Android OSAndroid Market

Odpovědět
Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 30. říj 2010 16:57:53

no já stahoval, kvůi tomu že jsem nahrál jinou romku, tak dost věcí před 32 minutama a jelo mi to, ikdyž něco sem musel opakovat a jedna věc nešla





Pili
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 17. říj 2010 9:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Android Market

Příspěvek od Pili » sob 30. říj 2010 17:08:36

Ja nestahnu nic, nemuze to delat nejaky nastaveni telefonu, nebo sem neco udelal blbe pri zakladani google uctu?

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 30. říj 2010 17:20:15

funguje třeba přihlášení na gtalk ?


Pili
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 17. říj 2010 9:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Android Market

Příspěvek od Pili » sob 30. říj 2010 17:23:31

dux3r píše:funguje třeba přihlášení na gtalk ?
To nevim, ale treba Gmail funguje bez problemu, vsechno ostatni taky...


Reny09
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. říj 2010 19:17:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III

Re: Android Market

Příspěvek od Reny09 » sob 30. říj 2010 17:40:34

dux3r píše:funguje třeba přihlášení na gtalk ?
Nevíš prosím, proč gtalk nefunguje? Před továtním nastavení to viselo na přihlášení, po továtním nastavení jen problikne a vrátí se to na dom. obrazovku. emaily z gmailu se načtou.
Je tovární nastavení k něčemu, když je smazám Timescape? Myslím, že pokud je vymazán, nemůže se obnovit.
Asi bude lepší nový flash?


Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » sob 30. říj 2010 18:02:46

mas dost miesta v pamati telefonu?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


Pili
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 17. říj 2010 9:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Android Market

Příspěvek od Pili » sob 30. říj 2010 18:09:19

Mista mam dost, tovarni nastaveni jsem jeste nedaval. Ma cenu to zkouset? pomohlo to nekomu?


Reny09
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 13. říj 2010 19:17:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III

Re: Android Market

Příspěvek od Reny09 » sob 30. říj 2010 18:12:19

Proveden, flash, vše šlape jak má. I market :D


Pili
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 17. říj 2010 9:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Android Market

Příspěvek od Pili » sob 30. říj 2010 19:45:18

Paráda, po resetu na tovární nastavení taky funguju na marketu. Díky za tip ;)


kenyacek
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pát 13. srp 2010 14:58:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia X10 mni PRO

Re: Android Market

Příspěvek od kenyacek » ned 31. říj 2010 9:07:56

Taky mi jednu dobu neslo z niceho nic stahovat z marketu, udelal jsem tovarni nastaveni a vse v poradku uz.


APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

Re: Android Market

Příspěvek od APEn » pon 01. lis 2010 15:10:33

Chci se jen zeptat, než to udělám, co všechno se smaže když dám to tovární nastavení? :D
HTC Sensation


Lintny

Re: Android Market

Příspěvek od Lintny » pon 01. lis 2010 15:17:38

Vybavuješ si, v jakém stavu si zakoupil telefon? Pokud ano, tak bude vypadat přesně tak.

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » pon 01. lis 2010 19:40:29

de javu ?:)
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

alda
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: pon 01. čer 2009 23:28:34
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Android Market

Příspěvek od alda » pon 01. lis 2010 19:41:33

Nemyslíš spíš déjà vu? :-D


APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

Re: Android Market

Příspěvek od APEn » úte 02. lis 2010 9:15:18

Prostě když vám to nefunguje, tak zkuste tovární nastavení... pak to jede v pohodě :yes:
HTC Sensation

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » úte 02. lis 2010 10:24:50

alda píše:Nemyslíš spíš déjà vu? :-D
:)) fail :D
stava sa
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1411
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Libb » čtv 04. lis 2010 12:38:32

Dobrý den, omlouvám se za lamí dotaz (android mám necelý týden), hledání mně nedalo jasnou odpověď (fakt jsem se snažil): když obnovím tovární nastavení, stáhnou se mně znova z Marketu aplikace nebo ne? A co jejich nastavení - to je lokálně, dá se nějak rozumně zazálohovat? Co jsem hledal, tak od Froya neobsahuje systém nějakou zálohovací utilitu a Titanium backup chce root (to plánuju, ale viz předchozí dotaz - aplikace).
Díky za ujasnění.
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Black 512GB
Obrázek Ticwatch Pro3 GPS black | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od jtoxx » čtv 04. lis 2010 14:05:01

Stahnou se jen zakoupene aplikace bez dat. Free aplikace si budes muset vyhledat a znovu rucne stahnout. Pokud udelas root tak doporucuju zakoupit Pro MyBackup. Ten ti zalohuje jak nastaveni,sms,vypisy volani, aplikace a jejich data. V soucasne chvili se domnivam ze bez root nejde zalohovat aplikace s daty a kompletni nastaveni vcetne rozlozeni ploch.

@telefon
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

demonicus
Androiďák!
Příspěvky: 251
Registrován: čtv 24. čer 2010 18:17:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung A5
Tablet: T550

Re: Android Market

Příspěvek od demonicus » čtv 04. lis 2010 19:33:59

Zdravím, mám zařízení, které má android v 1.6, bohužel nemá aplikaci Android Market. Hledal jsem někde přímo aplikaci (.apk), bohužel jsem nenašel.
Mohu poprosit, uploadnul by mi někdo někam tuto aplikaci?
Děkuji
Mám i jablíčka :)

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od malcor » pát 05. lis 2010 10:47:39

Poslední dobou se mi stává, že mi ze seznamu nainstalovaných aplikací v Marketu některé mizí. Přitom nainstalované jsou ale normálně jedou. Má někdo taky ten problém?
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK


Freeride
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: pát 16. črc 2010 12:59:11
Reputace: 1

Re: Android Market

Příspěvek od Freeride » pát 05. lis 2010 14:11:03

Zdravím ťa Malcor,

u mňa je to to isté :(. Nevidím tam žiadne stiahnuté aplikácie, iba jedinú, ktorú som nainštaloval prednedávnom. Myslím, že je chyba niekde na strane googlu, a dúfam, že ju čoskoro opravia.

EDIT: Takze po nainstalovani dvoch app sa my ukazali aj tie predosle nainstalovane applikacie :)


ormoru
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 22. dub 2010 8:19:26
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od ormoru » pát 05. lis 2010 19:54:32

No občas se mi stává, že spustím AppBrain. Najde 5 aktualizací. Zavřu AppBrain a spustím market. Najde jen jednu aktualizaci. Když pak přes AppBrain otevřu market s aplikací, kterou market nenalezl, tak tam opravdu je. Tak by mě zajímalo, na koho se každá aplikace dotazuje ohledně poslední verze :)
SGS II & Galaxy Tab

Uživatelský avatar

lukas__666
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 08. říj 2010 19:15:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc wildfire-root-clockwork mod-cyanogen-oc
Bydliště: Hotel Kilo Charlie Romeo

Re: Android Market

Příspěvek od lukas__666 » sob 06. lis 2010 15:48:13

Zdravim,
existuje zpusob, jak se dostat k aplikaci, kdyz ji nevidim v marketu? Jedna se o Got To Do Lite. nemuzu najit ani apk. Do emulatoru jsem ji v pohode stahnul, ale do telefonu (wildfire) ne...

http://www.cyrket.com/p/android/com.sla ... roid.todo/

jde nejak ziskat, kdyz ji mam v SDK?
diky za radu.
HTC Wildfire-rooted-ClockworkMod-CyanogenROM-HCDR.Kernel v4.1-OC

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 06. lis 2010 16:00:14

no když ji nevidíš v marketu tak prostě nepodporuje tvé rozlišení a to se ani nedivim, protože to rozlišení wf je z dob pravěku ...

Uživatelský avatar

lukas__666
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 08. říj 2010 19:15:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc wildfire-root-clockwork mod-cyanogen-oc
Bydliště: Hotel Kilo Charlie Romeo

Re: Android Market

Příspěvek od lukas__666 » sob 06. lis 2010 16:23:23

dux3r: diky za radu. v emulatoru s qvga ale bezi... budu patrat dal.
HTC Wildfire-rooted-ClockworkMod-CyanogenROM-HCDR.Kernel v4.1-OC


areswt
Stálý androiďák
Příspěvky: 161
Registrován: úte 29. čer 2010 14:32:41
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od areswt » sob 06. lis 2010 16:26:01

s tou podporov by som si nebol taky isty mam Desire a tiez nevidim niektore apk ktore mam dokonca nainstalovane priamo z marketu napr. Angry Birds na markete ho vobec nevidim ani ked dam vyhladat. Cez appbrain ho vidim ale ked dam napr. instal tak mi ho market hlasi ako polozka nenajdena. skor by som povedal ze market ako taky blbne

lukas__666

existuje je kopec for kde su apk nie len tie kradnute ale aj zadara a daju sa stiahnut

treba len hladat
Device: HTC ONE S, ROOT: S-OFF
Device: HTC Desire, ROM: BCM RC4.0u1, Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23, ROOT: S-OFF


freemen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 06. lis 2010 16:07:32
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od freemen » sob 06. lis 2010 16:28:11

Zdravím.Ještě jsem Market nepoužíval..telefon mám teprve pár dní.Dá se na něj dostat i když jsem připojený na wifi ? Já to zkoušel ale nefungovalo mi to. Musím mít i zapnuté datové připojení ? Na google jsem zaregistrovaný. Předem díky za odpovědi.

Uživatelský avatar

Pavlos
Androiďák!
Příspěvky: 275
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Note9
Rom: Android 10 UI 2.5

Re: Android Market

Příspěvek od Pavlos » sob 06. lis 2010 16:30:35

Na Android chodím výhradně z wifi. Mobilní data nemusíš mít zapnutá.
Co ti to píše?
__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Samsung Note 9 > čekám na Note 21

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 06. lis 2010 16:34:28

jde to přes wifi i přes mobilní internet, takže si vyber ;)


freemen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 06. lis 2010 16:07:32
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od freemen » sob 06. lis 2010 16:44:01

A musím mít registraci i na Google Checkout abych mohl stahovat free aplikace? jsem zaregistrovaný jen na Google Account.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti