Android OSStará sd karta z ukradeného do nového tel.

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
galejda
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Htc Evo 3D

Stará sd karta z ukradeného do nového tel.

Příspěvek od galejda » úte 10. črc 2012 9:32:23

Zdravím ve Varech mi nějakej hajzl zčořil moje evo.Těsně před tím jsem si do něj koupil novou 16g kartu a jen jsem překopíroval data ze staré 8g karty která mi i z daty po krádeži zůstala.Ted mám otaázku když si pořídim ten samej telefon jako že asi jo a vložim do něj tu kartu budu muset všecky aplikace znovu instalovat nebo to rovnou pojede ? Díky za každou odpověd.

Mishack
Kyborg

Re: Stará sd karta z ukradeného do nového tel.

Příspěvek od Mishack » úte 10. črc 2012 9:34:24

Budes to muset znovu nainstalovat. Ale pokud jsi prekopiroval opravdu vse, muze ti u nejakych apps zustat nastaveni apod. veci.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

Autor tohoto vlákna
galejda
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Htc Evo 3D

Příspěvek od galejda » úte 10. črc 2012 10:02:56

Jde mi především o sejvy z her jako gta nebo real racing , na to by měli stačit teoreticky soubory ze složky data.Jinak teda vše instalovat znovu škoda no ted už mě to rozhodně nebude bavit tolik jako z novym telefonem a to mi ten ukradenej floidi ani nechtěj zablokovat přez imei sou na to prostě moc líný.

mArtinko5MB
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mArtinko5MB » úte 10. črc 2012 11:36:43

Savy z hier by mali ostat, par krat som robil wipe na mobile, potom som len nainstaloval hru a vsetko bolo v povodnom stave (tahalo data z sd karty).

Odporucal by som si tie data este pred instalaciou zalohovat a potom popripade "prelepit" folder. Mozem sa vsak mylit.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“