Android OSAndroid Market

Odpovědět

JakubS
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: ned 05. čer 2011 14:35:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange Boston
Tablet: Asus Nexus 7
Bydliště: Prešov

Re: Android Market

Příspěvek od JakubS » stř 08. čer 2011 16:06:08

Já bych skusil dát znovu reset mobilu a když to nepújde tak reklamuj mobil.


Kde som najčastejšie online FB: Jakub Soroka


Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » stř 08. čer 2011 17:58:23

shefield píše:Ahoj lidi, mám problém s Marketem. Přestal mi stahovat nová aplikace i aktualizace. Vždy se objeví Zahájení stahování..., pak Stahování..., najednou naskočí Stahování pozastaveno a přeruží se to. Už to trvá 3 den. Nesetkal se s tím někdo?
Setkal, mně se to děje od neděle. Většinou aktualizaci ruším a spouštím (popř. zapínám a vypínám wi-fi), dokud se to nakonec nestáhne (ale i to samotné stažení trvá dost dlouho). Zatím to neřeším; podle mě je chyba na straně Marketu (jako obvykle).
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


shefield
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08. čer 2011 8:28:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: I5800 - Galaxy 3
Rom: Kyrillos' ROM 9.6

Re: Android Market

Příspěvek od shefield » pát 10. čer 2011 5:09:57

Už 5 dní mi nejde nic stáhnout z Marketu. Je to fakt skvělý. Mám akorát strach, že když udělám totální reset a stále nepůjde nic stahovat, jsem v řiti :x . Ať žije Android... :(

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » pát 10. čer 2011 20:53:02

A zkoušel jsi stahovat přes mobilní data i wi-fi?
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


shefield
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08. čer 2011 8:28:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: I5800 - Galaxy 3
Rom: Kyrillos' ROM 9.6

Re: Android Market

Příspěvek od shefield » pát 10. čer 2011 21:05:43

Jojo, zkoušel jsem obojí. Přes víkend zkusím dát tovární nastavení a ozvu se, jak to dopadlo. Pak mi nenapadí nic jinýho, než ten telefon asi reklamovat. :( Každopádně děkuju za pomoc.


Uživatelský avatar

JelenCB
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 20. úno 2011 14:15:58
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P30

Re: Android Market

Příspěvek od JelenCB » čtv 16. čer 2011 8:54:34

Obnovil bych tohle téma:
socca píše:Jo,hazelo me to docela casto u aktualizaci, kdyz sem mel u app2sd nastavene interni volbu uloziste + ta apka byla uz presunuta na karte.
Pnaky píše:No jo, ale co s tím? Visí mi tam cca 10 apps s updatem a nevím jak na ně... :(
Pnaky píše:Já jsem nakonec řešení našel, hodím ho sem ráno jako edit tohoto postu ;-)

... s dotazem: Přišel někdo na něco? Nebo se opravdu musí pokaždé po jedné ručně přesouvat zpět? :-(

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Pnaky » sob 18. čer 2011 13:50:14

JelenCB píše:Obnovil bych tohle téma:
... s dotazem: Přišel někdo na něco? Nebo se opravdu musí pokaždé po jedné ručně přesouvat zpět? :-(
Connect your phone to your pc, and browse to .android_secure and delete the file 'smdl2tmp1.asec' (You will not see this in file explorer only from your pc)
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ

Uživatelský avatar

JelenCB
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 20. úno 2011 14:15:58
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: P30

Re: Android Market

Příspěvek od JelenCB » sob 18. čer 2011 21:47:51

Tak pecka! Jede to. :)
Sice z nepochopitelného důvodu to dvě aplikace nevzalo ale z 28 je to dobré skóre.

Díky a pro ty co by to řešili doporučuji viz.příspěvek výše (aby zas někdo neřval, že jsem ten postup napsal podruhé, že? :-D )


PykaDroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: pát 23. črc 2010 20:00:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Tablet: Nexus 7

Re: Android Market

Příspěvek od PykaDroid » čtv 07. črc 2011 15:03:30

Mám problém s nákupem na Marketu. Chtěl jsem zahájit první nákup a nedaří se mi autorizovat kartu. S kartou běžně platím na eBay a dalších službách a žádné problémy jsem neměl.

