Android OSAndroid Market

Odpovědět

sareth
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 07. lis 2010 18:15:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Android Market

Příspěvek od sareth » pát 12. lis 2010 16:14:16

sareth píše:Som nový majiteľ telefónu s androidom. Chcel by som sa spýtať, či sa dajú nejako aplikácie stiahnuť do PC a potom nahrať/nainštalovať do mobilu?
(mobilný internet na ňom nemám a wifi doma tiež nie)

Chcel som si stiahnuť nejaké aplikácie/widgety alebo živé tapety (live wallpapers) ale všetko ma odkazuje len na stiahnutie priamo z mobilu.
Nakoniec som prišiel na riešenie môjho problému, keďže nemám wifi router.
(Potrebujete mať ale notebook s wifi a windows 7, na internet môže byť pripojený cez kábel alebo dokonca aj wifi)

Pomocou programu Virtual Router sa dá spraviť z vášho notebooku virtuálny wifi router. Nastavíte tam heslo na pripojenie a kliknete na štart a môžete sa veselo pripojiť s mobilom na internet.

Kód: Vybrat vše

http://virtualrouter.codeplex.com/





damsell
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 18. zář 2010 23:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace - S5839i

Re: Android Market

Příspěvek od damsell » sob 13. lis 2010 9:47:11

Po aktualizaci na verzi 2.1 se ja do Marketu nedostanu vubec, chci se prihlasit a pise to, ze je to mozna docasna chyba pripojeni at to zkusim pozdeji, pricemz ale internet normal bezi... Nejde ani nova registrace... Nemuzu ani do aplikace facebook... Nevite co s tim? Vymazat aktualizace v teto verzi firm... Nelze :-( jsem zoufala
Maya

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Krokodyl » sob 13. lis 2010 11:33:26

To sareth: sice je to offtopic, ale nedá mi to. Kdyby si v původním dotazu uvedl všechny skutečnosti - notebook s wifi - rada by hned následovala.
Sdílení intrentenu přes wifi z notebooku umí Windows již od XP a to v základu za pomoci nastavení adhoc sítě. Konkrétně pro W7 je postpu nýásledující - http://www.kombitz.com/2009/02/09/windo ... c-network/
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » čtv 25. lis 2010 14:02:59

Tak a je to tady zase. Na mé Xperia X10 mini pro jsem nainstaloval nový update 2.1 a nejde se mi přihlásit do Marketu. Když vyplním uživatelské jméno a heslo tak mi to po chvilce připojování vyhodí hlášku "Nelze navázat spolehlivé datové připojení k serveru..." Přihlašuji se přes wifi - signál mám plný. Uživatelské jméno a heslo zadávám na 100% správně, protože se přes něj dokážu přihlásit z mobilu do gmailu. I na internet se v pohodě dostanu. Takže zase problém v Marketu...

Ještě jsem chtěl také vymazat dočasnou paměť Marketu a google apps, ale není co mazat. Vše je úplně prázdné.
Před updatem mi to fungovalo v pohodě. Stalo se to také někomu? Máte někdo nějakou radu?

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od mac » čtv 25. lis 2010 14:16:49

Me se to stalo po prehrani FW 1.6 na 1.6 :-). Pomohlo nove prehrani FW.



Ivo Pavelka
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 09. lis 2010 15:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Ivo Pavelka » pát 26. lis 2010 9:11:50

mac píše:Me se to stalo po prehrani FW 1.6 na 1.6 :-). Pomohlo nove prehrani FW.
Tak jsem ten FW na konec znova přeinstaloval a Market se rozběhl. Jenže se mi z něj zase pro změnu nedaří stahovat. Asi budu muset zase odinstalovat všechny aktualizace abych to rozchodil. Je to fakt pruda s tím Marketem.

Uživatelský avatar

mclama
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 07. říj 2010 16:19:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htc tattoo
Tablet: Archos g8 101
Rom: CM7 gingerbread

Re: Android Market

Příspěvek od mclama » ned 28. lis 2010 17:56:58

Dobrý den,mám Htc Tatto(android 1.6) a nejede mi market.. vsechno je OK az do te doby,dokud nezadaam ze chci neco stahnout,vyhodi mi to ze OKa po cca 5-10 sec mi to hodi chyba spojeni s internetem.Wipe se mi davat nechce,protoze kdyby to neslo uz ani potom,tak aplikace do mobilu nenathanu uz vubec (ted to delam prez PC pomoci Astro..)
nevite co s tim je? .. lidi se hodnkrat ptaly,ale nikdy sem nansel odpoved diky
Htc Tattoo 2.3 Gingerbread custom ROM, archos 101 8gb
http://androidforum.cz/gingerbread-pro- ... 43-90.html
Návod na root + flash ROM htc tattoo - scroll down


Rejza
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 02. pro 2010 9:11:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android G1

Re: Android Market

Příspěvek od Rejza » čtv 02. pro 2010 9:42:22

ahoj, mam Android G1 kratce, predtim ho mel jiny uzivatel, ktery si zalozil ucet na gmail. Diky tomu ja nemuzu pouzivat Market, protoze jsem nikde nenasla jak se zmeni uzivatelske jmeno na gmail, coz me, jak jiste chapete, dost stve ;) . Jestli uz tady odpoved je tak mne nekamenujte, hledala jsem ale nenasla. Diky za pomoc ;)

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » čtv 02. pro 2010 9:50:51

Myslím, že tohle by mohlo řešit tvůj problém...

http://androidforum.cz/navod-jak-na-zno ... -t688.html
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

k0nko
Androiďák!
Příspěvky: 569
Registrován: stř 22. zář 2010 7:16:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od k0nko » čtv 02. pro 2010 10:01:31

http://androidforum.cz/navod-jak-na-zno ... -t688.html

Edit: kolega vyssie ma stihol predbehnuť :D :D


Rejza
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 02. pro 2010 9:11:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android G1

Re: Android Market

Příspěvek od Rejza » čtv 02. pro 2010 10:30:45

juhuuu ja vas zboznuju,uz to frci ;) na to bych neprisla ani za sto let :D dekuju :)

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » čtv 02. pro 2010 13:43:05

No Problemo :-D , ale příště líp hledej ;-) Já to našel za pár vteřin ;-) Je fakt, že do toho tématu už jsem jednou čučel ;-) takže si pamatuju, že tu je :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » čtv 02. pro 2010 18:16:18

tak, sice jsem odpůce iOS a to dost velkej, ale asi pudu do něj, protože doma na wifi nemůžu stahovat z marketu, ale na iPhone to brachovi jde .. už mam nervy z toho že jemu to jde a mě ne, takže se ptam jestli nevíte, jestli se stim dá cokoliv dělat?

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » čtv 02. pro 2010 20:40:07

Nestraš, že chceš Iphona :-D Já nemám s Marketem (až na vyjímky) žádný problém ... Přez GPRS, 3G, domácí WEP2 WiFi, nechráněná WiFi ...
Jak říkám, občas to zazlobí, ale fakt minimálně :-)

Nemůže to být neorigo ROMkou? ;-) na MrEdition mi to taky zlobilo víc, ale občas to taky jelo... Po návratu na origo a jen Root je to v pohodě
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » čtv 02. pro 2010 20:45:45

nn tim to neni, všude na wifi mi jede, i na 3g edge, ale prostě doma nechce mi ject market na wifi jinak net funguje, a bráchovi na iphonu jde i appstroe, takye se mu nemuzu smat ze ma iphona :(:D


Snoux
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 26. říj 2010 8:57:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Android Market

Příspěvek od Snoux » pát 03. pro 2010 15:24:17

Zdravím,
Mám problém s autorizací karty na Google Checkout. Po vyplnění všech údajů mě napíše ,,Zamítnuto". Bohužel se tam už nepíše v čem je problém. Pročetl jsem si toto vlákno a vyzkoušel vše co tu píšete, ale nic nepomohlo. Jak použití/nepoužití diakritiky tak platnost karty (kterou mam do 12/2013). Hledal jsem i jinde na netu, ale bohužel jsem se nic moc nedočetl. Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti, nebo jestli je potřeba nějáká jiná kreditní karta. Má kreditní karta Visa Partner.
Děkuji
HTC Wildfire 2.3.7; CM 7.2

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » pát 03. pro 2010 18:23:56

Máš kreditku která podporuje nákup na internetu? U některých bank se to musí aktivovat a některé vydávají "virtuální" kreditku na platby pouze přez internet...
Jestli to tak teda stále je :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


Thomas.
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: stř 14. črc 2010 18:03:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Thomas. » pát 03. pro 2010 18:53:27

dnes probehla aktualizace marketu a pribyla dalsi zalozka ;)

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » pát 03. pro 2010 18:55:46

Já vidím pořád jen ty tři stejné... Aplikace : Hry : Stažené ...?!?
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


Thomas.
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: stř 14. črc 2010 18:03:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Thomas. » pát 03. pro 2010 19:03:29

tukni na nejakou aplikaci, objevi se zalozka "podobne"


Snoux
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 26. říj 2010 8:57:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Android Market

Příspěvek od Snoux » úte 07. pro 2010 9:45:17

agent112 píše:Máš kreditku která podporuje nákup na internetu? U některých bank se to musí aktivovat a některé vydávají "virtuální" kreditku na platby pouze přez internet...
Jestli to tak teda stále je :-D
Tak nakonec byl problém s tím, že jsem neměl na kartě nastavený limit na nákup přes internet. Který je u většiny karet ČS nastavený na 0 kč. Stačilo si tento limit zvednout v bance. A už vše funguje jak má. :)
HTC Wildfire 2.3.7; CM 7.2

Uživatelský avatar

k0nko
Androiďák!
Příspěvky: 569
Registrován: stř 22. zář 2010 7:16:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od k0nko » stř 08. pro 2010 10:43:26

Hoši ide vam sťahovať z marketu ? Dnes rano som chcel stiahnuť update na LauncherPro, ale akosi sa mu nechce

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » stř 08. pro 2010 10:46:22

Jde :-) dnes ráno jsem též sosal ;-) ale napoprvé prd ale při druhém pokusu už to šlo - pomalu, ale šlo :-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

k0nko
Androiďák!
Příspěvky: 569
Registrován: stř 22. zář 2010 7:16:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od k0nko » stř 08. pro 2010 11:06:31

No u mňa stale len "Starting download..." a prd sa deje :DD ... počkam do večera hadam sa to rozbehne

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Android Market

Příspěvek od agent112 » stř 08. pro 2010 14:33:31

Někdy mi "zahájení stahování" ukazuje třeba 5minut a pak je to frk frk a nainstalováno :-D , ale někdy taky ne ;-) nvm třeba to je problém na "serveru" ?!? ;-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


gildos
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: sob 11. zář 2010 19:19:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Android Market

Příspěvek od gildos » stř 08. pro 2010 17:52:08

Poradi nekdo nejde my stahovat aplikace přes wifi mam LG GT540

Čím to je ? mam od dneska wifi router pls poradte :)
Nokia 3410 -- SE K800i --LG GT540 -- Samsung Galaxy S III

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1411
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 130
Typ mobilu / ROM: Samsung S10+ 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M5
Tablet 2 / ROM: Samsung Active 2 44mm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Libb » stř 08. pro 2010 18:16:07

to je zajímavé, mně včera taky nešlo přes wifi stahovat z marketu, přitom síť normálně jela, ale market jen přes 3G :shock:
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Black 512GB
Obrázek Ticwatch Pro3 GPS black | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD


gildos
Stálý androiďák
Příspěvky: 157
Registrován: sob 11. zář 2010 19:19:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Android Market

Příspěvek od gildos » stř 08. pro 2010 18:54:44

odinstaloval sem aktualizace marketu a už to jde :D
Nokia 3410 -- SE K800i --LG GT540 -- Samsung Galaxy S III

Uživatelský avatar

alda
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: pon 01. čer 2009 23:28:34
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Android Market

Příspěvek od alda » stř 08. pro 2010 20:04:23

Právě se mi na SGS aktualizoval market na tu novou verzi, to mě docela překvapilo, čekal jsem, že přijde až s 2.2 updatem :-)


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Android Market

Příspěvek od Docent » čtv 09. pro 2010 10:37:45

Cca 2 dny se mně na záložce "Stažení" zobrazuje pouhých 5 aplikací, přitom nainstalováno jich mám daleko více a před těmi 2 dny se zobrazovaly normálně všechny. Nepomáhá odistalace aktualizací marketu, vymazání cache... Netuší někdo, kde je zakopán pes :evil: ?
Ty "neviditelné" aplikace přitom normálně fungují...

EDIT: Tak jsem pokročil ve výzkumu - ty zobrazené aplikace byly všechny placené, neukazovala se žádná, co je zdarma. Teď odpoledne naskočily i ta zdarma, takže to vypadá, že problém nebyl na mém přijímači...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti