Android OSAndroid Market

Odpovědět
Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » ned 10. říj 2010 13:31:38

Proč by to nešlo...s americkou sim kartou to šlo, tak proč by to nešlo s českou.
Platíš přes svůj google checkout.




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » ned 10. říj 2010 19:00:00

Téma pročištěno od spamu. Podruhý. Ještě jednou a zavírám ho.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Ragnarok
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. říj 2010 22:31:53
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Ragnarok » úte 12. říj 2010 22:36:22

Zdravím.
Po aktualizaci na 2.2 se mi z Desire smazal market a já ho nemůžu sehnat jako stažitelnou aplikaci.
Prosím o radu.
Děkuji

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » úte 12. říj 2010 23:02:03

Zkus wipe.
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


Ragnarok
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. říj 2010 22:31:53
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Ragnarok » úte 12. říj 2010 23:17:35

ok, wipe pomohl, jen mě mrzí ta zbytečná práce.
Děkuji



mbur
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 13. říj 2010 10:28:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy

Re: Android Market

Příspěvek od mbur » stř 13. říj 2010 10:35:07

Dobrý den, jsem uživatelem Samsung Galaxy a jsem s ním zcela spokojen.
Na začátku fungoval android market dobře,ale asi 2 týdny mi už nefunguje stahování aplikací. Download aplikace vždy začne, ale pak se náhle ukončí s oznámením, že stahování proběhlo neúspěšně. Wifi připojení mám dobré a místo na interním disku přes 4GB a navíc dříve mi to fungovalo bez obtíží. Chci vás poprosit o radu, nebo na koho bych se mohl s tímto problémem obrátit. Děkuji.

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Krokodyl » stř 13. říj 2010 10:42:30

Dlouhodobá nefunkčnost se tu již řešila, snad pomůže i tobě - http://androidforum.cz/navod-installati ... t7664.html
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


mbur
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 13. říj 2010 10:28:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy

Re: Android Market

Příspěvek od mbur » stř 13. říj 2010 15:10:00

Děkuji za link, ale toto jsem právě už zkoušel a soubor, který se doporučuje smazat ,právě vůbec nemám. Je to asi tím, že nepoužívám externí sd kartu. Nevíte třeba ,kde by se na to mohli v praze podívat? Četl jsem něco o pasáži světozor, ale tam si taky nevěděli rady.


nickware
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 13:24:54
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od nickware » čtv 14. říj 2010 13:27:58

pls - potřeboval bych poradit :( aktualizoval jsem aplikace přes android market, jedna mi tam ale zůstala viset a už dva dny mi hlásí stav "probíhá instalace", nejde s tím nic dělat, nejde to zrušit, aplikaci jsem už i odinstalovat ale stále v marketu visí s tímto statusem... jde se toho pls nějak jednoduše zbavit? předem velké díky za jakékoliv nápady.
HONOR 8 Premium


damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » čtv 14. říj 2010 13:45:06

radegast píše:@dux3r:
A máš to takhle:
Obrázek

bo právě o ty tři záložky (toho Nej zdarma si nevšímej, je to špatný překlad) tu jde.
Pokud ne, tak skus tento postup:

V Nastavení v Aplikacích si najdu Market.
Pak "Vynutit ukončení" - pro sichr,
dále "Vymazat data" - zešedne i tlačítko "Vymazat mezipaměť".
Spustím Market, ten si znova vše načítá, odsouhlasím podmínky.
V Marketu pak, ale to už je jasné, třeba Aplikace->Všechny aplikace a tam jsou tři záložky.


@Fleak:
Hledej Šmudlo. Je to tu sto krát.
Hledej Google Checkout.

Díky bohu za tebe... už jsem byla zoufala, proc nede stahovani... vše už funguje jak má ;))) dík...
Maya


warp
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 10. kvě 2009 11:24:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia X10i nerootovany

Re: Android Market

Příspěvek od warp » čtv 14. říj 2010 14:27:55

nickware píše:pls - potřeboval bych poradit :( aktualizoval jsem aplikace přes android market, jedna mi tam ale zůstala viset a už dva dny mi hlásí stav "probíhá instalace", nejde s tím nic dělat, nejde to zrušit, aplikaci jsem už i odinstalovat ale stále v marketu visí s tímto statusem... jde se toho pls nějak jednoduše zbavit? předem velké díky za jakékoliv nápady.
Zdarec mel jsem ten samy problem co popisujes. Delalo mi to u aplikace wapedia. Tak jsem tuto aplikaci nechal odinstalovat v nastaveni\aplikace\sprava aplikaci hlasilo to furt ten samy problem. Tak jsem z drivejsi zalohy kterou jsem provedl pres appmanagera wapedii nainstaloval znovu rucne. A v marketu se mi potom opet wapedia objevila jiz bez hlasky probiha instalace. Ale market nabizel opet aktualizaci wapedie, tak jsem to potvrdil a vse uz probehlo v poradku. Tak skus vyzkouset ten samy postup. Snad ti to pomuze.