Při přidání karty a provedení nákupu mi to hodí hlášku: "Vaše kreditní karta byla zamítnuta. Chcete-li dokončit nákup, aktualizujte své platební údaje.". Zkoušel jsem různé finty i s napsáním jména bez diakritiky apod. a nic nepomáhá. Nemá někdo něco dalšího? Díky
Samsung Galaxy Nexus 16GB - AOKP JB můj build + trinity kernel
ASUS Nexus 7 8GB - JB


Nicolette
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 07. zář 2011 21:04:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak 5 Mini

Re: Android Market

Příspěvek od Nicolette » stř 07. zář 2011 21:14:52

Mám dotaz. Jak docílit toho, aby Android Market a všechny ostatní aplikace jeli jenom přes Wifi a ne přes mobilního operátora. Nevím si s tím vůbec rady. Poradíte mi někdo? Nebo neexistuje na to nějaká aplikace? Předem díky za odpověď.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Android Market

Příspěvek od LivArt » stř 07. zář 2011 21:17:18

v nastavení -> bezdrátová připojení a sítě -> mobilní sítě -> datové přenosy aktivované - to odškrtni
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Nicolette
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 07. zář 2011 21:04:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak 5 Mini

Re: Android Market

Příspěvek od Nicolette » čtv 08. zář 2011 5:46:43

Díky moc. Už to funguje.

Uživatelský avatar

cvaldik
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: čtv 08. zář 2011 20:27:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815
Mobil 2 / ROM: LG G2 D802
Tablet: Nexus 7 (2013)

Re: Android Market

Příspěvek od cvaldik » čtv 08. zář 2011 20:40:14

Prosím o radu nebo jestli s tím nemá někdo náky zkušenosti.
V marketu mě většina aplikací píše že není kompatibilní s SGS .
Aplikace např: Google Maps, Adobe Flash,QuickPic, Pimp my Cpu, Paradise Island jejich hafo... Všechny aplikace jsem už z marketu dříve instaloval.

Zkoušel jsem nastavovat privaci, Pin apod... a nic nepomáha.

Reflash FW i několik ROM odzkoušena...

Děkuji

Konfigurace:
SGS GT-I9000
FW: 2.3.4 JVR
ROM : Juwe's Smart Edition 5.3
KERNEL: Semaphore 1.6.0
LAGFIX : Ext 4
MODEM:JVR
GO Launcher EX

Uživatelský avatar

mzk
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: ned 12. pro 2010 12:07:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire
Twitter: @OldaSalek
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od mzk » pon 12. zář 2011 7:39:51

Jakou máte měnu v android market?
Já mám HTC Desire v angličtině, Teď tam vidím ~Kč třeba ~Kč65.35 , ale dřív jsem tam viděl (Root explorer) £ (Britská libra), v přepočtu to mělo být 65Kč, ale strhlo mi to 85Kč.

A tuším, že tam dřív byly normálně € nebo $ ale to už nevím přesně.
Oldřich Šálek HTC Desire white. Sledujete mne na twitteru.

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Android Market

Příspěvek od cyphill » pon 12. zář 2011 10:32:21

Měna se nastavuje automaticky dle národního prostředí, tedy spíše dle operátora.
Ceny v českých korunách často nesedí a to tak, že jsou ve skutečnosti až o 20% vyšší než udávané. Je to způsobeno rozdílným kurzem používaným Marketem a Tvojí bankou.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Android Market

Příspěvek od lieti » pon 12. zář 2011 11:02:19

Zdravím, prelustroval som posledných 6 strán tohoto topicu ale odpoveď som nenašiel.
Ako je to s podporou viacerych uctov v novom markete?
Je to napriklad tak ze by znama mala jeden ucet na ktory by si stahovala svoje aplikacie a pridal by sa moj ucet s ktoreho by som jej mohol nainstalovat aplikacie co som si zaplatil uz ja?
Alebo to si prilis lahko predstavujem?


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Android Market

Příspěvek od Jarous1 » pon 12. zář 2011 11:04:55

Tak mi nový Market také začal dělat blbosti... Přes týden už mi nechodí upozornění o případných nových verzích nainstalovaných programů. Dříve to fungovalo a s nastavením ničeho jsem si nehrál.
Když se přes Blacka podívám do Marketu, do "Mé aplikace", tak tam jsou v seznamu hned nahoře vidět i ty, které je možné případně aktualizovat. Ale upozornění když se jenom připojím do sítě, jako to chodilo ještě donedávna, mi už nechodí :x

Nevíte někdo co s tím ? A rovnou upozorňuji, že wipe se mi teda dělat nechce :evil: V počítači také hned bez rozmyslu neformátuji disk když se mi tam něco náhodou potento...

Uživatelský avatar

demonicus
Androiďák!
Příspěvky: 251
Registrován: čtv 24. čer 2010 18:17:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung A5
Tablet: T550

Re: Android Market

Příspěvek od demonicus » úte 13. zář 2011 9:45:02

Jarous co zkusit Nastavneí -> aplikace -> android market -> smazat mezipaměť ? (či jak se to jmenuje:))
Mám i jablíčka :)


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Android Market

Příspěvek od Jarous1 » úte 13. zář 2011 10:51:01

To jsem samozřejmě zkoušel, i předtím sestřelit na pozadí běžící Market, ale nepomohlo to.

No, nakonec se to včera nějak vzpamatovalo. Musel jsem ovšem komplet vypnout / zapnout OB :) Už jsem to nedělal něco přes týden... Ale i tak mi přijde, že to nefunguje jako dřív. Předtím se aktualizace hlásily po pár vteřinách co se OB připojil na net, nyní mu to trvá i několik minut. Na stejném místě (doma), do stejné sítě, síť nastavena tak jako vždy, nikdo se do ní nevrtá.

EDIT: No, a jinak mne také celkem udivuje, že na počítači mezi "mými aplikacemi" jich vidím o něco méně než jich ve skutečnosti v telefonu mám. Všechny samozřejmě regulérně instalované jen přes Market... Ale to není zas taková pohroma, dá se s tím žít.
Jenom jsem měl takový nápad si tu stránku se jejich seznamem uložit do počítače, abych věděl co jsem si kdy stáhnul, a hlavně ať to nemusím někam klafat ručně. Bohužel, tohle kvůli tomu, že tam není všechno, jaksi padlo...


tinpet
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 13. zář 2011 12:41:18
Reputace: 0
Tablet: Vodafone smart 858

Re: Android Market

Příspěvek od tinpet » úte 13. zář 2011 13:08:35

Mám dotaz - nechci mít mobil připojenej na net, dá se i tak stahovat a následně používat věci z marketu? např. hry? Tj. lze stáhnout do PC a odtud do mobilu? Díky

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Android Market

Příspěvek od cyphill » úte 13. zář 2011 14:07:31

Ne, Market je aplikace, která se bez internetu neobejde. Jak jinak chceš z Marketu stahovat? To nemáš přístup ani k žádné Wi-Fi?

Ano, máš možnost si aplikace shánět různě z internetu na PC a následně je přesunout a instalovat z karty. Ale nebudeš mít aktuální verze, budeš riskovat škodlivý software, atd. Market je pro drtivou většinou aplikací jediný oficiální zdroj.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


tinpet
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 13. zář 2011 12:41:18
Reputace: 0
Tablet: Vodafone smart 858

Re: Android Market

Příspěvek od tinpet » úte 13. zář 2011 15:32:57

cyp: no, k wifi - pro blondýnu, k wifi mám zřejmě připojenej PC - k domácí, když není napevno na šňůru (chápu snad dobře bezdrátové sítě)... prostě se mi nechce brát net od operátora... tzn. že si můžu PC připojit i k domácí síti? S tím, že bych tedy mimo domácí síť internet neměla? Díky

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Android Market

Příspěvek od cyphill » úte 13. zář 2011 15:48:07

Teď moc nechápu proč řešíš PC. Pokud máš PC připojeno přes Wi-Fi tak se tím samým způsobem připoj i z telefonu. Otevři si v PC ikonku, kde máš Wi-Fi signál, podívej se ke které síti jsi připojena a k té samé se připoj i z telefonu. Pravděpodobně to bude chtít heslo k té Wi-Fi.

