Android OSAndroid Market

Odpovědět
Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 06. lis 2010 16:45:15

nn nemusíš ;)




Uživatelský avatar

lukas__666
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 08. říj 2010 19:15:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc wildfire-root-clockwork mod-cyanogen-oc
Bydliště: Hotel Kilo Charlie Romeo

Re: Android Market

Příspěvek od lukas__666 » sob 06. lis 2010 16:46:44

areswt: je to tak, jak rikas... pres appbrain to najdu, ale na marketu to nejde. a nejen u tehle aplikace. jinak jsem ted stahnul starsi verzi a ta funguje... takze predpokladam, ze to je chyba marketu a zpristupnovani aplikaci, resp. parovani aplikaci a telefonu, ktere je podporuji.
HTC Wildfire-rooted-ClockworkMod-CyanogenROM-HCDR.Kernel v4.1-OC


freemen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 06. lis 2010 16:07:32
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od freemen » sob 06. lis 2010 16:58:23

Takže jsem to pochopil tak že když budu mít kvalitní signál na wifi a registraci na Google Account tak se v pohodě připojím na ten market a stáhnu si free aplikace ??

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 06. lis 2010 16:59:26

ano checkout je jen pro placený aplikace


freemen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 06. lis 2010 16:07:32
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od freemen » sob 06. lis 2010 17:02:30

Ok díky za tvé info...doma wifi nemám tak to pujdu vyzkoušet do hospody.. :)


Uživatelský avatar

Pavlos
Androiďák!
Příspěvky: 275
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Note9
Rom: Android 10 UI 2.5

Re: Android Market

Příspěvek od Pavlos » sob 06. lis 2010 17:03:40

Přesně tak. 99% aplikací jsem z Marketu sosal přes domácí WIFI.
__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Samsung Note 9 > čekám na Note 21


sareth
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 07. lis 2010 18:15:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Android Market

Příspěvek od sareth » ned 07. lis 2010 18:22:20

Som nový majiteľ telefónu s androidom. Chcel by som sa spýtať, či sa dajú nejako aplikácie stiahnuť do PC a potom nahrať/nainštalovať do mobilu?
(mobilný internet na ňom nemám a wifi doma tiež nie)

Chcel som si stiahnuť nejaké aplikácie/widgety alebo živé tapety (live wallpapers) ale všetko ma odkazuje len na stiahnutie priamo z mobilu.

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 07. lis 2010 18:23:57

když hledáš najdeš a stejně budeš potřebovat internet abys stáhl aspoň file manager nějaký já třeba používam es file explorer a jsem zpokojen

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » ned 07. lis 2010 19:07:00

sareth píše:(mobilný internet na ňom nemám a wifi doma tiež nie)
Doporučuju si tu WiFi nějakým způsobem zařídit.
Buď to nějakou WiFi kartu do PC, která se umí tvářit jako AP, nebo
na Aukru koupit nějaký ADSL router s WiFi, třeba doporučuju P660HW-T3 v2 (Někde, snad v Pokec-u, jsem zaregistroval, že se prodává do 300,- Kč).
Si myslím, že je opravdu výhodné WiFi k dispozici po ruce mít.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


sareth
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 07. lis 2010 18:15:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Android Market

Příspěvek od sareth » ned 07. lis 2010 19:30:18

Na symbiane som si predtým všetko krásne nahral cez usb. Nechápem prečo tam táto základná možnosť nefunguje.

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 07. lis 2010 19:31:55

no na kartu můžeš vše natahat, ale musíš mít nějaká file manager, přes který to nainstaluješ

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » ned 07. lis 2010 19:38:29

To je jedna věc.
Ale kde jsi ty aplikace hledal? Všude možně po netu, že?
Právě v Marketu je kouzlo, že jsou všechny (nebo téměř všechny) aplikace pěkně pohromadě. A když napíšu, že používám aplikaci xyz, pak každý další si ji v Marketu bezproblému najde a víme, že mluvíme o stejné aplikaci ;) .
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


sareth
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 07. lis 2010 18:15:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Android Market

Příspěvek od sareth » ned 07. lis 2010 20:23:10

Cez HTC Sync sa dajú nainštalovať do mobilu súbory *.apk. Ešte nájsť nejakú stránku/warez kde sa dajú stiahnuť do PC.

