Android OSAndroid Market

Odpovědět

majamoja
Nové Androidě

Re: Android Market

Příspěvek od majamoja » pát 11. bře 2011 12:09:41

mnoo..android market je celkom fajnoš. Trochu som sa bála kúpiť mobil s operačným systômom android, ale už som chcela SE Xperiu veľmi. Ani neviem prečo som mala obavy, operačný systém android je ok, jeden z mojich kamošov, ktorý má iPhone hovoril, že by som nemala kúpiť androidný telefón, ale on by asi povedal na všetky operačné systémi, že je zlý, je totálne iPhone maniak. :S Nevie si predstaviť, že aj iný telefón môže byť dobrý, nielen jablčko. Mne osobne X10 sa aj viacej páči :) a android market je tiež ok. Najmä google space. Doma to nepoužívam, však Blavu poznám ako moju malíčku :P ALe inde je to veľmi užitočná aplikácia. Supr :mrgreen:

Reeper13
Nové Androidě

Příspěvek od Reeper13 » pát 11. bře 2011 14:19:19

Zdravím,
mam problém s propojení mojeho gmailu s tabletem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 3IZ0001459, vzdy kdyz se pripojim na android market a chcu instalovat nejakou aplikaci, vypise to "K tomuto účtu není přidružen žádný telefon se systémem Android. Přihlaste se prosím pomocí jiného účtu".
to same mi hlasi kdyz si chcu stahnout appbrain app market(snad je to ta app, ktera dovoluje stahovat ostatni aplikace).. cili mi nejde stahnout vubec nic ..

Druhý problem spočívá v tom, že se nemohu v nastaveni -> ucty a synchronizace pripojit ke svemu gmailu, googloval sem a ze pry to ma neco spolecneho v nastaveni gmailu.
vzdy vypise hlasku "Nastaveni nelze dokoncit. Nelze otevrit pripojeni k serveru" pritom net jede jak ma..

dekuju za pomoc v nouzi
PS: berte prosim v potaz, ze se systemem android pracuju druhy den :D

barbizych
Nové Androidě

Příspěvek od barbizych » pát 11. bře 2011 16:31:03

android byl aktualizován, jestli dobře vím. Já jsem byl v zahraničí 2 měsíce, teprve dnes jsem se vrátil. Musím něco dělat, aby se mi aktualizoval český android market? nebo se to spraví?

prapes
Nové Androidě

Příspěvek od prapes » úte 15. bře 2011 19:44:46

Prosím o radu.Jestliže odstraním placenou aplikací,budu ji moct po čase znovu nainstalovat aniž bych ji musel znovu koupit?

Díky,Ondra

Docent
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: bosch

Příspěvek od Docent » úte 15. bře 2011 19:49:45

Pokud budeš mít v telefonu stejný Google účet, tak ano.

MyComServis
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: i5500

Příspěvek od MyComServis » čtv 24. bře 2011 17:37:29

Zdravím všechny!

Stalo se vám někdy, jako mě včera že mi z ničeho nic přestal fungovat market ma mém účtě? Když dám cokoliv stahovat, tak napíše stažení se nezdařilo a když jsem uděla Factory reset a nastavil jen a jen svůj gmail účet tak čekám na aktualizaci marketu, ale nic se neděje, proste to nic nedělá a to už celý den jsem na netu a nic, vždy to bylo otázkou několika minut a byla aktualizace v telefonu.

Nevíte někdo co s tím?

Díky za rady

PykaDroid
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Tablet: Nexus 7

Příspěvek od PykaDroid » ned 27. bře 2011 14:58:22

Je nějaká možnost někomu jednorázově zaplatit aplikaci na Marketu přes můj účet? Díky
Samsung Galaxy Nexus 16GB - AOKP JB můj build + trinity kernel
ASUS Nexus 7 8GB - JB

THW
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Příspěvek od THW » ned 27. bře 2011 16:50:29

Z tvého Google Checkout účtu ne.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Krepi
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Max 128GB-4GB
Rom: 6.0.1 - MIUI 8.1

Příspěvek od Krepi » pon 28. bře 2011 0:16:17

Tak jsem si pořídil tablet,založil účet na Market,ale nemohu nic stáhnout,zkoušel jsem už x věci free,ale stále je tam starting download a nic víc,je třeba ještě něco doinstalovat?

k0nko
Androiďák!
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0nko » pon 28. bře 2011 13:51:28

Skus sa predtym prihlasiť do aplikacie TALK. Vačšinou to pomože. A predtym ako sa niečo spytaš, skus najskor trošku prehladať forum ;)

ystrem
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Nexus 7 Wifi (2013)
Tablet 2 / ROM: Lenovo Yoga 2 8"

Příspěvek od ystrem » stř 30. bře 2011 12:53:25

Zdravim, dneska se mi stala zvlastni vec. Flashnul jsem si SGS tuhle ROM DH2311'S TURBO GINGER V.1.2 a od te doby mi nejde instalovat z weboveho Android Marketu. Z telefonu se na nej dostanu instaluju aplikace ale pres web mi to pise ze nemam prirazeny zadny telefon se systemem android... Nesetkal jste se stim nekdo uz ? Gtalk i Gmail funguje. Diky Y.

k0nko
Androiďák!
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0nko » stř 30. bře 2011 15:35:14

Vcera som mal ten isty problem, ale ako sa tak teraz divam a skušam tak mi to už funguje.

Jedine čo som spravil je, že som si stiahol Market Enabler a nasimuloval som si ineho providera aby som videl aj platene aplikacie. Inač nič.

tomaco
Stálý androiďák

Příspěvek od tomaco » čtv 31. bře 2011 14:36:24

Mozno to tu uz je ale mne sa len tak z nicoho nic stalo to, ze mi market ukazuje ze nemam ziadnu nainstalovu aplikaciu.. pritom su v telefone vsetky.. najprv mi to pri napisalo kompletny zoznam a pri aplikaciach (FREE & Purchased) a teraz uz aj tie FREE zmizli... neviete o nejakom FREE programe ktory dokaze prepojit aplikacie s marketom? (viem ze to dokaze Titanium alebo MybackupPro ale su platene)
HTC Desire Leedroid 2.3d

leonardo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG OO

Příspěvek od leonardo » čtv 31. bře 2011 15:36:20

No pokud se ztratily z marketu v tel. tak by mohlo pomoct v nastavení -aplikace -market smazat data, pokud na marketu v kompu. tak nevím tam se mi ztrácí taky...

AppleCore
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperia X10

Příspěvek od AppleCore » sob 02. dub 2011 8:41:56

Mám zásadní problém. Pořídil jsem si xperii X10, android 2.1 a nefunguje mi stahování z marketu. Vždy, když se o stáhnutí pokusím, mi to napíše jenom "zahájení stahování". Tím to ovšem končí. Už jsem se prodíral místními příspěvky, narazil na podobný potíže, ale nenarazil na řešení (možná jenom nepozorností), který by problém spolehlivě vyřešilo, nezlobte se proto, že se ptám na téma, na které se už pár androiďáků ptalo. Máte někdo stejnou zkušenost a povedl se vám market rozběhnout? Pokud ano budu rád za každou radu :)

Karolina
Nové Androidě

Příspěvek od Karolina » čtv 12. kvě 2011 13:00:57

Ahoj,
vyskytl se mi problém, založila jsem si platební kartu na Google checkout. První platba proběhla v pořádku a aplikace se mi nainstalovala bez problémů. Avšak druhou a třetí platbu (všechny tři byly provedeny během asi 10ti minut) mi to zamítlo s tím, že je karta zablokovaná ať si aktualizuji informace ke kartě v nastavení. Když se ale přihlásím do Checkout, nastavení tam nemám, jediné co se mi zobrazí je seznam objednávek, název mého účtu, "Sign out", "Help & Terms" a "Google Home". To samé v Opeře, Exploreru, i v Opeře mini na mobilu. Když kliknu na odkazy k nastavení které mi vyhodí přímo Google checkout, po tom co mi sdělí že je karta zablokovaná, vyskočí mi hláška, že stránka neexistuje. Taktéž na počítači i na mobilu. Nicméně ta samá karta mi na Paypal už rok a půl funguje bez problémů a zadávala jsem stejné údaje. Zkusila jsem kartu zadat znovu a teď tam mám dvě stejné nefunkční karty, které nemohu ani smazat.
Takto vypadá moje stránka Checkoutu po přihlášení, po nastavení ani stopy :( http://imageshack.us/f/862/beznzvuq.jpg/

cigi
Nové Androidě

Příspěvek od cigi » ned 15. kvě 2011 8:53:01

Zdravím,

jsem úplný začátečník mobilů s Androidem a vyskytl se mi problém. První den mi šly aplikace z Android Marketu bez problémů instalovat - přes PC. Na mobilu jsem měl ale aktivovanej "internet na den" (Vodafone). Protože mi ale mobil denně lezl na internet a tím mě tak připravil zcela zbytečně o 17 Kč, nechal jsem si internet u operátora blokovat a najednou mi nejdou instalovat vůbec žádné aplikace z marketu. Napíše to, že se aplikace za chvíli stáhne a dále je brána za "nainstalovanou", ale v mobilu nic není. Tak bych se chtěl zeptat, jestli je třeba mít aktivovaný internet v mobilu k tomu, abych si mohl instalovat aplikace. Příjde mi to totiž dost divné (aby člověka nutili platit internet v mobilu, který vůbec nepotřebuji...), ale co jsem hledal, bohužel jsem řešení nenašel. Budu Vám vděčný za každou radu. Předem děkuji, s pozdravem Cigi.

anduch
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: S 10+

Příspěvek od anduch » ned 15. kvě 2011 9:07:01

potřebuješ samozřejmě internet.. nebo jak si myslíš, že se aplikace do telefonu stáhne?

Wotan
Droid
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wotan » ned 15. kvě 2011 9:37:37

staci ti aj wifi

THW
Androiďák!

Příspěvek od THW » ned 15. kvě 2011 9:43:48

Samozřejmě že musíš mít internet..českou poštou se aplikace neposílají :D. Ovšem k mobilnímu internetu tě nikdo nenutí..když pominu, že stahování app je tvoje volba, tak ještě můžeš použít wi-fi, nebo si internet nasdílet z tvého domácího PC (třeba přes kabel). Některé telefony to podporují "z továrny", pro jiné je potřeba stáhnou speciální aplikaci..nemáš po připojení telefonu k PC v nabídce něco jako internetová propust/ usb tethering?

Pnaky
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pnaky » stř 25. kvě 2011 20:30:57

Mám celkem zajímavý dotaz - když cokoliv aktualizuji z marketu tak po stahování se zobrazí chyba, že nelze ukládat na USB nebo SD kartu. Ale třeba CErberus prošel v pohodě zatímco Titanium Backup už ne. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem?
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ

socca
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Twitter: @romanhosek
Tablet: Vonino Sirius QS 3G

Příspěvek od socca » stř 25. kvě 2011 22:19:30

Jo,hazelo me to docela casto u aktualizaci, kdyz sem mel u app2sd nastavene interni volbu uloziste + ta apka byla uz presunuta na karte.
Samsung i5700 > Samsung i9000 > Samsung i9100 > Vodafone Smart Ultra 6

Pnaky
Androiďák!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pnaky » stř 25. kvě 2011 22:53:10

No jo, ale co s tím? Visí mi tam cca 10 apps s updatem a nevím jak na ně... :(

redw
Nové Androidě

Příspěvek od redw » ned 29. kvě 2011 17:13:35

Da sa google checkout ochranit nejakym kodom ktory by som zadal pred kazdym nakupom z marketu? Dakujem

Wotan
Droid
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wotan » ned 29. kvě 2011 17:48:15

o tom veru neviem. V kazdom pripade coho sa bojis aj keby si prisiel o fon aplikacie su viazane na tvoj gmail...

THW
Androiďák!

Příspěvek od THW » pon 30. kvě 2011 16:49:56

Myslím že se bojí toho, že mu někdo (ať už omylem, či úmyslně) nakoupí aplikace, které nechce = přijde o peníze.

to: redw - Doporučuji stáhnout nějakou aplikaci na zamčení jiných aplikací a zamknout s ní Market..sice pak budeš muset zadávat heslo pokaždé, když do něj polezeš a pokud v něm už budeš, před případným "nechtěným" nákupem tě to nezachrání, ale lepší než nic.

Jinak některé banky umožňují placení kartou na netu aktivovat/deaktivovat zadarmo online a trvá to jen pár vteřin = na nákup aktivuješ, potom deaktivuješ.

a.n.d.r.e.w.
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Příspěvek od a.n.d.r.e.w. » stř 01. čer 2011 15:09:06

Pnaky píše:Mám celkem zajímavý dotaz - když cokoliv aktualizuji z marketu tak po stahování se zobrazí chyba, že nelze ukládat na USB nebo SD kartu. Ale třeba CErberus prošel v pohodě zatímco Titanium Backup už ne. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem?
Ty programy nejdou aktualizovat, protoze je mas presunute na SD karte, staci je presunout zpet do pam. telefonu a aktualizovat. Je to sice ponekud otravne reseni, kdyz tech programu je vic, ale na jine reseni jsem nenarazil..

Pnaky
Androiďák!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pnaky » stř 01. čer 2011 22:34:48

Já jsem nakonec řešení našel, hodím ho sem ráno jako edit tohoto postu ;-)

Docent
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: bosch

Příspěvek od Docent » ned 05. čer 2011 11:03:33

a.n.d.r.e.w. píše:Ty programy nejdou aktualizovat, protoze je mas presunute na SD karte,
Na kartě mám přesunuto spoustu programů (pomocí Link2SD) a aktualizují se úplně normálně.

shefield
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: I5800 - Galaxy 3
Rom: Kyrillos' ROM 9.6

Příspěvek od shefield » stř 08. čer 2011 15:52:15

Ahoj lidi, mám problém s Marketem. Přestal mi stahovat nová aplikace i aktualizace. Vždy se objeví Zahájení stahování..., pak Stahování..., najednou naskočí Stahování pozastaveno a přeruží se to. Už to trvá 3 den. Nesetkal se s tím někdo? Kamarád s OO nemá problém.
Mám aktualizovaný firmware a tovární nastavení chci použít opravdu jako nouzové řešení (nevím, jestli by to něco spravilo).
Mám Samsung Galaxy 3 (i580).

Předem díky za nápady. Začínám bejt docela zoufalej...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“