Android OSOficiálny Android 4.0.4 XPERIA Arc/Arc S ?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Rafi87
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Tablet: Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE sm-t805

Oficiálny Android 4.0.4 XPERIA Arc/Arc S ?

Příspěvek od Rafi87 » stř 06. čer 2012 6:50:14

včera som sa po dlhšom čase prihlásil na xperia.cz a videl som že je oficiálna verzia and 4.0.4 aj na Arc(S),, aj som tam písal ale zatiaľ mi neodpísali, tak preto píšem sem že či by ste mi nevedeli odpovedať

moja otázka bola:

"mám SE Arc (LT15i), a chcem sa spýtať či sa to už oplatí nainštalovať do mobilu? mal som pred dvomi mesiacmi beta verz, ale batéria za noc mi klesla o 30% a nebol najrýchlejší mobil,, videl som práve video na youtube, a už vidím že je to asi stabilnejšie,,,

teraz mám verziu 4.0.2.A.0.62 čo mám podla Vás robiť? aké sú novinky oproti mojej verzie, alebo čo je tam také nové? oplatí sa to preinštalovať na ten ICS

ps.. dá sa to rootnut?"

accord2
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SonyEricsson Xperia NEO

Re: Oficiálny Android 4.0.4 XPERIA Arc/Arc S ?

Příspěvek od accord2 » sob 09. čer 2012 19:08:05

Včera som s nadšením upgradoval môj SE Xperia Neo z 2.3.4 na 4.0.4 Ale po nadšení prišlo sklamanie - pripadalo mi to ako keby som prestúpil z rýchlika do osobáku: spomalené reakcie, dlhé načítavanie tel. zoznamu, ovládanie a nastavovanie foťáku ako na zlom čínskom fone. Keď zapnem foťák zo zamknutého displeja - foťák nabehne, ale keď pohnem fonom - foťák sa vypne. Niektoré aplikácie kým sa spustia - tak to trvá, trvá a trvá....a mnoho ďalších negatív. O nejakých pozitívach sa tu nedá hovoriť. Veľmi ľutujem toho, že som upgradoval. 2.3.4 bola oproti tomuto 4.0.4 super. Wifi funguje bez problémov ( tak ako na 2.3.4)
Teraz hľadám spôsob ako downgradovať späť na 2.3.4. Neviete mi prosím niekto poradiť ako na to? ( ...prosím v nejakej mne zrozumiteťnej reči, lebo sa v tom moc nevyznám...)
Za každú radu som vďačný.....
Záver: ...nikdy viac....neviem či môj fon je slabý na Android 4.0.4... ale čo som sa dočítal na rôznych fórach - chyba je v Androide 4 - je to nedotiahnuté.

Jarous1
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Oficiálny Android 4.0.4 XPERIA Arc/Arc S ?

Příspěvek od Jarous1 » sob 09. čer 2012 22:09:27

Nevím proč to píšeš do všech možných vláken...

Factory reset jsi udělal ? Při takovém přechodu mezi úplně různými verzemi je to spíše nutné než jenom doporučené...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“