Na tohle si kdyžtak zřiď vlastní téma nebo napiš PM, ať se to neřeší tady :-)
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


tinpet
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 13. zář 2011 12:41:18
Reputace: 0
Tablet: Vodafone smart 858

Re: Android Market

Příspěvek od tinpet » úte 13. zář 2011 15:52:47

Ok, vzhledem k tomu, že jsem počítačový analfabet, zkusila jsem dotaz do první skupiny, kterou jsem objevila :-) Každopádně díky :-)

Uživatelský avatar

Rascal
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: ned 18. dub 2010 10:10:24
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Rascal » úte 13. zář 2011 18:41:52

Mě teda market totálně zkolaboval. Od tý doby co mi tam skočila ta nová verze tak je to absolutně nefunkční. Než si stáhnu aktualizaci tak mi to kolikrát čeká 5 minut, někdy to nejde vůbec. Zkoušel sem ten update odebrat, oaktualizoval sem ale za pár minut už tam ten paskvil byl zpátky. Nevíte někdo co s tím?

Dneska jsem zjistil že mi to dělá jenom doma na wifi. Když se připojím přes operátora tak mi to nedělá. Stará verze marketu ale funguje i přes wifinu normálně, takže jsem z toho jelen.
Naposledy upravil(a) Rascal dne stř 14. zář 2011 10:13:49, celkem upraveno 1 x.
Phone History:Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia Ngage, Nokia 6230i, Nokia 6310i,Nokia N76=> nejlepší mobil, Nokia E75, HTC Desire Amoled, Samsung Galaxy S2, Galaxy Note2, LG G3, LG G4, LG V10.

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: Android Market

Příspěvek od tri » úte 13. zář 2011 19:11:31

Tady je takovy pekny clanek http://androidaplikace.cz/index.php/201 ... -pro-vzdy/
(byl tusim vcera v tom sloupku vpravo = Top android zprávy). Snad pomuze...

EDIT: vrele doporucuju udelat pred OldMarketem zalohu stavajiciho pres TB.
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


acter
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 02. čer 2011 10:41:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Android Market

Příspěvek od acter » pon 19. zář 2011 11:50:45

No ted ty aktualizace a Moje aplikace teda fungujou....to je běs :(

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Android Market

Příspěvek od cyphill » pon 19. zář 2011 15:53:24

cvaldik píše:Prosím o radu nebo jestli s tím nemá někdo náky zkušenosti.
V marketu mě většina aplikací píše že není kompatibilní s SGS .
Aplikace např: Google Maps, Adobe Flash,QuickPic, Pimp my Cpu, Paradise Island jejich hafo... Všechny aplikace jsem už z marketu dříve instaloval.

Zkoušel jsem nastavovat privaci, Pin apod... a nic nepomáha.

Reflash FW i několik ROM odzkoušena...

Děkuji

...
Tohle jsem taky řešil, problém jsem měl ve změněném DPI nebo-li LCD Density v build.prop.
Stačilo nastavit zpět původní hodnotu (v mém případě 240) a vymazat chache Marketu. Funguje to :-)
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


barbara1993
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 20. zář 2011 23:57:33
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od barbara1993 » úte 20. zář 2011 23:58:51

Dobrý den,
v marketu se mi vůbec nezobrazuje aplikace Skype a ostatním mým přátelům ano. Chtěla bych si jí nainstalovat, ale nevím jak..
prosím o radu
Děkuji
Barbora


SlashKO
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: sob 20. srp 2011 20:54:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: Android Market

Příspěvek od SlashKO » stř 05. říj 2011 9:55:55

Ahoj, je moznost odstranit odinstalovanou aplikaci i z uctu na merketu? aby mi tam nestrasila.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti