Android OSuspořádání aplikací

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

uspořádání aplikací

Příspěvek od Dominik556 » stř 23. pro 2009 15:27:23

zdravím..nikde jsem to tu nenašel...snad se mi podaří popsat aby jste pochopili co myslím...lze nějak uspořádat do složek nainstalované programy/hry které se ukazují po vyjetí té nabídky na hlavní ploše(bud zmáčknutím nebo potáhnutím za ten ,,trujúhelníček/šipku,,)?....přijde mi že je v tom jinak nepořádek.Jde to vůbec?Neboj jen na rootnutých telefonech?


G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0


Uživatelský avatar

Petr22
Androiďák!
Příspěvky: 474
Registrován: čtv 04. čer 2009 18:02:46
Reputace: 0

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od Petr22 » stř 23. pro 2009 15:53:55

Můžeš si na ploše vytvořit složky a do nich pak přetáhnout ikonky z hlavní nabídky. Taky na to myslím existuje externí app, ale jak se jmenuje už nevím.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od Dominik556 » stř 23. pro 2009 16:17:39

jj vím že to tak jde,ale stejně originál zustane pořád v té nabídce :(
G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od skooopa » stř 23. pro 2009 17:15:57

No muzes pouzit alternativni plochu GDE a ta ma svoji vlastni ,,vytahovaci menu" ala takove jake znas z rootnutych telefonu (Advanced laucher)
Lze si v tom menu tvorit vlastni slozky (mozna i skryvat napotrebne ikonky atp)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


restorer
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: sob 03. říj 2009 9:49:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: m7

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od restorer » stř 23. pro 2009 22:38:53

s rootem a tématem (teď nevím jestli black ice nebo enochx) si tam ty složky můžeš strčit, já je tam mám...


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 24. pro 2009 9:36:02

restorer: hm, celkem blbá odpověď. S rootem a advanced launcherem, kterej umožňmuje vytvoření složek v hlavní nabídce to jde. To jsi chtěl říct.

Čistě s rootem a tématem to nejde, pokud je v tématu defaultní launcher. Ani kdyby ses rozkrájel. A laskavě se nehádej, tohle je fakt.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


qwake
Androiďák!
Příspěvky: 289
Registrován: stř 25. lis 2009 0:15:32
Reputace: 0

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od qwake » pon 28. pro 2009 14:21:31

Nechci zakládat nové téma, tak to hodím tady.

Vhodil jsem si ikony z jedné plochy do složky a teď bych ji chtěl přesunout celou na jinou plochu, jde to nějak? Díky.
EDIT : Na hlavní plochu se mi to povedlo, že jsem složku označil a pak zmáčkl home.
http://wenam.cz - Tvorba webových stránek


kub
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 05. kvě 2009 22:36:08
Reputace: 0

Re: uspořádání aplikací

Příspěvek od kub » pon 28. pro 2009 14:36:07

Domnívám se, že by to mělo jít stejně jako s ikonkami aplikací, takže podržet na ikonce prst, táhnout na okraj aktuální plochy, chvililinku počkat - a ejhle - objeví se vedlejší plocha, pustíme ikonu a je to.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti