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » čtv 03. pro 2009 19:12:20

no vidis a porad si po nas chtel radu .-) nakonec to bylo to co jsme rikali hned poprve a nenechal sis to vysvetlit.
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
murena11
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 22. lis 2009 12:20:12
Reputace: 0

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od murena11 » pát 04. pro 2009 17:08:44

jtoxx píše:no vidis a porad si po nas chtel radu .-) nakonec to bylo to co jsme rikali hned poprve a nenechal sis to vysvetlit.
no jo... a na druhou stranu poznemenejme,ze neni treba hned nadavat nekomu, kdo z fleku nedokaze vypalit cislo firmwaru,... navic, kdyz se na to da vcelku logicky prijit...

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » pát 04. pro 2009 17:22:01

vzdyt ti nikdo nenadaval, hned prvni prispevek ti rikal at to odneses do servisu. ;)
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

Planetweb
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: ned 03. kvě 2009 15:49:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S
Twitter: Planetweb
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od Planetweb » pát 18. pro 2009 4:15:01

ramon.dexter píše:Odnes ho do servisu. Jelikož jsi BFU co si nepamatuje verze jaký stahuje, nemůžeme ti poradit, alébrž nevíme s čím. V servisu ti poradí líp.
Hele, kdyz chces byt chytrejsi nez radio, pis alespon pouze za sebe. Ty si mozna pamatujes kazdy update, slusneho chovani ale nemaje

Uživatelský avatar

Planetweb
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: ned 03. kvě 2009 15:49:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S
Twitter: Planetweb
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od Planetweb » pát 18. pro 2009 4:23:44

jtoxx píše:vzdyt ti nikdo nenadaval, hned prvni prispevek ti rikal at to odneses do servisu. ;)
Ja s nim, ale naprosto souhlasim, kdyby tu slo o to se dozvedet jaka je kdo lama a ze ma radeji jit hned do servisu, tak takovehle stranky zeji prazdnotou co do diskuzi. To, ze nas par zna fw sveho mobilu, neznamena, ze ho musi znat kazdy. Je to asi jako by se instalater vztekal, co jsi za lamu v jeho oboru, kdyz nevis presny typ baterie.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od ramon.dexter » pát 18. pro 2009 8:15:29

Pánové, nehádejte se. Co mu na to mám říct. Chce po mě poradit a neumí ani pořádně popsat problém.
Analogie s instalatérem: Já potřebuju opravit vodovod. A co s tim máte. Já nevim. Co mam opravovat? Já chci spravit vodovod.

Je fakt že ty slova o BFU jsem si moh odpustit, ale nedělám to. Ty BFU si totiž uvědomí, že je třeba zajímat se taky o trošku něco jinýho, než byli doposud zvyklí. A sorry, pokud na mě vyskočí v telefonu hláška "android 1.6 update", neni od věci si to někam zaznamenat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: G1 nejde spustit

Příspěvek od jtoxx » pát 18. pro 2009 13:53:43

Planetweb píše:Ja s nim, ale naprosto souhlasim, kdyby tu slo o to se dozvedet jaka je kdo lama a ze ma radeji jit hned do servisu, tak takovehle stranky zeji prazdnotou co do diskuzi. To, ze nas par zna fw sveho mobilu, neznamena, ze ho musi znat kazdy. Je to asi jako by se instalater vztekal, co jsi za lamu v jeho oboru, kdyz nevis presny typ baterie.
Trosku si pletes jabka s hruskama...Ukaz mi instalatera kterej by se vztekal za to ze nevis jaka je baterie kdyz za to dostane zaplaceno? ja za rady tady dostat penize tak se kazdemu venuji plne ale kdyz to clovek dela zadarmo ve svem drahocenem volnem case a clovek nevi vubec o co jde a chce zodopovedet otazku typu nejde mi spustit telefon co mam delat? ramod.dexter mu odpovedel naprosto spravne at to odnese do servisu a nevidim nic spatneho na tom jak to napsal. clovek ten problem vyresil v servisu mu to spravi a vsichni budou spokojeny. Tezko muze clovek kterej se tomu aspon okrajove nevenuje neco prehravat kdyz ani nevi co prehrava. Kdyby se tu navic mel clovek venovat kazdemu zvlast s jakymkoliv problemem tak nedelame nic jineho nez odpovidame na otazky uz nekolikrat zodpovezene. Ten clovek si mel precist par temat kdekoliv aby aspon vedel jaka je aktualni verze androidu nebo popripade co se mu do telefonu aspon natahlo aby se s tim neco dalo udelat. Tohle forum by v tu ranu ztratilo to co se tu vetsina snazi udrzet a to je prehlednost a jednoduchost. tezko by clovek jako ja mel naladu tu prohledavat dulezite informace s konkretnim problemem kdyby tu na dane tema bylo treba tricet podobnych temat. Jsem rad,ze je to tu takhle prehledne a pokud to bude smerovat stylem jako je toto tema a s tvyma nazorama tak dekuji nechci.
Follow me on - twitter

Zamčeno

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti