Android OSNezobrazená sms

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Vlenc
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Nezobrazená sms

Příspěvek od Vlenc » čtv 21. čer 2012 12:59:30

Dobrý den, žádám o radu. Dnes jsem obdržel sms na mobilní telefon Samsung galaxy y duos. U ikony se mi zobrazuje počet nepřečtených zpráv.Vlezu do aplikace dodané přímo Samsungem a tam žádná zpráva není. Tato zpráva je zaslaná od T-mobile (postm@n). V současné době mi chodí od T-mobile stále další a další zprávy a stále je v mobilu nemohu nalézt. Pokud obdržím sms od někoho jiného, je to zcela bez problémů. Pokud ve výše uvedené aplikaci dám možnost hledat a zadám písmeno "p" jako postman, tak se mi zobrazí náhled obdržených zpráv, ale to je asi tak vše co s tím lze dělat. Poté co klepnu na nalezenou položku, tak telefon umožní psát zprávu ale nic jiného, zpráva se prostě nezobrazí, nelze jí smazat atd... Aplikace remind me mi neustále upozorňuje na nepřečtenou zprávu. Poté co vypnu telefon a znovu zapnu, tak mi upozornění přijde znovu. Prosím o pomoc.
Děkuji Lenc.

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Nezobrazená sms

Příspěvek od Notouchme » úte 26. čer 2012 14:05:16

Podivej se zda nemas nekde v nastaveni sms blokovani spamu nebo proste tehle ifromacnich zprav.
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Autor tohoto vlákna
Vlenc
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Příspěvek od Vlenc » čtv 28. čer 2012 9:06:51

Notouchme píše:Podivej se zda nemas nekde v nastaveni sms blokovani spamu nebo proste tehle ifromacnich zprav.
Nene,nic takového nemám, zašel jsem do servisu a tam poradili reset telefonu v podobě vrácení do továrního nastavení s odúvodněním, že se to u duálních telefonů stává. Nicméně jsem se připojil k pc, otevřel samsung kies a ten mi oznámil, že jsou nové aktualizace pro telefon, dal jsem že chci aktualizovat a problém se vyřešil. Sice nevím čím to bylo, ale hlavní je výsledek.:-)

sharka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Ray

Příspěvek od sharka » sob 30. čer 2012 8:05:49

Mám stejný problém. Už mám zprávami od služby postm@n zahlcený telefon, ale stále nemohu tyto zprávy v telefonu nalézt. Zobrazí je například aplikace Timescape, ale tam nejdou smazat.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“