Android OSTelefon se zasekne na uvodni obrazovce

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
velicka
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 12. čer 2012 9:13:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc HD7 + Galaxy Nexus
Twitter: @velickaj
Tablet: Apple iPad 2 3G/Wifi 32GB

Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od velicka » pát 15. čer 2012 13:18:09

Zdravim, mam problem se svym htc one x. Hral jsem na nem hru a zasekl se po restartu se zapnul ale zustal viset na uvodni obrazovce quaettly brilliant a pod nim cervene text: this build is for development purposes only..... nefunguje factory reset nic. Telefon mam dva dny, nic jsem s nim nedelal, nerootoval, neflashoval bootloader je ve stavu locked a s-on. Mevite nekdo co s tim?




Uživatelský avatar

steve5cz
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 15. čer 2012 17:29:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sonny Ericsson XPERIA Ray
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od steve5cz » pát 15. čer 2012 18:38:03

Teď nevím jak je to u HTC a jestli nenapíšu pitomost, ale XPERIA se mi taky slušně zasekala a vyřešila to instalace čistého Androidu přes FlashTool.. pokud máš možnost, doporučuju.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od -Pavel- » pát 15. čer 2012 19:07:12

Kde jsi kupoval ten telefon ? Tento build je pouze pro účely vývoje ....., to je dobrá hláška u nového telefonu. :o Jestli existuje oficiální ROM pro One X, tak přeflashuj telefon. Na ROM se podívej na XDA.
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


Autor tohoto vlákna
velicka
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 12. čer 2012 9:13:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc HD7 + Galaxy Nexus
Twitter: @velickaj
Tablet: Apple iPad 2 3G/Wifi 32GB

Re: Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od velicka » pát 15. čer 2012 19:26:17

Jenze ja nechci odemykat bootloader a navic oficialni ruu existuje ale telefon musi byt nabytej a to neni a pres bootloader se nenabiji....:(

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od -Pavel- » pát 15. čer 2012 19:47:28

Nepsal jsi, že ti nejde nabít. Když máš originální ROM, nemusíš nic odemykat. Stačí USB kabel a připojit k PC, kde spustíš exe soubor ROM a proklikáš se do instalace. Baterie nad 50% stačí.
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350



Autor tohoto vlákna
velicka
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 12. čer 2012 9:13:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc HD7 + Galaxy Nexus
Twitter: @velickaj
Tablet: Apple iPad 2 3G/Wifi 32GB

Re: Telefon se zasekne na uvodni obrazovce

Příspěvek od velicka » pát 15. čer 2012 20:05:39

Ale on bohuzel nabit nejde.No poslu ho na reklamaci a budu chtit vratit penize ve ctrnactidenni lhute

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti