Android OSKontakty s diakritikou

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Milhaus65
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: stř 02. pro 2009 21:16:39
Reputace: 0
Bydliště: Hodonín

Kontakty s diakritikou

Příspěvek od Milhaus65 » sob 05. pro 2009 21:47:35

Hledal jsem a nenašel. Jak se dají na uvodní stránce v TELEFON vyhledat kontakty s diakritikou ?Nechce se mi to přepisovat. Pokud je znak s diakritikou hlouběji ve jménu tak to jde , ale u některých se to nedá. Předem díky.


HTC Desire


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od skooopa » sob 05. pro 2009 22:05:39

Dle me nijak :( Osobne diakritiku z techto duvodu odjakziva nepouzivam.

Ale mozna se tu najde nekdo kdo bude vedet ale pochybuji....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

atom631
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:34:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 3
Bydliště: Praha - východ

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od atom631 » sob 05. pro 2009 22:15:25

Bohuzel, asi to nejde :(. Taky me to dost stve :evil:
T-mobile G1 -> Samsung galaxy S3 -> Ulefone be touch 2


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od yonah » ned 06. pro 2009 0:36:39

Mně to jde úplně v pohodě. Třeba kontakt "Šourek". Dám "hledání", vyjede mi HTC_IME, prst chvilku podržim na "s", zvolim "š" a je to. Podotýkám, že jedu na plně počeštěné Enomther's Official a HTC_IME mám nastavenou na češtinu.
oblíbené aplikace a hry.


Autor tohoto vlákna
Milhaus65
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: stř 02. pro 2009 21:16:39
Reputace: 0
Bydliště: Hodonín

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od Milhaus65 » ned 06. pro 2009 9:34:35

To jo v aplikaci Lide. Ale na uvodní stránce / TELEFON to nelze.
HTC Desire


Uživatelský avatar

smog
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 03. pro 2009 22:26:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One P500
Twitter: xsmogx
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od smog » ned 06. pro 2009 13:15:05

Kurec, a já si včera večer poctivě přepisoval mých 280 kontaktů do kolonek Jméno, Příjmení ať se mi to správně seřazuje a ještě k tomu jsem to psal s diakritikou. To znamená, že až si pořídím Androida, tak to budu zas jak vůl přepisovat? :o :lol:
Snad to je ve verzi 2.0 už dořešené...
LG Optimus One + Megatron v1 + CPU 748.8MHz + Kingston 8GB Class 4 + Vodafone CZ
Obrázek


Autor tohoto vlákna
Milhaus65
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: stř 02. pro 2009 21:16:39
Reputace: 0
Bydliště: Hodonín

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od Milhaus65 » ned 06. pro 2009 21:00:57

:D já jsem včera přepisoval 380 položek na bez diakritiky.
HTC Desire

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od skooopa » ned 06. pro 2009 21:27:37

Milhaus65 píše:Hledal jsem a nenašel. Jak se dají na uvodní stránce v TELEFON vyhledat kontakty s diakritikou ?Nechce se mi to přepisovat. Pokud je znak s diakritikou hlouběji ve jménu tak to jde , ale u některých se to nedá. Předem díky.

Tet mi tak dochazi ze jsem dotaz asi nepochopil jak je mysleno: Jak se dají na uvodní stránce v TELEFON vyhledat kontakty s diakritikou...

Jak myslite uvodni obrazovaka?jak se z ni da vyhledavat (krom vytazeni HW klavesnice) sorry ale tohle nepouzivam (pouzivam super dial)


Pokud mate android 1.6 a mate na plose search widget tak ten vym vyhleda i kontakt s diakritikou:

Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Jerzabek
Androiďák!
Příspěvky: 285
Registrován: pát 17. črc 2009 10:30:56
Reputace: 0

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od Jerzabek » ned 06. pro 2009 22:11:01

skoopa: Pokud jsem to správně pochopil tak tady jde celou dobu o Hero, nebo se pletu?
http://android.own.cz
G1 white - CM 6.1
Twitter: @Jerzabek

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od skooopa » ned 06. pro 2009 22:14:15

No to je mozne .. pak babo rad kdyz to autor hodi do android os....

Autor nema v podpisu co ma za telefon takze.... Kazdopadne pokud to nekdo chce na 1.6 to funguje :)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
Milhaus65
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: stř 02. pro 2009 21:16:39
Reputace: 0
Bydliště: Hodonín

Re: Kontakty s diakritikou

Příspěvek od Milhaus65 » úte 08. pro 2009 20:25:53

Omlouvám se za nepřesnost. Telefon jsem doplnil HTC HERO. Dotaz myšlen tak, že na uvodní obrazovce tuknu na ikonu TELEFON a chci najít kontakt na klávesnici.
HTC Desire

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů