Android OSAndroid Market

Odpovědět
Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » úte 05. říj 2010 8:30:49

musim potvrdit funkčnost placenýho marketu na 1.6





AndroidKos
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: čtv 23. zář 2010 10:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od AndroidKos » úte 05. říj 2010 8:31:08

Auron123 píše:Market už nabízí placené aplikace!!!
Mně ještě ne :(
Motorola Defy (CEE distribuce s oficiálním FroYo 2.2.2, bez Blur)
Quadrant: 1257

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » úte 05. říj 2010 8:33:19

androidkos hlavne nesmíš si tam dát nej bezplatné ale musíš si dát nové a pak je vidíš


povalpet
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: pon 15. bře 2010 10:38:50
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od povalpet » úte 05. říj 2010 8:36:12

tak uz mi to taky jede a prvni apk koupena.. info pro ty kterym to nejde - musel sem vymazat v manazeru aplikaci market data, cache a restartovat...


AndroidKos
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: čtv 23. zář 2010 10:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od AndroidKos » úte 05. říj 2010 8:37:21

dux3r píše:androidkos hlavne nesmíš si tam dát nej bezplatné ale musíš si dát nové a pak je vidíš
Stačil restart telefonu a už jedou :-) Dokonce i s českou měnou ;-)
Motorola Defy (CEE distribuce s oficiálním FroYo 2.2.2, bez Blur)
Quadrant: 1257


Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » úte 05. říj 2010 8:37:37

to já nemusel mazat nic prostě jsem otevel market a naběhlo mi to


Fleak
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: pát 26. bře 2010 10:30:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20
Tablet: Nexus 7 (2013)
Bydliště: HK

Re: Android Market

Příspěvek od Fleak » úte 05. říj 2010 9:08:42

A jakým způsobem se ty aplikace platí ?
SE Z520i - LG Cookie - Nokia 6303 - Samsung Omnia Lite - Samsung Galaxy Spica - HTC Desire - LG Optimus 2X - HTC Desire S - Galaxy SII - Nexus 4 - LG G2 - LG G3 - Galaxy Note 4 - Galaxy S6 - Nexus 5X - Nexus 6p - Galaxy S7 Edge - Galaxy S8+ - Pixel 2 XL - Galaxy S9+ - Galaxy S10e - OP 7 Pro - iPhone 11 - Galaxy S20 - OP 8T

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » úte 05. říj 2010 9:11:41

@dux3r:
A máš to takhle:
Obrázek

bo právě o ty tři záložky (toho Nej zdarma si nevšímej, je to špatný překlad) tu jde.
Pokud ne, tak skus tento postup:

V Nastavení v Aplikacích si najdu Market.
Pak "Vynutit ukončení" - pro sichr,
dále "Vymazat data" - zešedne i tlačítko "Vymazat mezipaměť".
Spustím Market, ten si znova vše načítá, odsouhlasím podmínky.
V Marketu pak, ale to už je jasné, třeba Aplikace->Všechny aplikace a tam jsou tři záložky.


@Fleak:
Hledej Šmudlo. Je to tu sto krát.
Hledej Google Checkout.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Olihen
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 16. zář 2010 18:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Tablet: Nexus 7

Re: Android Market

Příspěvek od Olihen » úte 05. říj 2010 11:40:50

tak první aplikace zakoupena. Abych viděl sekci čistě jen placených aplikací, tak jsem musel vymazat mezipamět viz příspěvěk od radegast

Problém s účtem na google apps vs. účet google checkout měl řešení, které uváděl Case

Jinak jsem si ještě všiml, že po zakoupení aplikace je možnost aplikaci odinstalovat a nechat si vrátit peníze. Předpokládám, že tahle možnost bude jen po omezenou dobu od zakoupení


tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: Android Market

Příspěvek od tuva » úte 05. říj 2010 11:45:34

Olihen píše: Jinak jsem si ještě všiml, že po zakoupení aplikace je možnost aplikaci odinstalovat a nechat si vrátit peníze. Předpokládám, že tahle možnost bude jen po omezenou dobu od zakoupení
tusim je to 24 hodin a kazda aplikacia sa da vratit iba jeden krat, potom pri tej aplikacii zmizne moznost "refund"

edit: http://market.android.com/support/bin/a ... wer=134336

Uživatelský avatar

plaz
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: stř 11. srp 2010 22:15:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: Android Market

Příspěvek od plaz » úte 05. říj 2010 11:54:03

tak sem si ted taky koupil prvni aplikaci :DD ale zjistil sem ze google sou pekni smejdi aplikace stala nejakych 90 us centu a kdyz sem skocil do google checkout tak tam najednou byla cena 1 dolar a 30 centu?!?! jestli si google za tu transakci vzal 40 centu tak je to slusna krivarna
__________________________
my precious Zopo ZP700


Olihen
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 16. zář 2010 18:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Tablet: Nexus 7

Re: Android Market

Příspěvek od Olihen » úte 05. říj 2010 12:05:29

To je nějaký divný, protože moje aplikace stála 2,99$ a na webu mám ve vyúčtování tu stejnou částku.

Uživatelský avatar

michalek...88
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: ned 08. srp 2010 1:47:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od michalek...88 » úte 05. říj 2010 12:10:05

Me pri registraci na g-checkout odmitaji kartu, muze to byt tim, ze mi vyprsi platnost koncem listopadu? Jestli ano, tak je to pekne na nic, to si na marketu asi jeste do konce listopadu nic nekoupim. Nemuzu snad za to, ze mam kartu uz dlouho a oni spustili market az ted :evil:
S. Galaxy S, JF5, rooted, OCLF by RyanZA, Laucher Pro +

Uživatelský avatar

plaz
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: stř 11. srp 2010 22:15:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: Android Market

Příspěvek od plaz » úte 05. říj 2010 12:13:26

a co mas za kartu? jestli tyto platby vubec podporuje
mas vzadu na karte takovy maly ctyr nebo tri mistny cislo?
__________________________
my precious Zopo ZP700

Uživatelský avatar

michalek...88
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: ned 08. srp 2010 1:47:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od michalek...88 » úte 05. říj 2010 12:18:29

Mam, kartu mam pridanou na paypallu a bezne s ni nakupuju na ebay. Je to Visa a po vyplneni jejiho cisla se hned rozsviti obrazek Visa(z tech moznych co tam nabizi google)

pise mi to:
VISA xxx-1480 - Zamítnuto
Vypršení platnosti 11/2010
S. Galaxy S, JF5, rooted, OCLF by RyanZA, Laucher Pro +

Uživatelský avatar

piroman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07. srp 2010 10:12:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: @piromancz
Bydliště: Svitavy, Brno

Re: Android Market

Příspěvek od piroman » úte 05. říj 2010 13:11:02

Taxem to s tím androidmarketem vyřešil. Aplikace se mi stáhla na kartu do downloads složky, ale z nějakýho důvodu se neinstalovala, jak psal market. Našel jsem ji v tý složce a nainstaloval ručně a už je market ok.
webový portál pro mobily
http://piroman.mstranky.mobi/
nascanuj QR kód!

Uživatelský avatar

Moucha
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pon 30. srp 2010 21:01:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desyr
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Moucha » úte 05. říj 2010 15:22:37

Jak dlouho prosím Vás probíhá ta autorizace nákupu?

Vložil jsem kartu z mobilu (jde s ní nakupovat přes PayPal na ebay apod..), jen tak jsem to chtěl vyzkoušet, koupil jsem si hru asi za 14,50kč, normálně jsem napsal číslo karty, bla bla.. obchod potvrzen, že stahování začne.. a ve "Stažené" mi to pořád píše autorizace nákupu.. :-/ :(

//Skype v telefonu pěkný, ale na Desire skoro nepoužitelný, protože sežere neuvěřitelných 10MB (takže už mám hlášku o malé paměti) a nejde zkopírovat na kartu, to taky mohli vývojáři ze Skype domyslet.. Nebo jde ta aplikace přesunout na kartu bez rootu? Kdyžtak odkaz do jinýho tématu.. :)

//EDIT2: tak už se nainstalovala i placená aplikace, ale že jí to chvilku trvalo :)
Naposledy upravil(a) Moucha dne úte 05. říj 2010 16:21:31, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » úte 05. říj 2010 15:28:38

Ještě jsem si všimnul jedné novinky kromě placeného Marketu - tlačítko Aktualizovat vše.

EDIT: a celkově mám jiný market :))) konečně!

Uživatelský avatar

piroman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07. srp 2010 10:12:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: @piromancz
Bydliště: Svitavy, Brno

Re: Android Market

Příspěvek od piroman » úte 05. říj 2010 15:50:24

Aktualizovat vše tam bylo furt, teda aspoň od tý doby co su já androiďák... od června ;)
webový portál pro mobily
http://piroman.mstranky.mobi/
nascanuj QR kód!

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Case » úte 05. říj 2010 15:52:40

plaz píše:tak sem si ted taky koupil prvni aplikaci :DD ale zjistil sem ze google sou pekni smejdi aplikace stala nejakych 90 us centu a kdyz sem skocil do google checkout tak tam najednou byla cena 1 dolar a 30 centu?!?! jestli si google za tu transakci vzal 40 centu tak je to slusna krivarna
Líbí se mi, jak vlastně vůbec nevíš, co se stalo a proč, ale máš ihned naprosto jasno v tom, že "google jsou pěkní šmejdi"...

BTW, chyba je zcela jistě někde jinde, Checkout za aplikace neúčtuje ani o cent navíc, než jakou vidíš udanou cenu v Marketu.
piroman píše:Aktualizovat vše tam bylo furt, teda aspoň od tý doby co su já androiďák... od června ;)
Bylo, ale jen v Androidu 2.2.

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » úte 05. říj 2010 15:53:40

piroman:
tak to bych se hádal
pokud si to náhodou nepleteš s verzí androida co je/byla přítomná ve Froyo! V Eclair byl furt ten starý Market.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » úte 05. říj 2010 16:03:40

Základní verze Marketu v Eclairu neměla možnost hromadnýho updatu. Tahle možnost se objevila až ve Froyu. A teď nově se objevila i v Eclairu společně s placenýma aplikacema. To jenom pro pořádek, abyste se nehádali ;)
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

piroman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07. srp 2010 10:12:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: @piromancz
Bydliště: Svitavy, Brno

Re: Android Market

Příspěvek od piroman » úte 05. říj 2010 16:06:05

ajo, no šak se nehádám 2,1 jsem používal asi tři tejdny a pak přišla 2,2 a to sem byl ze všeho ještě vyplašenej :P
webový portál pro mobily
http://piroman.mstranky.mobi/
nascanuj QR kód!

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Android Market

Příspěvek od stealthx » úte 05. říj 2010 18:26:59

Olihen píše:Osobně mě tohle taky zajímá, protože email na vlastní doméně mám ve formátu mail@domena.cz. Jenže když jsem si všiml, že se pod tímto účtem do většiny služeb stejně nepřihlásím, tak jsem si google účet si vytvořil na mail@domena.cz. Takže se teď sice přihlašuji všude stejně, ale vlastně jde o dva různé účty.

Každopádně po zadání tohoto emailu v Androidu jsem se přihlásil na účet google apps. Účet na google checkout mám na stejné přihlašovací jméno, takže doufám, že to nebude dělat neplechu. Nerad bych si registroval další účet jenom kvůli nákupu aplikací
Je zaver takovej, ze se ti nepodarilo pouzit tvuj starej checkout registrovanej na tvuj google ucet, kterej ma stejnej email jako google apps? A musel sis zaregistrovat tvuj druhej checkout na novej @gmail.com ucet a az potom se ti povedlo nakupovat v Marketu?
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » úte 05. říj 2010 18:53:13

Moucha píše:Nebo jde ta aplikace přesunout na kartu bez rootu? Kdyžtak odkaz do jinýho tématu.. :)
http://androidforum.cz/ako-presunut-sko ... t6113.html

piroman píše:ajo, no šak se nehádám 2,1 jsem používal asi tři tejdny a pak přišla 2,2 a to sem byl ze všeho ještě vyplašenej :P
Od června do 1.8. nejsou tři tejdny :lol:
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


AndroidKos
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: čtv 23. zář 2010 10:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od AndroidKos » úte 05. říj 2010 21:35:55

Takže po zakoupení první aplikace mi již naskočily tři nabídky :-) Moje první zakoupené apps - Extended Controls, Beuatiful Widget a Tapatalk :-)
Motorola Defy (CEE distribuce s oficiálním FroYo 2.2.2, bez Blur)
Quadrant: 1257

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Android Market

Příspěvek od stealthx » čtv 07. říj 2010 9:18:58

stealthx píše:to Olihen: Je zaver takovej, ze se ti nepodarilo pouzit tvuj starej checkout registrovanej na tvuj google ucet, kterej ma stejnej email jako google apps? A musel sis zaregistrovat tvuj druhej checkout na novej @gmail.com ucet a az potom se ti povedlo nakupovat v Marketu?
Otazka nahore porad plati.

Pokud mas "Google account" bez gmailu a tam sis pri registraci priradil tvuj "Google apps" email@domena.cz, tak potom neni mozny, pridat k novymu uctu @gmail.com alias email@domena.cz. Protoze email@domena.cz nemuzes pouzivat na dvou mistech zaroven jako alias.

Kdyz si do Androida (Google apps hlavni ucet) zadam dalsi ucet @gmail.com (bez aliasu) + checkout, na jakej ucet se mi koupi ty aplikace?
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |


AndroidKos
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: čtv 23. zář 2010 10:30:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od AndroidKos » čtv 07. říj 2010 9:51:37

Na účet s gmail.com.
Motorola Defy (CEE distribuce s oficiálním FroYo 2.2.2, bez Blur)
Quadrant: 1257

Uživatelský avatar

Perry_ml
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: pát 08. říj 2010 20:16:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus [4.3]
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Perry_ml » pát 08. říj 2010 20:19:24

Myslite, ze nekdy opravi tu chybu v prekladu Nej bezplatne/zdarma??? Vubec bych se nezlobil..

Uživatelský avatar

Moucha
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pon 30. srp 2010 21:01:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desyr
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Moucha » pát 08. říj 2010 21:22:48

Tak.. pokud to opraví, tak to bude zase v nějakým balíčku přes aktualizaci OTA.. Nebo v nějaký samostatný aktualizaci Marketu, podobně jako byl nedavno aktualizovanej Gmail..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host