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » ned 07. lis 2010 20:26:42

Stránek najdeš dost, ale v drtivé většině jsou apk zdarma a v pohodě na Marketu :-) a z něj stahuju pohodlně i s mobilním netem ;-)
Jinak doma přez WiFi ...
A možná hloupá otázka: Android nemá v základu "file manager" ;-) Moje verze teda ano..
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

lukas__666
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 08. říj 2010 19:15:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc wildfire-root-clockwork mod-cyanogen-oc
Bydliště: Hotel Kilo Charlie Romeo

Re: Android Market

Příspěvek od lukas__666 » úte 09. lis 2010 0:41:18

dux3r, areswt: jak jsem nevidel nektere aplikace v marketu, tak uz je konecne vidim. flashnul jsem cyanogen rom a pak pri brouzdani netem narazil na:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831782
a po flashnuti opatchovanyho marketu uz to jede.
HTC Wildfire-rooted-ClockworkMod-CyanogenROM-HCDR.Kernel v4.1-OC


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » úte 09. lis 2010 15:11:34

Z ničeho nic, mi přestalo fungovat stahování aplikací z Marketu. Četl jsem tu, že je třeba udělat tovární nastavení a pak si tam vše znova instalovat. Neexistuje ještě nějaký jiný méně drastický způsob, jak to znova zprovoznit? Market mi jinak chodí v pořádku. Aplikaci si tam najdu, ale když dám instalovat tak se mi už nestáhne. :|

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Android Market

Příspěvek od Jackito » úte 09. lis 2010 16:42:23

Taky mám problém s marketem, že nemůžu nic stahovat. Bohužel aktualizace marketu už mi nejdou smazat, protože na verzi 2.1 u SE X10 to nejde ale u starší verze 1.6 mi to šlo vpohodě. Nevím co dál.


tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: Android Market

Příspěvek od tuva » úte 09. lis 2010 22:27:06

skuste viac popisat viac problem, prestalo mi fungovat stahovanie, alebo nemozem nic stahovat su dost siroke pojmy. aku chybu a kedy to hlasi?

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Android Market

Příspěvek od Jackito » stř 10. lis 2010 10:29:51

Nefungujemi to od té doby co jsem dával androida z 1.6 na 2.1 zapnu normálně market chci něco stáhnout a po 2sec mi píše Stažení se nezdařilo. Zkuste to prosím znovu.


Zafrin
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: sob 10. črc 2010 23:22:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Legend [Android Eclair OS a zatim nonROOTed]

Re: Android Market

Příspěvek od Zafrin » stř 10. lis 2010 16:00:06

Lidi já bych tu měl jednu odbočku. Souvisí to s downloadem, avšak ne s marketem. Moh' by mi někdo pomoct? :help:

http://androidforum.cz/problem-se-staho ... t8646.html
Do it or do it not


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » stř 10. lis 2010 17:05:57

tuva píše:skuste viac popisat viac problem, prestalo mi fungovat stahovanie, alebo nemozem nic stahovat su dost siroke pojmy. aku chybu a kedy to hlasi?
No, já si nejsem vědom, že bych Market aktualizoval. V nastavení Aplikací / Market se mi zobrazuje verze 2007.
Na Marketu si najdu nějakou free aplikaci a dám instalovat. Napíše mi to, že aplikace se stahuje a za chvilku mi to napíše, že stažení aplikace se nezdařilo - žádný error nic takového. Zkoušel jsem si najít různé aplikace na Marketu, ale vždy je stejný výsledek... Jinak hledání na Marketu i zobrazování informací o aplikacích mi funguje v pohodě.

Uživatelský avatar

demonicus
Androiďák!
Příspěvky: 251
Registrován: čtv 24. čer 2010 18:17:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung A5
Tablet: T550

Re: Android Market

Příspěvek od demonicus » stř 10. lis 2010 17:25:02

Zdravím, mám zařízení, které má android v 1.6, bohužel nemá aplikaci Android Market. Hledal jsem někde přímo aplikaci (.apk), bohužel jsem nenašel.
Mohu poprosit, uploadnul by mi někdo někam tuto aplikaci? - třeba pomocí ASTRO file manager (free na marketu) se dá vyextrahovat aplikace do .apk
Děkuji
Mám i jablíčka :)


Zairon
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 10. lis 2010 22:13:03
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od Zairon » stř 10. lis 2010 22:15:39

zdravím,
mám úplně stejný problém jako Ivo Pavelka. Mám stejný telefon a popis problému taky do puntíku sedí. Netušíte někdo, kde by mohl být problém? Díky

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » stř 10. lis 2010 22:50:23

"Stahování se nezdařilo" se mi zobrazuje taky, ale jen tehdy, když aktualizuju aplikace hromadně. Když potom rozkliknu tu konkrétní aplikaci ve Stažených v Marketu a zadám Instalovat, už se to stáhne bez problémů.
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » čtv 11. lis 2010 9:10:32

Elischka píše:"Stahování se nezdařilo" se mi zobrazuje taky, ale jen tehdy, když aktualizuju aplikace hromadně. Když potom rozkliknu tu konkrétní aplikaci ve Stažených v Marketu a zadám Instalovat, už se to stáhne bez problémů.
Hmm, tak to mě ne. Aktualizoval jsem vždy po jednom. Dneska jsem zkusil vymazat všechny aktualizace Marketu a Vymazal jsem i mezipaměť a stejně to nepomohlo.

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » čtv 11. lis 2010 9:28:14

Včera jsem aktualizoval 6 apk najednou a v poho...
Ale je fakt, že občas při aktualizaci, ale i stahování nové apk to zlobí, ale přičítám to vytíženosti Marketu...?!?
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: Android Market

Příspěvek od tuva » čtv 11. lis 2010 12:42:56

Ivo Pavelka píše:No, já si nejsem vědom, že bych Market aktualizoval. V nastavení Aplikací / Market se mi zobrazuje verze 2007.
Na Marketu si najdu nějakou free aplikaci a dám instalovat. Napíše mi to, že aplikace se stahuje a za chvilku mi to napíše, že stažení aplikace se nezdařilo - žádný error nic takového. Zkoušel jsem si najít různé aplikace na Marketu, ale vždy je stejný výsledek... Jinak hledání na Marketu i zobrazování informací o aplikacích mi funguje v pohodě.
mozes skusit toto vyskusat, zopar ludom to uz pomohlo : http://androidforum.cz/navod-installati ... t7664.html


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » čtv 11. lis 2010 14:58:00

tuva píše:
Ivo Pavelka píše:No, já si nejsem vědom, že bych Market aktualizoval. V nastavení Aplikací / Market se mi zobrazuje verze 2007.
Na Marketu si najdu nějakou free aplikaci a dám instalovat. Napíše mi to, že aplikace se stahuje a za chvilku mi to napíše, že stažení aplikace se nezdařilo - žádný error nic takového. Zkoušel jsem si najít různé aplikace na Marketu, ale vždy je stejný výsledek... Jinak hledání na Marketu i zobrazování informací o aplikacích mi funguje v pohodě.
mozes skusit toto vyskusat, zopar ludom to uz pomohlo : http://androidforum.cz/navod-installati ... t7664.html
Tak se mi to podařilo rozchodit. Nejsem sice z mého postupu úplně moudrej, ale funguje to. To co píše tuva jsem každopádně nezkoušel. To zkusím až se mi to zase porouchá :-)
Tady je postup co jsem udělal:
1) Odinstaloval jsem všechny aktualizace Marketu. Původně jsem měl nějakou verzi 2007 po odinstalování mám verzi 1669.
2) Vymazal jsem mezipaměť.
3) Vypnul jsem na chvilku mobil a znovu zapnul.
4) Pustil mobil, nastartoval wifi, našel požadovanou aplikaci a spustil instalování. K mému překvapení se to vše v pohodě nainstalovalo.

Taky jsem se přihlásil na Gmail (nebyl jsem tam tak cca. 3 týdny) kde jsem odmazal zprávy. Netuším jestli to nějak pomohlo, ale četl jsem to na nějakém zahraničním fóru. Také tam psali změnit heslo, ale to jsem nedělal.

Uživatelský avatar

Jackito
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 30. zář 2010 8:37:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Android Market

Příspěvek od Jackito » čtv 11. lis 2010 18:17:56

a co máš za verzi a telefon? protože já u SE x10 verze androidu 2.1 nemůžu právě mazat aktualizace a mezipameť marketu :-( takže nevím jak to vykoumám aby to frčelo


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » pát 12. lis 2010 9:52:24

Jackito píše:a co máš za verzi a telefon? protože já u SE x10 verze androidu 2.1 nemůžu právě mazat aktualizace a mezipameť marketu :-( takže nevím jak to vykoumám aby to frčelo
Mám SE Experia X10 mini pro. To je divný, že to nemůžeš mazat. Čekal bych, že tohle bude stejný. Nevím jakou verzi androidu mám. Kde to zjistím? Našel jsem jen verzi firmwaru a to je 1.6.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti