Android OSAndroid Market

Odpovědět
Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 28. srp 2010 19:52:10

Pak sem napište až to někomu pude, já to zkoušim furt ale furt nic a nic :(




Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Krokodyl » ned 29. srp 2010 10:51:20

Tak dnes už to snad chodí jak má, zatím bez problémů aktualizuji a stahuji.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » ned 29. srp 2010 10:57:04

Mě to furt nefunguje vždy mi to napíše zahajení stahování a to je vše nic se neděje ani žádnou chybu mi to nehlásí nechápu ten svůj mobil s tim marketem


tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Android Market

Příspěvek od tom-tom » sob 04. zář 2010 2:49:23

Zdar lidi,

sleduju, že nejsem jediný kdo má problém se stahováním z Marketu. Teda občas to zablblo a třeba do 5-10ti minut už to bylo ok, ale dneska to teda nejde už vůbec. "Zahájení stahování..." a už na to čekám jak trubka 6 hodin.

Kdyby se daly apk aspoň stáhnout z nějakého mirroru, tak si je instalnu přes BT, ale tahle závislost na android marketu se mi moc nelíbí.

T-T

Uživatelský avatar

Martinor
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. zář 2010 10:33:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 5000 + Classic ROM v3 by Dimid
Bydliště: Brno

Re: Android Market

Příspěvek od Martinor » sob 04. zář 2010 10:39:41

Pěkně mě to štve,taky mi to už nejede nějakej ten den,ale velice zajímavé že mě to v Marketu upozorňuje že vydali novou aktualizaci na nějaké mé apps :D


Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » sob 04. zář 2010 10:40:35

čus hele, ty to stahuješ přes wifi, že? pokud jo tak to stahuj přes net operátora

Uživatelský avatar

Martinor
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. zář 2010 10:33:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 5000 + Classic ROM v3 by Dimid
Bydliště: Brno

Re: Android Market

Příspěvek od Martinor » sob 04. zář 2010 11:33:25

Zkoušel jsem obojí....

Nefunguje nic...


tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Android Market

Příspěvek od tom-tom » sob 04. zář 2010 13:47:09

Na připojení nezáleží, pokud jde jinak net bez problémů.

Mě už to konečně jde, zjistil jsem, že mi vůbec nefungovala aplikace Talk (po spuštění bez oznámení spadla), tak jsem zkusil ze zálohy překopírovat celou složku /data (kromě app, app-private a dalvik-cache) a po rebootu mi to začalo stahovat všechno, co jsem měl ve frontě.

A občas, když se nechce nic stahovat, spustím Talk a přes menu dám "odhlásit" a ono se to stahování rozjede...
Naposledy upravil(a) tom-tom dne ned 05. zář 2010 20:57:21, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Martinor
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: sob 04. zář 2010 10:33:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 5000 + Classic ROM v3 by Dimid
Bydliště: Brno

Re: Android Market

Příspěvek od Martinor » sob 04. zář 2010 18:34:08

Mě to furt nejede.Není to tím,že když zapnu telefon a napíše mi to že se ukončil proces com.process.google.gapps ???

A ještě by mě zajímalo kde by šlo zjistit kdy výjde Froyo pro Xperii X10 mini ?

Díky

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » sob 04. zář 2010 19:17:32

tom-tom píše:Na připojení nezáleží, pokud jde jinak net bez problémů.

Mě už to konečně jde, zjistil jsem, že mi vůbec nefungovala aplikace Takl (po spuštění bez oznámení spadla), tak jsem zkusil ze zálohy překopírovat celou složku /data (kromě app, app-private a dalvik-cache) a po rebootu mi to začalo stahovat všechno, co jsem měl ve frontě.

A občas, když se nechce nic stahovat, spustím Talk a přes menu dám "odhlásit" a ono se to stahování rozjede...
http://androidforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=4479
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Android Market

Příspěvek od tom-tom » ned 05. zář 2010 20:58:26

Jojo, díky tomu vláknu jsem na to přišel, že mi nejde Talk spustit..

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » úte 07. zář 2010 20:44:51

Tak se taky hlásím do klubu problémistů; ode dneška mi nejde stahovat z Marketu přes wi-fi (jenom "začíná stahovat") a také mi nefunguje GTalk. Přes mobilní data je obojí OK.
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


hugobosss
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 20. kvě 2010 8:45:11
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od hugobosss » stř 08. zář 2010 7:09:48

Aj mne to nefunguje, dokonca mi nejde stahovat prilohy z posty, ako keby system mal problem s SD kartov. Ine aplikacie nemaju problem z ukladanim dat, len market a gmail.

Kde moze byt problem. Hugo?

mam rom 2.1

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4634
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 5G

Re: Android Market

Příspěvek od -Pavel- » stř 08. zář 2010 7:40:46

Já přes wifi funguju normálně. Jen to trvá než začne stahovat, ale nakonec se stáhne. ;)
Samsung Galaxy S21 5G 128GB - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


pepa2608
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 08. zář 2010 19:40:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od pepa2608 » stř 08. zář 2010 19:46:05

já ten market nemůžu v menu ani najít :(

Uživatelský avatar

BystraR
Androiďák!
Příspěvky: 397
Registrován: čtv 21. led 2010 18:52:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei NOVA 3 - EMUI 9.0.0
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus - CyanogenMod
Bydliště: Nenkovice

Re: Android Market

Příspěvek od BystraR » stř 08. zář 2010 19:58:14

JackalJackal píše:Já přes wifi funguju normálně. Jen to trvá než začne stahovat, ale nakonec se stáhne. ;)
Já jsem na tom uplně stejně.
HUAWEI NOVA 3 - EMUI 9.0.0.
Galaxy NEXUS - Android 4.4.4.


pepa2608
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 08. zář 2010 19:40:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE X10 mini pro

Re: Android Market

Příspěvek od pepa2608 » stř 08. zář 2010 19:59:53

poví mi někdo kde seženu android market v mim telefonu? :-D

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4634
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 5G

Re: Android Market

Příspěvek od -Pavel- » stř 08. zář 2010 20:01:02

Teď jsem sosal RockPlayer Universal 1.1.42 a chvilku to trvalo, než se to chytlo, ale nakonec to proběhlo úspěšně. Přes wifi opravdu nemám problémy.
Samsung Galaxy S21 5G 128GB - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » čtv 09. zář 2010 10:06:20

Tak u sebe pozoruji určitou změnu (ovšem bez jakéhokoli pozitivního efektu) - GTalk už nezahlásí okamžitě, že se nepodařilo připojit, ale až po nějakých 5 minutách přihlašování. Na druhou stranu Market krátce po otevření zahlásí "chyba serveru"; dřív se zasekl na "zahajování stahování". Opět wi-fi.
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1


tom-tom
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 04. zář 2010 2:40:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 800MHz fw_2.1-update1 root

Re: Android Market

Příspěvek od tom-tom » pon 13. zář 2010 0:32:11

Sice nepoužívám Talk, ale předpokládám, že je to nějaký chat, ICQ ala Google ne?
Nechápu, jakou má spojitost s Marketem, ale občas když mi nejde stahování (hlavně když přijdu z venku, kde mám aktivní net přes APN a připojím se přes wifi), prostě odhlásím a přihlásím Talk a stahování z Marketu se probere.

Připadne mi to trochu postavený na hlavu, to je jako kdybych na PC nemohl sosat z rapidshare, dokud nerestartuju ICQ :)

Uživatelský avatar

Elischka
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: úte 03. srp 2010 12:04:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Twitter: http://twitter.com/Elischka001
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Elischka » pon 13. zář 2010 8:22:26

Ano, to, že občas při nefungujícím Marketu pomůže přihlásit se do GTalku (což je skutečně chatovací služba "ala Google", jak píšeš), se už tady nejednou řešilo.
TCDJTCJVDANCF

HTC Wildfire, Android 2.2.1

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od radegast » pon 13. zář 2010 8:36:31

tom-tom píše:Připadne mi to trochu postavený na hlavu, to je jako kdybych na PC nemohl sosat z rapidshare, dokud nerestartuju ICQ :)
Až na to, že pokud rapidshare nemá nic společného s ICQ, pak Market a GTalk používají stejný účet u Googlu ;)

Ale k problému.
Já to nechávám tak a ono se to "chytne". Někdy je tomu třeba dát více času, i několik minut (i 3-4), ale pak už zase každé další stahování je téměř bez prodlevy.

pepa2608 píše:poví mi někdo kde seženu android market v mim telefonu? :-D
V seznamu aplikací?
Kde je seznam aplikací se už pyty neptej a skus se podívat do manuálu.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od shotik » úte 14. zář 2010 14:11:00

nejde to jeste nekomu? me to porad pise zahajeni stahovani a prd. zkousel sem jak pres 3g tak pres wifi. net funguje normalne. posledni vec kterou jsem zasahoval do systemu byla odinstalace aplikaci pres titanium backup (gtalk, ruzny online navigace, latitude atd)
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » úte 14. zář 2010 14:28:13

shotik píše:odinstalace gtalk
:lol: :lol: :lol:
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od shotik » úte 14. zář 2010 14:33:13

no tak se nepos.... vim ja jestli to ma s marketem co docineni ? Ty ses zjevne vseved
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » úte 14. zář 2010 14:52:58

no ja bych teda osobně neodinstalovával pr jistotu ty věci a mě jde market v pofodě před net a přes nezaheslovanou wifi co maj kousek odeme v pizzerce aledoma mi to na zaheslovany nejde


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » čtv 16. zář 2010 19:31:27

hojte, dva dny zpátky mi v pohodě fungoval market, mám mivvy midroid s v. 2.1, začalo to blbnout už když jsem stahoval aktualizace pro google maps, pak už jsem nestáhl nic z marketu, ostatní stahování z internetu je v pořádku, místa na pamětovce i v přístroji mam dostatek, má někdo nějaký typ čím by to mohlo být? chyba je ze strany poskytovatele služby nebo výrobce přístroje? já jen kvuli reklamaci

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: Android Market

Příspěvek od dux3r » čtv 16. zář 2010 19:34:56

zkus to i na jiné wifi

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Android Market

Příspěvek od Kubkolienka » čtv 16. zář 2010 19:59:45

shotik píše:no tak se nepos.... vim ja jestli to ma s marketem co docineni ? Ty ses zjevne vseved
Voe keby si precital par prispevkov vyssie tak by si bol aj ty vseved.
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


vhisky
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 02. zář 2010 22:12:04
Reputace: 0

Re: Android Market

Příspěvek od vhisky » čtv 16. zář 2010 20:17:12

zkoušel jsem stahovat přes makret na veřejné wifi i na domácí, stále nic.. před tím mi to na obou jelo, zkusim resetnou router

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů