Android OSAndroid Market

Odpovědět

icecreamman
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. zář 2010 17:29:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 3

Re: Android Market

Příspěvek od icecreamman » čtv 23. zář 2010 7:30:26

zdravim, mam stejni problem jako damsell na samsungu galaxy 3 a simku mam tmobile. uz sem skousel prejmenovavat apn a nezdarilo se.




Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » čtv 23. zář 2010 9:08:01

funguje ti internet ? nebo jen market nefunguje


icecreamman
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. zář 2010 17:29:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 3

Re: Android Market

Příspěvek od icecreamman » čtv 23. zář 2010 10:25:33

internet funguje, jen nejde prihlasit se na google ucet


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » čtv 23. zář 2010 15:17:51

Zkus si od operatora poslat znovu konfiguracni sms a nestuduj nastaveni, me ji poisilali vickrat a pak to zaclo fungovat
Maya

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » čtv 23. zář 2010 16:53:01

koukam že můžu být rád za o2:D:D tam si čověk nastavý 3lehký věci v apn a hotovo pak stači platit 40/týdně a je net v mobli co jede v poho :D


Uživatelský avatar

Moucha
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pon 30. srp 2010 21:01:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desyr
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Moucha » pát 24. zář 2010 8:18:53

Vam se tyhle veci nenastavili automaticky ze SIMky?

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Pnaky » sob 25. zář 2010 14:27:51

Dnes byl spuštěn placený market ve Švédsku a Maďarsku - dá se tedy předpokládat, že se tomu tak brzy stane i u nás...
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ

Uživatelský avatar

finnak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: sob 07. srp 2010 9:33:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Tablet: Nexus 7

Re: Android Market

Příspěvek od finnak » sob 25. zář 2010 19:17:26

tak to se taky tesim, uz aby to bylo.
LG Nexus 4 KitKat 4.4 - STOCK
ASUS NEXUS 7 Wi-Fi 32GB KitKat 4.4 - STOCK

Uživatelský avatar

Minsc
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 02. úno 2010 19:19:57
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Minsc » sob 25. zář 2010 19:21:39

Tak zrovna jsem dočetl zprávu na serveru Androidandme, která ve mě vzbudila docela velké naděje. Ale musím se krotit, co když to nakonec nevyjde. Zde je odkaz http://androidandme.com/2010/09/news/an ... countries/ a pro neangličtináře snad jen to, že Google informoval vývojáře o zprovoznění placeného Marketu i v dalších zemích v následujících týdnech. Konkrétně se ještě ale neví, jaké to budou.
HTC Artemis > HTC Desire

Uživatelský avatar

rychna
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: sob 24. črc 2010 19:17:05
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od rychna » sob 25. zář 2010 19:25:01

coz uz visi celej den tady: http://www.svetandroida.cz/placene-apli ... ich-201009
ale pokus dobrej :mrgreen: :mrgreen:

Uživatelský avatar

Minsc
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 02. úno 2010 19:19:57
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Minsc » sob 25. zář 2010 19:43:56

ano, sám jsem si teď uvědomil svou chybu, no nevadí :)
HTC Artemis > HTC Desire


ondra-banov
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 18. dub 2010 19:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Android Market

Příspěvek od ondra-banov » úte 28. zář 2010 20:50:48

Obrázek

operátor vodafone, bez enableru
Samsung Galaxy S3

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 9:05:57

mě to nejde :D

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: Android Market

Příspěvek od -Pavel- » stř 29. zář 2010 9:12:43

Já jsem také pořád na T-Mobile mrtvej. :lol:
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » stř 29. zář 2010 11:18:17

U me porad nic.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


sirliam
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 17:14:02
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od sirliam » stř 29. zář 2010 17:26:52

Ahoj mam par dni HTC wildfire a mam par dotazu muze mi nekdo poradit?
Market. Tak sjem si zalozil ucet na googlu,abych teda do neho mohl,ale zatim se nepodarilo a to to zkouseim uz 4.den.Jinak wifiny mi jdou i stahovat pres operatora vsechno krome toho marketu.Kdyz koukam na ty sipky,ktery ukazujou jestli neco odesilam a prijmam tak na ten market to vubec nejede.Pise to takovy ty veci jako ,ze se to musi spojit s googl serverem a ze to bude trva 5 min.Ale pak to napise ,ze mam nestabilni spojeni a at to zkusim pozdeji. Pritom ty sipky ani jednou nebliknou.
Poradite mi plis? :) Stacilo by mi si tam stahnout ICQ mobile Android :):) Diky.

