Android OSAndroid Market

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
wenzell
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 06. pro 2009 9:28:12
Reputace: 0

Android Market

Příspěvek od wenzell » ned 06. pro 2009 9:35:15

Jsem zcela začátečníkem v používání HERO. Nedaří se mi připojit na Android Market. Při kliknutí na ikonu se objeví požadavek na zřízení účtu u Google. Po zadání požadovaných informací začně ověřování a po chvíli se objeví hláška, že datové spojení s telefonem nelze správně provést, že může jít o dočasný problém nebo o problém se SIM kartou ( neumožňující datové služby ). Jde sice o kartu ze služebního firemního telefonu, ale podle vyjádření operátora ( O2) je snad vše nastaveno. Ostatní aplikace - připojení do záložek na ploše ( CNN apod. ) funguje zcela bez problémů.
Podle manuálu jsem snad vše správně nastavil, ale nyní už si nevím rady. :cry:
Může někdo poradit, co s tím ?
díky
Libor




Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od tomtomas » ned 06. pro 2009 9:36:12

Mno to se mi taky stalo a nakonec sem to vyresil ltak ze sem si na 5 minut pucil jinou sim a delal to s ní

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od jtoxx » ned 06. pro 2009 12:11:04

A mas nastaveny APN na mobilu?
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
wenzell
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 06. pro 2009 9:28:12
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od wenzell » ned 06. pro 2009 13:40:40

to mám, poslal mi to poskytovatl služeb. Ale vlastně všechny údaje byly v telefonu správně.
Můžu zkusit tu výměnu SIM, ale myslím si, že v tom to není....

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od jtoxx » ned 06. pro 2009 13:49:11

no a mas ho zaskrtnuty v bezdratovych sitich?
Follow me on - twitter


Uživatelský avatar

bozskydave
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 23. lis 2009 15:03:24
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od bozskydave » ned 06. pro 2009 21:41:58

mám stejný problém na X10. Taky si nemůžu za nic na světě připojit a to jsem zkoušel všechny tři operátory
SonyEricsson Xperia X10 MINI :)

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od MrEdDy » pon 14. pro 2009 13:13:39

Měl jsem stejný problém na G1 a vyřešil jsem to : "nový" APN , a podle operátora nastavíte jen název , já mám O2 a ty mají název "internet" a nic vic,zadny dalsi nastaveni,pak jsem dal znovu vytvořit ucet a slo to . A ,myslim,ze tohle uz je rozepsano tady na foru v sekci Android a Hardware .
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

delarock
Robot
Příspěvky: 1249
Registrován: pon 30. lis 2009 0:49:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od delarock » pon 28. pro 2009 11:19:09

presne tak staci dat APN aky ma operator, a do nazvu dat new alebo novy
Android: M.Milestone - Nexus One - Galaxy S - Desire HD - Galaxy s II - Galaxy Nexus Palm Pre, Xperia X1, motorola V3, motorola V8, Iphone 2g, iphone 3G, iphone 4,


kubo
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 25. čer 2009 12:08:07
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od kubo » pát 29. led 2010 7:53:01

Nefunguje mi Market. Pri spusteni sa zobrazi biele okno a nasledne asi po pol sekunde spadne.

Skusal som preformatovanie karty aj nahranie noveho systemu.

Mam G1, cm 4.2.13

Dakujem za kazdu radu, tento telefon bez marketu je k nicomu :(.

EDIT: takze zistil som ze moj market enabler v system/sd/app nejde vymazat :( a zrejme sposobuje ze sa neda spustit market.

ls: ./com.androidiani.MarketEnabler.apk: Stale NFS file handle
/system/sd/app # rm -r *Market*
rm -r *Market*
rm: cannot stat 'com.androidiani.MarketEnabler.apk': Stale NFS file handle

EDIT2: tak vyriesene pomocou parted odstranit a znovu pridat ext2

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Vegetus » čtv 11. úno 2010 13:59:55

Ví někdo proč na marketu nemohu najít některé aplikace, které mi před update ROM se sense normálně našel? Konkrétně Google mapy a vlastně i ostatní app od Google. Třeba zrovna ty mapy ani nejsou mezi nainstalovanými app. Takže je nemohu ani odebrat ani aktualizovat a ani stáhnout.
EDIT: nenalezne ani aplikaci Český Android
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Case » čtv 11. úno 2010 14:04:52

Může být kvůli klíčům, kterými je ta ROM podepsaná. Když se objeví nová oficiální ROM, tak občas docela dlouho trvá, než Google její klíče přidá do "povolených" a do té doby, než tak učiní, nefungují z Marketu protected aplikace.

Ale taky to samozřejmě může být v tvém případě něčím úplně jiným...

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Vegetus » čtv 11. úno 2010 14:19:21

Áha...no tak počkáme a uvidíme. Zatím mě to nijak netrápí, ale časem by to bylo nemilé.
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone


Martas09
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: stř 24. úno 2010 21:58:06
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Martas09 » ned 28. úno 2010 22:37:14

Nevi nekdo jak smazat historii stazenych aplikaciv marketu?
I kdyz je z telefonu odinstaluji,seznam v Market/Me stazene soubory stale je...jde to vubec?

EDIT:
Pomohl HardReset a format karty...uklada to seznam stazenych aplikaci na ni.
HTC Magic - ROM 3.05.401.3 with Sense UI

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Android Market

Příspěvek od cryingfreeman » pon 17. kvě 2010 20:05:46

nová podoba webového android marketu http://www.android.com/market/
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Pitrs
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 04. kvě 2010 9:32:23
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Pitrs » úte 18. kvě 2010 13:51:20

Jde vam stahovani z Marketu? Naposledy jsem stahoval neco pred par dny a dneska jsem si chtel udelat update balicku a stahnout neco noveho a download se zastavi na 0% (v podstate se jenom objevi ty obdelnicky na stahovani). Jinak pripojeni na internet mi normalne funguje, tak z toho jsem tedy opravdu jelen


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Android Market

Příspěvek od yonah » úte 18. kvě 2010 14:08:52

Zlobí již delší dobu, děje se tak více lidem. :( Časem naskočí. Občas pomůže ukončení a znovuspuštění.
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

majk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 11. kvě 2010 22:39:54
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od majk » úte 18. kvě 2010 14:16:47

No me jde treba vsechno bez problemu, co mam Desire, to uz je skoro 14dni...

@telefon    
T∙∙∙Mobile HTC Desire Zatim bez ROOT...


Pitrs
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 04. kvě 2010 9:32:23
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Pitrs » úte 18. kvě 2010 15:06:57

Hm tak pomohl trojity restart telefonu :shock: Trosku jsem se v tom rypal a koukal jsem do systemoveho logu a pri pokusu o download z Marketu tam tam byla zaznamenana chyba v gTalku (pritom jsem ho vubec nepouzival) a skutecne se neslo pres gTalk pripojit, kdyz jsem se ho posleze pokusil spustit. Je to cele nejake zahadne propojene - nechapu co ma spolecneho download souboru v Marketu a gTalk. A vypada to, ze asi hodne :D No kazdopadne neco v tom vine asi jeste plave 8-)

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Android Market

Příspěvek od cryingfreeman » úte 18. kvě 2010 15:40:32

vraj pomáha vyprazdenie cache u marketu
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » úte 18. kvě 2010 15:45:13

Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

zoro33
Androiďák!
Příspěvky: 310
Registrován: pát 26. úno 2010 9:53:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact

Re: Android Market

Příspěvek od zoro33 » stř 19. kvě 2010 19:57:02

ja mam trocha iny problem tykajuci sa platenia aplikacii na Markete.
Kupil som si prvu aplikaciu za 2,99 USD, tuto sumu mi aj zablokovalo na ucte (2,47 EUR). Okrem toho mi vsak zablokovalo aj 1 EUR. Vie niekto co to je?

Napr. PayPal si strhli na zaciatok 1 EUR kvoli overeniu uctu, ktore potom vratili naspat, Google Checkout sa vsak ani neunuval mi oznamit, ze stahuje dodatocne peniaze...

Uživatelský avatar

majk
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 11. kvě 2010 22:39:54
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od majk » stř 19. kvě 2010 21:35:13

Jak tak na to koukam, zůstanu u warezu... Člověk to musí neoficiální cestou hacknout aby si to mohl koupit, a oni ho ještě okradou... :D Do toho fakt nejdu. :D
T∙∙∙Mobile HTC Desire Zatim bez ROOT...

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od TMa24 » ned 23. kvě 2010 10:21:56

aTrack dog mi hlasi novu verziu marketu a to konkretne 1.82 :shock: :shock: :shock:
*ebe mu alebo naozaj už kdesi lieta po nete?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Android Market

Příspěvek od d750 » ned 23. kvě 2010 10:23:45

Jo 1.82 je froyo verze.

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » ned 23. kvě 2010 10:33:20

Zřejmě nikdo netuší jestli se dočkáme i bez Froyo, resp mi to přijde jako kravina aby bylo více verzí Marketu - to by tomu zjednodušení androidu moc nepomohli :D

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Android Market

Příspěvek od d750 » ned 23. kvě 2010 10:36:21

Tahle poslední verze ma v sobě widget na plochu.

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od TMa24 » ned 23. kvě 2010 10:50:25

no ale nahackovat by to niekto mohol aj do 2.1. nechame to na Leshaka??? :lol:

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Android Market

Příspěvek od d750 » ned 23. kvě 2010 11:06:24

To by asi nešlo je to jiná verze gaps.

Uživatelský avatar

Lukáš
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: sob 07. lis 2009 18:42:52
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Lukáš » ned 23. kvě 2010 14:51:08

Zdarec všeci, chci se zeptat, nikde jsem to totiž nenašel. Jak si změnim na marketu jmeno, když hodnotím aplikace? Dík za odpověď.

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Android Market

Příspěvek od d750 » ned 23. kvě 2010 15:49:25

Jméno se přebírá z gmail učtu takže jedině změnit si učet.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host