nickware
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 14. říj 2010 13:24:54
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od nickware » čtv 14. říj 2010 14:43:15

bohužel jsem ještě nikdy neprovedl zálohu, abych mohl aplikaci nainstalovat znovu... ale díky, zkusím vygooglovat .APK k dané aplikaci a zkusit ruční instalaci, a uvidíme... snad to seženu a pomůže to :)
Naposledy upravil(a) radegast dne čtv 14. říj 2010 18:36:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace. Proč při registraci odsouhlašujete pravidla, když je vůbec nečtete?!
HONOR 8 Premium


ku8az
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: ned 15. srp 2010 13:48:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P3000S
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: ku8az
Tablet: Cube T7 4G
Bydliště: Brno / Uničov

Re: Android Market

Příspěvek od ku8az » pát 15. říj 2010 10:41:07

řešil jsem teď to stejné, jenom s jinou aplikací. vymazat data marketu nepomohlo, takže jsem vymazal data marketu přes titanium backup a už je všechno ok. možná pomůže tohle.

Uživatelský avatar

Moucha
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pon 30. srp 2010 21:01:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desyr
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Moucha » pát 15. říj 2010 21:00:11

Chtěl bych se trošku podělit o zkušenosti a jestli se někomu stalo to samé..

Před několika dny jsem si byl zajet opravit prasklé sklíčko do ofiko servisu HTC, všechno vyměnili, byl jsem seznámen s tím, že data budou nejspíš smazána.. fajn, všude bude znova na Marketu.. jenže bohužel tam kromě aktualizace na Gmail nic nebylo..

Ještě, že jsem moc aplikací postahovaných neměl, tak jsem si je pamatoval všechny, ale neměli by ty aplikace tam zůstat viset?

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » pát 15. říj 2010 21:16:37

Free aplikace si Market nepamatuje. Toto výborně řeší AppBrain.
Ale, jestli se Ti to stalo u placených, tak to jsi musel zkonit něco Ty.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Case » pát 15. říj 2010 21:33:19

Pamatuje. Při prvním startu po factory resetu by se ti v Marketu měl objevit seznam všech předtím nainstalovaných aplikací.

Uživatelský avatar

Moucha
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pon 30. srp 2010 21:01:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desyr
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Moucha » pát 15. říj 2010 22:18:32

Aha.. tak já ten factory reset dělal 2x.. proto se mi zobrazil jen Gmail..

Placenou aplikaci nemám ještě žádnou ;-)


benisek josef
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 12. čer 2009 8:16:58
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od benisek josef » sob 16. říj 2010 11:00:38

Cago kluci.
Uz par mesicu jsem nepotreboval vase rady ale nyni jsem bezradnej.mam g1 bez rootu a kdyz chci z marketu stahnout jakoukoli apk napise mi to po cca 5s polozka nebyla stazena skuste to znovu.je pravda ze delsi dobu sem market nepouzival takze nevim kdy se to stalo a zda sem to nezavinil ja kdyz sem skousel koupit prez markete dokument to go a pri vlozeni udaju moji kredytky mi ji to odmitlo (nemam totiz v bance aktivovany placeni prez net).skusil sem prez menu,sprava aplikaci smazat mezipamet atd a nic.naposledy kdyz sem market pouzival stahnul sem antivirak lokout kterej sem zaregistroval a nechal probehnout jen tak ze zvedavosti sem zkusil na netu ze stranky co mi prisla na email skusit ho najit kde mi to napsalo nakej eror a pak odinstaloval antivir z g1.jinak sem nic na mobilu krom bezneho uzivani nedelal.jinak mi market funguje normalne vyhledava atd.pamet v telefonu mam jeste 22mg sinchronizace fuguje net taky.nevite co se mohlo pokakat?nechci hned delat obnovu na tovarni nastaveni pac to je pak zas na cely den vse nastavit atd...


benisek josef
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 12. čer 2009 8:16:58
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od benisek josef » sob 16. říj 2010 16:29:59

Tak uz mam vse ok.stacilo jen odinstalovat aktualizace marketu prez spravce aplikaci a market slape na jednicku...

Uživatelský avatar

piroman
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07. srp 2010 10:12:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: @piromancz
Bydliště: Svitavy, Brno

Re: Android Market

Příspěvek od piroman » ned 17. říj 2010 16:29:21

to nickware, mě to dělalo to samý a zjistil jsem, že se mi aplikace stáhla na kartu do downloads složky, ale z nějakýho důvodu se neinstalovala. Našel jsem ji v tý složce a nainstaloval ručně a už je market ok. Zkus to, myslím, že to je to samý.
webový portál pro mobily
http://piroman.mstranky.mobi/
nascanuj QR kód!


Marťa
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. srp 2010 10:30:10
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Marťa » stř 20. říj 2010 15:21:34

mbur píše:Dobrý den, jsem uživatelem Samsung Galaxy a jsem s ním zcela spokojen.
Na začátku fungoval android market dobře,ale asi 2 týdny mi už nefunguje stahování aplikací. Download aplikace vždy začne, ale pak se náhle ukončí s oznámením, že stahování proběhlo neúspěšně. Wifi připojení mám dobré a místo na interním disku přes 4GB a navíc dříve mi to fungovalo bez obtíží. Chci vás poprosit o radu, nebo na koho bych se mohl s tímto problémem obrátit. Děkuji.
mám ten samý problém...už asi 14 dní mi Android market nefunguje :( Co s tím?

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od MrEdDy » stř 20. říj 2010 15:49:45

A zkoušeli jste oba to co se tu píše v takových to případech ?
Naposledy upravil(a) radegast dne stř 20. říj 2010 18:55:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace.
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 20. říj 2010 16:09:53

a taky co je přesně "nefunguje" ? ...

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od opa.key » stř 20. říj 2010 16:47:01

asi 5 dni mam problem s marketem... viz obrazek
Obrázek

Tyhle 3 app jsem aktualizoval a od ty doby mi tam porad bezi instalace... nejde zrusit, pri kliknuti na app tam je tlacitko probiha instalace a nic stim nejde nedat. App jsem zkousel odinstalovat pres spravce aplikace, ale stejne porad bezi ta instalace ani restart nepomohl. Jinak ty app se mi aktualizovali, jen market to nechce nejak prijmout. nevi nekdo co stim?

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » stř 20. říj 2010 16:49:05

najdi jinou wifi a stahni to přes ní ...

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » stř 20. říj 2010 17:06:13

odinstaluj aktualizace marketu ve správci aplikací - mně to pomohlo.

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od opa.key » stř 20. říj 2010 17:14:50

To nikde nemuzu najit...

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od PL113 » stř 20. říj 2010 17:17:10

Nastavení -> aplikace -> správa aplikací -> Market -> "Odinstalovat Aktualizace"
na 99% to tam je...aspoň v origo rom

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od opa.key » stř 20. říj 2010 18:11:42

Dik uz to bezi normalne :) ale mam jinej problem jeste s marketem, kdysi davno jsem koupil aplikaci palmary weather, ale pak jsem si nechal vratit penize, ted kdyz zacal fungovat jsem ji chtel znova koupit, jenze na ucte kterej pouzivam na placeni pres kartu jsem mel asi o 10kc min tak se mi koupe nepodarila. ted kdyz jsem si dal penize na druhej ucet tak mi palmary uz nejde koupit, ukazuje mi to ze ho mam koupeny, ale stahnout nejde...

Uživatelský avatar

BystraR
Androiďák!
Příspěvky: 397
Registrován: čtv 21. led 2010 18:52:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei NOVA 3 - EMUI 9.0.0
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus - CyanogenMod
Bydliště: Nenkovice

Re: Android Market

Příspěvek od BystraR » stř 20. říj 2010 19:20:42

Já mám zase problém ohledně aktualizací. Když kliknu na položku stažené abych se podival jestli nejsou nejaké aktualizace, tak se mě vypíše "Z centra Android Market nebyly staženy žádné soubory". Oběvilo se me to cca před 3 dny.
Předtím jsem jich tam měl hafomoc a teď tohle.... :?
HUAWEI NOVA 3 - EMUI 9.0.0.
Galaxy NEXUS - Android 4.4.4.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host