(dotaz na synchornizaci kontaktů píšeme do tématu zabývajícím se synchronizací kontaktů -ramón)

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 17:57:47

tak to zkus přes wifi, ale mě to přes tu nejelo a šlo mi to přes net operátora ... a jiak normálně ti net funguje ?


sirliam
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 17:14:02
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od sirliam » stř 29. zář 2010 18:14:19

JJ net mi jde normalne i pres operatora i pres wifi ale ten market proste ne .Mam Vodafone.

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 397
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Android Market

Příspěvek od slay » stř 29. zář 2010 18:16:57

A mě momentálně nejde market vůbec. Teda jde, ale jak chci něco stáhnout, tak stahování jakoby začne, ale hned spadne :evil:
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 18:26:15

tak to nechapu ... zkus vypnout a zapnou telefon

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 397
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Android Market

Příspěvek od slay » stř 29. zář 2010 18:28:36

dux3r píše:tak to nechapu ... zkus vypnout a zapnou telefon
to jsem už udělal. A nic
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 18:29:52

no to nebylo na tebe jsem zapoměl uvíst ty počkej někdy totiž market jede a někdy ne

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 397
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Android Market

Příspěvek od slay » stř 29. zář 2010 18:31:26

dux3r píše:no to nebylo na tebe jsem zapoměl uvíst ty počkej někdy totiž market jede a někdy ne
:DD :DD :DD
Samsung Galaxy S9+


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Android Market

Příspěvek od hfx9 » stř 29. zář 2010 18:53:19

Tak aktualne mi nejde cca pul hodiny z marketu stahovat, ze by uz s tim neco delali? :-)

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


sirliam
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 17:14:02
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od sirliam » stř 29. zář 2010 20:23:13

Ahoj nejde to porad :( mam ten tel od Ctvrka a jeste jsem se tam neprobojoval.Ted jsem cetl neco o wipe a AVP ,jen nevim ten wipe :(Ja rikam net mi facha ale ten market ne .


sirliam
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 17:14:02
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od sirliam » stř 29. zář 2010 20:24:10

Ahoj nejde to porad :( mam ten tel od Ctvrka a jeste jsem se tam neprobojoval.Ted jsem cetl neco o wipe a AVP ,jen nevim ten wipe :(Ja rikam net mi facha ale ten market ne .

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 29. zář 2010 20:26:50

wipe to je přímo hard reset ale udělej před tim jěště navrat do defaultního systému najdeš to v nastavení a potom nadej správnej přistupovej bod a zkus se přihlásit když to neude zkus se přihlásit do gtalku


sirliam
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 17:14:02
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od sirliam » stř 29. zář 2010 20:35:17

Aha trochu zapojit do toho cestinu?:)JInak diky za pomoc :) ale jak rikam ted nevim ktera bije.

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » stř 29. zář 2010 21:00:52

toto vytoc na mobile
*2767*3855# – Tovarenské formátovanie (Všetky dáta budú sformatované, vrátane vnútornej pamäte)
po restarte sa hned na prvy pokus spravne prihlas inak to moze zblbnut :)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


AndroidKos
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: čtv 23. zář 2010 10:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od AndroidKos » stř 29. zář 2010 21:13:46

Wildfire od Vodafonu + Vodafone SIM a též nevidím žádné placené aplikace, restart proveden, zkusil jsem jak wifi tak gprs/edge/3g.
Motorola Defy (CEE distribuce s oficiálním FroYo 2.2.2, bez Blur)
Quadrant: 1257

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti