Android OSAndroid Market

Odpovědět

ondrej25
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: sob 11. pro 2010 20:51:32
Reputace: 0

Re: Android Market-PÁR OTÁZEK O STAHOVÁNÍ Z MARKETU A WIFI

Příspěvek od ondrej25 » sob 11. pro 2010 21:00:21

Dobrý den...Moc bych potřeboval poradit...chci teprve s androidem začít.
Chci si koupit nový lg optimus one..a to i kvuli tomu andoid marketu...někde jsem se docetl, že musím mít založenou platební kartu, je to pravda? co dál ještě potřebuji, abych mohl zdarma stahovat aplikace z marketu? emailový účet na google.com už mám...:D
a jak to funguje s wifi.? doma máme vifi, tak to prostě normálně pofrčí net na wifi, bez nějakých těch spárování? prostě uplně najednou? a co když budü někde na cestách,kde wifi není? to budu normálně platit internet sám?
a když si teda už nějaké aplikace stáhnu, tak budou v menu pod složkou stažené aplikace? a pak už jsou prostě bez připojení s intrem ??!
prosím odpovězte mi , děkuji! _D





THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Android Market

Příspěvek od THW » sob 11. pro 2010 21:19:17

Na stahování FREE aplikací z marketu ti stačí google účet. Pokud by jsi chtěl stahovat placené, musíš si v google účtu aktivovat checkout (obdoba Paypalu) a tam zadáš údaje ke své kartě, z které se budou peníze strhávat.
Pokud není na dosah wi-fi, telefon se pokusí použít internet od operátora. Pokud bude k dispozici wi-fi i internet od operátora, telefon si vybere wi-fi.
Záleží na aplikaci...pokud budeš mít hru s online hraním přes internet, či aplikaci využívající internet (třeba na aktualizaci tv programu, jízdní řád,..), tak internet logicky potřebovat bude.
Docent píše:Cca 2 dny se mně na záložce "Stažení" zobrazuje pouhých 5 aplikací, přitom nainstalováno jich mám daleko více a před těmi 2 dny se zobrazovaly normálně všechny. Nepomáhá odistalace aktualizací marketu, vymazání cache... Netuší někdo, kde je zakopán pes :evil: ?
Ty "neviditelné" aplikace přitom normálně fungují...

EDIT: Tak jsem pokročil ve výzkumu - ty zobrazené aplikace byly všechny placené, neukazovala se žádná, co je zdarma. Teď odpoledne naskočily i ta zdarma, takže to vypadá, že problém nebyl na mém přijímači...
Problém byl na tvém přijímači... Do telefonu se ukládá seznam aplikací, ale na servery google se k tvému účtu ukládá pouze seznam zaplacených aplikací. Takže pokud jsi čistil telefon a smazal jsi i ten seznam, logicky se ti zobrazily jen zaplacené aplikace. Ostatní se zobrazily až ve chvíli, kdy si aplikace marketu seznam znovu vytvořila.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Android Market

Příspěvek od THW » ned 12. pro 2010 16:14:21

Nenapsal jsem wifi operátora, ale wifi i internet od operátora.
Internet od operátora je například to 3G. Internet od operátora chytneš všude tam, kde máš signál - technologie: GSM: GPRS (nejpomalejší), EDGE (o něco rychlejší, ale na pohodlné prohlížení webu to pořád není, v současné době je v ČR asi nejrozšířenější). Pokud se k internetu připojíš přes nějaký protokol GSM, nemůžeš ve chvíli odesílání/stahování dat volat a nelze se ti dovolat. UMTS (neboli 3G) je připojení k internetu, při kterém se dá i volat a už se na tom dá pohodlně prohlížet internet. HSDPA (neboli 3.5G) je ještě rychlejší než UMTS (3G). Telefon si automaticky vybere technologii, kterou se k internetu od operátora připojí podle toho, co v daném místě operátor má. Nejrozšířenější je asi EDGE. UMTS a HSDPA je jen ve větších městech.
Rozdíl mezi wi-fi a "internetem od operátora" je ve frekvenci přenosu. Dej si pozor, jestli máš aktivován nějaký datový tarif..pokud ne, tak si ho aktivuj, nech si internet od operátora zablokovat, nebo velmi důkladně nastav a hlídej telefon, protože bez tarifu by tě taková synchronizace/aktualizace telefonu přišla na pěknej balík peněz.
Ano, aplikace se po nainstalování zobrazí v seznamu aplikací.
Jinak Market internet potřebuje...bez něj si nic nestáhneš a aplikace si taky neprohlédneš (ty stažené a nepotřebující internet ale samozřejmě půjdou).

EDIT: Na popud agent112 upraveno, díky za upozornění (psal jsem rychleji, než myslel ;-))
Naposledy upravil(a) THW dne ned 12. pro 2010 18:49:41, celkem upraveno 2 x.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.


ondrej25
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: sob 11. pro 2010 20:51:32
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od ondrej25 » pon 13. pro 2010 16:50:55

jo moc děkuju,..!!
taky by mě zajímalo, co říkáte na ten novej market co bude?? on bude pro všechny androidy ne?

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od jtoxx » pon 13. pro 2010 17:21:33

Pro vsechny AOS 1.6 +
Follow me on - twitter



pepino34
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: sob 20. lis 2010 10:35:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5X 32GB
Rom: 5.0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od pepino34 » čtv 16. pro 2010 16:18:01

Zmizeli mě stažené věci z Marketu, je to prázdný.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12729
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 16. pro 2010 16:34:55

Téma přočištěno od věcí, které se Marketu netýkaly.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Mishack » pát 17. pro 2010 17:14:39

Taky pridam postreh ohledne noveho marketu ... budu citovat sam sebe, ptze uz sem to psal na svetandroida :)

Tak dnes rano jsem se probudil a hle novy market. UI zmeny jsou myslim povedene, az na jednu – a tou je detail aplikace.

Nechapu smysl dat tlacitka UPDATE, UNINSTALL nahoru, zmensit je a jeste je dat nad sebe. Uz se mi nekolikrat stalo, ze sem se preklik. Podle me, tlacitka dole byla mnohem vhodnejsi. Druha vec, ktera se mi nelibi je popis aplikace. Na popis aplikace se divam VZDY. Prijde mi proto naprosto nelogicke ho schovavat a pro zobrazeni byt nucen klikat na odkryti :-/

To, ze je ted vse v jednom sloupci (co je spatneho na tabech??) , povazuji take za ne prilis vhodne z pohledu prehlednosti, ale da se zvyknout.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12729
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Market

Příspěvek od ramon.dexter » pát 17. pro 2010 18:00:47

Mishack: nad tím přemístěním tlačítek jsem přemejšlel a došel jsem k tomu že nahoře vpravou jsou mnohem dostupnější pro palec, mnohem líp než dole, kam musíš palec dost vytočit a hrozí že třeba zmáčkneš něco jinýho. Je to o zvyku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Android Market

Příspěvek od stealthx » pát 17. pro 2010 21:58:22

Me se asi novej market nelibi vubec:

- nesmyslny plejtvani mistem
- v detailu aplikace pul displeje install / uninstall
- druha pulka je moje recenze (to si denne budu po sobe cist)
- auto aktualizace (proc to neni jen v menu?)
- pod tim moje hodnoceni (nezajimavy a moc nahore)
- popis aplikace je dulezitej a je schovanej + utopenej za bordelem
- recenze lidi, dejme tomu
- "podobna" a info o vyvojari je prakticky 5 - 6 stranek dole
- to by me zajimalo, kdo tohle vymejslel, strasny
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Mishack » pát 17. pro 2010 22:09:22

ramon.dexter píše:Mishack: nad tím přemístěním tlačítek jsem přemejšlel a došel jsem k tomu že nahoře vpravou jsou mnohem dostupnější pro palec, mnohem líp než dole, kam musíš palec dost vytočit a hrozí že třeba zmáčkneš něco jinýho. Je to o zvyku.
Tak to ja to citim presne obracene :) Dole je to pro me prijemnejsi. Nahoru musim palec hrozne natahovat a pak tapnu vetsi plochou ( = nepresnost).

Mozna je to taky tim, jak kdo telefon drzi. Mam telefon polozen rovnomerne na prstech, ale malicek opiram o spodni hranu telefonu. Tvori vlastne takovou "zarazku", aby tel nesklouzl dolu. Tim ho mam oproti palci asi o neco vys.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


pepino34
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: sob 20. lis 2010 10:35:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5X 32GB
Rom: 5.0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od pepino34 » pát 17. pro 2010 22:42:34

Jak to, že brácha na DHD má novej Market a já furt starej ?
Telefony byli kupované v jedné minutě po sobě :)
Nastavení jsme kontrolovali a je stejné.


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Android Market

Příspěvek od THW » pát 17. pro 2010 22:48:50

Protože se neaktualizuje všem najednou..já na svém DHD taky nový market nemám (a nevadí mi to). Ovšem pokud po něm tak toužíš (či chceš jenom vyzkoušet), tak si ho stáhni tady http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=869656, klasicky nainstaluj jako aplikaci. V případě že by jsi se ho chtěl zbavit pak postačí v seznamu aplikací najít Market a vymazat aktualizace.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

merlin
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: pon 27. črc 2009 0:08:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One

Re: Android Market

Příspěvek od merlin » pát 17. pro 2010 22:59:12

2stealthx: naprosto souhlasim. Zrovna povedeny update to neni. Zalozky byly mnohem lepsi... Jediny, co se mi libi je to, ze je KONECNE mozne pridat vice, jak dva nahledy obrazovek. Jinak se mi taky nelibi zluta barva hvezdicek (ktere, pokud kliknete na "more" u hodnoceni, jsou stale zelene).. No, doufam, ze to Google opet po case prehodnoti...

Jinak, kdyz jsme u Marketu, tak si musim postezovat, ze naprosto nechapu system razeni a nemoznost radit vysledku podle uzivatele - napr. dle hodnoceni, dle ceny, dle datumu pridani, dle poctu stazeni apod. To je prece naprosto zakladni vec, ne?

No a dalsi vec je vyhledavani - uplne chybi nejaka moznost pokrocileho vyhledavani, coz zrovna u firmy Google, ktera si na vyhledavani zalozila zivnost proste nechapu...

Takze kdyz to shrnu, tak se s Marketem da prezit, ale povazuju ho za jednu z nejnepovedenejsich aplikaci, kterou Google zatim vydal (obecne, ne jen posledni aktualizaci).
Obrázek
fórum o všem kolem stavby, rekonstrukce a údržby bytu, domu, chalupy a zahrady...
Google Nexus One

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Mishack » pát 17. pro 2010 23:39:23

merlin píše:...Jinak, kdyz jsme u Marketu, tak si musim postezovat, ze naprosto nechapu system razeni a nemoznost radit vysledku podle uzivatele - napr. dle hodnoceni, dle ceny, dle datumu pridani, dle poctu stazeni apod. To je prece naprosto zakladni vec, ne?...
Tak to jsme dva. Razeni me taky stve. Podle srovnani co jsem pred casem cetl, tak to nema zadny "market" (appstore, marketplace, atd...). Mozna je to z duvodu, aby i nove pridane aplikace mely sanci se dobre uchytit...

EDIT Jeste jsem zapomnel na jednu vec. Kdyz aktualizujete/instalujete aplikaci, zobrazi se vse k cemu ma aplikace pristup ... drive bylo krasne videt co to je. Myslim tim, ze i opticky (ikonka a oranzovy text) bylo zvyrazneno, ze je jedna o dulezitejsi informaci. Ted tam vyskocit normalni text, a kdyz je toho vic, clovek je opet(!) nucec rozklikavat "more" ... to je proste stupidni. Prijde mi, ze designer aplikace moc nepremyslel, hlavne aby to vypadalo "cool" :-/
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Gllun
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 18. pro 2010 7:50:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S5 Mini
Bydliště: Ostrava

Re: Android Market

Příspěvek od Gllun » sob 18. pro 2010 10:03:29

Dobrý den,
potřebuji pomoct..uvedl jsem telefon do tovarního nastavení a nyní mi nefunguje market. Hlasí chybu: Chyba serveru. Založil jsem si nový gmail účet a pořád to nefunguje. Neví někdo co stim?
Děkuji


krysot7
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 31. říj 2010 18:56:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg gt540

Re: Android Market

Příspěvek od krysot7 » sob 18. pro 2010 22:09:56

To:vegetus taky se mi to stalo zkus obnoveni tovarnich dat ;)


Docent
Androiďák!
Příspěvky: 333
Registrován: stř 10. lis 2010 12:06:50
Reputace: -23
Typ mobilu / ROM: bosch

Re: Android Market

Příspěvek od Docent » pon 20. pro 2010 23:18:59

Kontrolní otázka: Jaký je rozdíl mezi obnovením továrních dat a uvedením telefonu do továrního nastavení?


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Android Market

Příspěvek od THW » úte 21. pro 2010 21:50:28

Žádný? :roll:
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

salom
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: stř 22. zář 2010 11:56:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Checkout

Příspěvek od salom » čtv 23. pro 2010 21:05:47

Zdravím. V tomto fóru se to již zmiňovalo, ale kdysi dávno. Tak se ptám, zda-li už od té doby není nějaké řešení. Jedná se o zabezpečení google checkout. Přiznám se, že jsem dost rozpačitý. Při představě, že stratím telefon a tím jsem jaksi - než si toho všimnu a zablokuju sim, nebo změním heslo, vlastně někomu daroval kartu s pinem mě trošku děsí. Někdo argumentoval tím, že přeci nikdo nezačne zběsile nakupovat aplikace za pár kaček. Nicméně když ten někdo bude znalý, tak si díky tomu, že je automaticky nalogovaný na můj účet googlu, změní dodací adresu a vesele si nakoupí - nikoliv aplikace, ale elektroniku, či cokoliv dalšího. A pak adresu zase změní a bude prakticky nedopátratelný. Nechci být paranoidní, ale tohle je prostě reálná možnost.
Proto se ptám, jestli - nenašel jsem - není možné někde nastavit nějakou další autorizaci platby. Díky a pěkné svátky všem

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Android Market

Příspěvek od stealthx » čtv 23. pro 2010 21:46:35

Kdyz mas nastavenj pattern pro prihlaseni, tak se ti snad nikam nikdo nedostane, ne?
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

Mr.Ferda
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: sob 25. zář 2010 20:42:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Rom: AOKP
Bydliště: Morava
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Mr.Ferda » pát 24. pro 2010 12:18:28

Docent píše:Kontrolní otázka: Jaký je rozdíl mezi obnovením továrních dat a uvedením telefonu do továrního nastavení?
Osobně v tom mohu hledat jeden velký rozdíl.
Obnovení továrních dat: vrátí uživatelem změněné/smazané tovární přednastavení a smazané výrobcem předinstalované aplikace. Uživatelovy zavlečená data a aktualizace aplikací ponechá.

Uvedení do továrního nastavení: návrat do stavu při zabalení v továrně. To je včetně vymazání veškerých dat uživatele a všech aktualizací.

Je li tomu ovšem skutečně tak je asi u různých přístrojů a různých výrobců odlišné.
Přeji hezký a úspěšný den

Uživatelský avatar

socca
Androiďák!
Příspěvky: 620
Registrován: úte 29. čer 2010 9:13:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Twitter: @romanhosek
Tablet: Vonino Sirius QS 3G

Re: Android Market

Příspěvek od socca » pát 24. pro 2010 21:54:20

Dneska sem se presvedcil o uzitecnosti snizene 15min lhuty na vraceni penez.... koupim, po stazeni market hodi chybu, stahnu, to same, stahnu potreti a naistaluju, ale protoze se to cele delo pod GPRS tak lhuta byla pryc :D Nastesti tu apku jsem byl rozhodly koupit tak i tak, mel sem ji ozkousenou na warezove verzi... Proste ta lhuta jen podporuje warez, meli by dat vyvojari svobodnou volbu at si zvoli dobu sam, mimochodem, kde bylo zmineno to zkraceni? Me se market aktualizoval ale novou EULAu me ke schvaleni nedal, necist forum tak to nevim :geek:
Samsung i5700 > Samsung i9000 > Samsung i9100 > Vodafone Smart Ultra 6


filip22
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 25. pro 2010 17:35:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia10

Re: Android Market

Příspěvek od filip22 » sob 25. pro 2010 17:54:58

nazdar, chcem sa spýtat kde a ako si mozem do xperie 10 nainstalovat android 2.1 teraz mám 1.6 a este s kadial si do xperie stiahnem aplikáciu skype a kalendár ,ovšem nemám ešte v mobile internet . dakujem


Rejza
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 02. pro 2010 9:11:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android G1

Re: Android Market zmena APN

Příspěvek od Rejza » čtv 06. led 2011 9:46:36

Ahoj, mam mensi problem a asi vazne neumim hledat...jak se prosim vas meni APN? nemuzu to nikde najit, diky za odpoved :)


adulko
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 06. led 2011 10:25:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: i7500

Re: Android Market

Příspěvek od adulko » čtv 06. led 2011 10:32:00

Zdravim, chcem sa opytat, manzelka si kupila galaxy i7500, pricom sa nemozem dostat na android market, neviem preco nemam tam ani ikonu, ked idem nieco stiahnut z dakeho free marketu tak mi tam vyhodi hlasku ze nemam opravnenie, dalej som si na kartu nahral dake hry, ale na kartu sa cez zaklandy program neda dostat.Este mam otazku ak nainstalujem novy OS 1.5 kvoli cestine ci to musim rootnut, alebo to staci iba cez odin nahrat? A vyriesia sa mi spominane problemy?
Poprosim o pomoc, lebo ma to zacina zozierat.

Dakujem velmi pekne, ak som to dal do zlej temy ospravedlnujem sa, som tu novy.


Tom26
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: stř 18. srp 2010 21:04:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia x10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od Tom26 » čtv 06. led 2011 17:37:48

zdravim,prosim vas,kdyz si na appbrainu najdu nejakou aplikaci a pres NEOreader si ji chci najit na marketu,pise to dost casto,ze aplikace nebyla nalezena. Je to proto,ze ne vsechny aplikace na appbrain jsou dostupne i pro CR?

Diky

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market zmena APN

Příspěvek od Kubkolienka » čtv 06. led 2011 17:58:39

Moze to byt nepodporovanim danej verzie androida alebo daneho rozlisenia telefonu alebo aj krajiny pre ktoru je to urcene.

Rejza píše:Ahoj, mam mensi problem a asi vazne neumim hledat...jak se prosim vas meni APN? nemuzu to nikde najit, diky za odpoved :)
Nastavenia -> wireless & network (alebo nieco v tom duchu) -> mobile networks -> Apn settings
adulko píše:Zdravim, chcem sa opytat, manzelka si kupila galaxy i7500, pricom sa nemozem dostat na android market, neviem preco nemam tam ani ikonu, ked idem nieco stiahnut z dakeho free marketu tak mi tam vyhodi hlasku ze nemam opravnenie, dalej som si na kartu nahral dake hry, ale na kartu sa cez zaklandy program neda dostat.Este mam otazku ak nainstalujem novy OS 1.5 kvoli cestine ci to musim rootnut, alebo to staci iba cez odin nahrat? A vyriesia sa mi spominane problemy?
Poprosim o pomoc, lebo ma to zacina zozierat.

Dakujem velmi pekne, ak som to dal do zlej temy ospravedlnujem sa, som tu novy.
Ak tam nie je market nainstalovany tak je rozumne si tam cez odin nahodit nejaku oficialnejsiu verziu. Na to aku radim sa obratit do prislusneho fora.
Na instalaciu apk suborov treba mat program ktory to umoznuje ci uz nejake file explorery typu ES alebo Astro alebo aj cisto apk installer(y) urcene len na to. Bez marketu sa tam dostanu tazko, ale cesta by mala byt cez ADB. Na instalaciu veci z karty treba este v nastaveniach -> aplikacie -> povolit nezname zdroje (to budu tie opravnenia predpokladam).
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


dech
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. led 2011 17:05:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S

Re: Android Market

Příspěvek od dech » pát 07. led 2011 13:50:27

Mě nešlo stahovat z Marketu (když jsem nechal stáhnout nějaký program tak se akorát objevilo: "stahování selhalo"(nebo tak nějak). Zkoušel jsem různé metody odsud z fora,ale nepomohly. Pak jsem našel nějakou metodu na eng foru, pomohlo! Takže tady je další metoda (spíš další výčet aplikácí k pročištění):
Android 2.1.:
nastaveni - aplikace - sprava aplikaci - filtr - vše:
vymaz DATA pro:
Checkin Service
správce stahování
Google Apps (pokud to vůbec jde-mě to nešlo vymazat)
Služba Google Talk
Market

origos: http://www.honeytechblog.com/fix-samsun ... ore-issue/


speary
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 07. led 2011 17:37:09
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od speary » pát 07. led 2011 17:53:18

Ahojte,
Mám HTC Dream/ T-Mobile G1 v.1.6
udělal jsem si Google Checkout... a chtěl koupit aplikaci za 120Kč bo kolik... Byla to navigace NavDroid koupil jsem to procvakal jsem se těma prvníma kecama a smlouvama a dal zaplatit a tedka to mám připojené na Wi-Fi plný signál na rychlém netu a pořád ne a ne to stáhnout.... jen AUTORIZACE NAKUPU.... Nevíte někdo co s tím? je to první nákup....

Jo a v A. Marketu mám aktualizaci všeho i na verzi 1.6 :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host