Android OSAndroid Market

Odpovědět

tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Android Market

Příspěvek od tom-tom » pát 17. zář 2010 8:56:59

radegast píše:
tom-tom píše:Připadne mi to trochu postavený na hlavu, to je jako kdybych na PC nemohl sosat z rapidshare, dokud nerestartuju ICQ :)
Až na to, že pokud rapidshare nemá nic společného s ICQ, pak Market a GTalk používají stejný účet u Googlu ;)
Tohle jsem myslel samozřejmě s nadsázkou :) Evidentně se účet po nějakém timeoutu automaticky odhlašuje a pak má občas android z nějakého důvodu problém se znova zalogovat (nekvalitní net, přetížení služby Google? Ale net poskytuju, takže tuhle variantu v mém případě zásadně vylučuju :) a přetížení Googlu je taky dost nepravděpodobné, snad leda že by to způsobovala nějaká ochrana systému proti DoS útokům).




Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Pnaky » pát 17. zář 2010 16:30:11

Dneska jsem navštívil prodejnu HTC v Praze (na čumendu) a mimo to jsem zeptal, jsetli netuší jak to u nás bude s podporou placeného Marketu. Prodavačům se do tohoto tématu moc nechtělo ale nakonec z nich vypadlo, že na informace o Marketu mají dva zdroje:

a) první říká, že placený Market v ČR bude již do konce října
b) druhý tvrdí, že bude na 100% do konce roku

Nezbývá tedy než čekat (zejména uživatelé bez rootu a emulátoru)
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od michpo » pát 17. zář 2010 16:48:08

Dokud to u nás neuvidím, tak tomu neuvěřím, aneb takovýchto zaručených zpráv tu už bylo... a ani jedna se nepotvrdila. Nezbývá tedy nic jiného než čekat, až se Google konečně umoudří a placený market nám zpřístupní.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » pát 17. zář 2010 16:50:26

Hm, tak tomu bych věřil kdyby to bylo přímo od googlu. Htc toho nakecá.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Pnaky » pát 17. zář 2010 17:18:48

Ono je to logický, prý je na placeném marketu aplikace pro práci s přílohama do gmailu (něco takového říkali) a uživatelé si stěžovali, že jí nemůžou zakoupit a používat. Prý to je taky jeden z důvodů proč se to bude realizovat tak brzo.

Ono na druhou stranu kde chcete sbírat info o droidech? Google v tomhle směru zarytě mlčí takže jedinná zpráva kterou můžeme mít je z řad výrobů telefonů...
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ



vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » sob 18. zář 2010 12:01:55

tak mi market nejede na žádné wifi.. hodim to na reklamačku, jinak pokud bude market placenej, tak hned jak vyjde schopnej přístroj s linuxem alespon ubuntu 10 , jdu do něj, platit market a ještě aplikace... no tak to ne

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 18. zář 2010 12:03:43

omg market nebude placenej ale vyjde update kde budou v amrketu placeny aplikace
Naposledy upravil(a) dux3r dne ned 19. zář 2010 21:04:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » sob 18. zář 2010 12:19:10

vhisky píše:tak mi market nejede na žádné wifi.. hodim to na reklamačku, jinak pokud bude market placenej, tak hned jak vyjde schopnej přístroj s linuxem alespon ubuntu 10 , jdu do něj, platit market a ještě aplikace... no tak to ne
Ano, placený provoz Android Marketu bude spuštěn krátce po zpoplatnění Facebooku... Obrázek
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » sob 18. zář 2010 12:35:07

vhisky píše:tak mi market nejede na žádné wifi.. hodim to na reklamačku, jinak pokud bude market placenej, tak hned jak vyjde schopnej přístroj s linuxem alespon ubuntu 10 , jdu do něj, platit market a ještě aplikace... no tak to ne
skusal si hard reset?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » sob 18. zář 2010 13:38:34

reset přes ten čudl dole jsem zkusil hned, jak jsem si přečetl tvuj tip, ale bez efektu

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » sob 18. zář 2010 13:44:16

co je to reset cez ten cudl ?:)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » sob 18. zář 2010 15:43:49

sry :) to je reset přes to tlačítko dole ze spod přístroje

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » sob 18. zář 2010 15:50:48

bohuzial moj mobil takymto tlacitkom nedisponuje ;). Po takto spachanom resete to ziadalo od teba na novo prihlasovacie udaje na gmail?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Case » sob 18. zář 2010 16:14:18

Ono je na trhu nějaké Android zařízení s hardwarovým reset tlačítkem? :shock:


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » sob 18. zář 2010 16:17:23

mivvy midroid je to tablet ;)


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » sob 18. zář 2010 23:17:30

Ahoj, jsem uplna zacatecnice s timto systeme. Mam Xperii X10 mini pro a rada bych vas pozadala, zda by byl nekdo ochotny mi zde polopaticky napsat, jak nastavit And. Market. Porad to hlasi "docasnou" chybu" jak uz zde bylo zminovano. Hard reset delat nechci, ucet na google mam a vsichni se tu zminuji o APN, vidim v nastaveni jen VPN, je to to same? Pokud ne, kde najit nastaveni APN? Dekuju moc...
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 19. zář 2010 10:13:45

co třeba mobilní sítě ??


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » ned 19. zář 2010 18:30:04

fajn, super.... našla jsem to... ale zkoušela jsem tam psát "novy" nebo "new" nebo "internet" jak bylo psano vys, ale nic... tak jak dal a co s tim? Potrebuju Markeet
Naposledy upravil(a) damsell dne ned 19. zář 2010 21:26:46, celkem upraveno 1 x.
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 19. zář 2010 18:59:29

najdi si na strankach svého operatora jakto nastavit


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » ned 19. zář 2010 19:55:39

děkuju za snahu, ale to jsou mi občas rady....

Kdybych to našla..... nepsala bych sem....

Zajdu si do SE obchodu, at to udelaji...mozna to bude jednodussi nez domluva tady :-D
Naposledy upravil(a) damsell dne ned 19. zář 2010 21:26:23, celkem upraveno 1 x.
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 19. zář 2010 20:05:04

tak byses mohla trochu snažit ... aspoň kdybys řekla operátora ... pokud máš o2 neni to problém


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » ned 19. zář 2010 20:23:33

poprve v zivote bojuju s necim jako je Android a aplikace spojene s nim... nikdy jsem to nepouzivala a nemam tu kolem sebe lidi co tomu rozumi.... na strankach T-mobilu je spoustu psani o nastavovanich, ale tohle jsem nenasla... at to zkousim jak to zkousim (podle tipu, co tu kdo pise) nejde to... stve me to.... kdyz si neco koupim, ma to byt v poradku, hotove a ja nevim co vsechno :-D samozrejme za to tady nikdo nemuze :-D proste jsem lajk a potrebuju taky pomoct :-D
Naposledy upravil(a) damsell dne ned 19. zář 2010 21:25:59, celkem upraveno 1 x.
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 19. zář 2010 21:03:36

no ja mam o2 a v pohodě jsem to tam během chvíle našel a když jsem teď koukl na t-mobile tak si najdi konfigurator a tam si to nastav


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » ned 19. zář 2010 21:24:09

Co se tyce konfiguratoru na tech strankach.... je tam ta moznost, ale nefunguje... je to resene pres konfiguracni sms, ale kdyz si ji chces poslat, tak to nejde.... spadne to a pise ze stranka nenalezena.... je to dmc tohle.... ale zase kdyz mi jdou mms i internet, nemela bych se pitvat s nastavenim nebo jo? kdyz nejdou konfig. sms budu to stejne jako s mms a netem resit tedy pres operatora, ale co po nem mam chtit?
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » pon 20. zář 2010 14:07:14

aha tobě jde tedy internet jo okud jo tak stači se přihlásit na gmail buď že vlezeš do něj nebo zapneš market ono tě to přihlísi a můžeš stahovat...


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » pon 20. zář 2010 14:37:42

No, internetn sel ale prihlaseni na google ucet a spusteni marketu vubec. Nechala jsem si dnes poslat asi po 10te konfig. Sms na internet a vse uz slape. Diky za ochotu B-)
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » pon 20. zář 2010 14:54:55

nz ale příště se trochu snaž


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » pon 20. zář 2010 16:03:12

Nebyla moznost se nejak vic snazit. Na fora pisu jen v pripade,ze jsem vzkousela vsecky mozne zpusoby.. Bye
Maya


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » pon 20. zář 2010 16:37:49

heh, na zive.cz jsem narazil na člověka, který sežral svět, docela mi ten server znechutil, bylo by fajn si uvědomit, že ne každý ví všechno a ne každého napadnou všechny možnosti, já to například vzdal a zařízení s nefunkčním marketem jsem vrátil(to je jen pro příklad). Chci jen říct, že pokud radíte, tak bez arogance a povýšení

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » pon 20. zář 2010 16:48:47

damsell : ok no příště řekni konkrétně co potřebuješ abysme tu nepopsali zas celou stránku
vhisky : někdy to jinak nejde, protože někdy jsou fakt blbé otázky ale většina lidí tady na foru hned tim člověkem opovrhuje a nadává mu ... proto se sám snažim poradit někomu a nevěděl jsem že to t-mobile má tak blbé oproti o2 to nastavování... a jěště k tý neochotě taky jsem si tim prošel když jsem se tu ptal taky na nějaké věci a proto už radši prolezu ccelý internet za x h než abych tu poslochal nějaký otravný odpovědi (ale už konec debaty a zpátky k tématu)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti