Android OSJak zálohovat hry bez rootu?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
radarcz1
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: n80

Jak zálohovat hry bez rootu?

Příspěvek od radarcz1 » pát 20. črc 2012 21:32:11

Chci se zeptat.Jak se dají zálohovat hry které jsou na telefonu neustále nahrávány.Myslím tím,že kdyz hraji hru třeba Defense zone HD tak postupuji pořád dál.
Před nedávnem jsem dělal tovární reset a poté jsem zjistilyže plno her co jsem měl rozehrané už nemám musím hrát odzačátku :-(
Nemám root !
Kontaktoval jsem vyrobce hry Defense zone HD a ten mi zdělil,že se hra ukládá do (Mac):
/ Users / YOU-USER-NAME / Library / Application Support / Defense zone /

Bohužel jsem toto nikde nenašel.Používám program MyphoneExplorer :-(

Bojím se až zase budu nucený dělat tovární nastavení tak přijdu zase o data ve hrách.

Děkuji všem kdo má nějaké info co stím bez rootu.

bart.dedek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G2
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy i9000/ROM: CM11

Re: Jak zálohovat hry bez rootu?

Příspěvek od bart.dedek » sob 21. črc 2012 6:37:05

Bohužel,bez rootu zálohování nastavení aplikací a uložených dat neni možné a tu složku nevidíš proto,že nejsi Admin telefonu.Stejně jako u PC se ti zkryté složky zobrazí po patřičných úpravách.Root je záležitost několika minut a jde o proces vratný,takže fáma o ztrátě zaruky je bezpředmětná.V době,kdy jdem tyhle obavy měl,jsem rootrnul tlf,udělal zálohu přes Titanium Beckup,vše pořešil a tlf znovu zamknul.Jestli má někdo jinej nápad,rád se přiučím.

Autor tohoto vlákna
radarcz1
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: n80

Příspěvek od radarcz1 » sob 21. črc 2012 10:28:25

bart.dedek píše:Bohužel,bez rootu zálohování nastavení aplikací a uložených dat neni možné a tu složku nevidíš proto,že nejsi Admin telefonu.Stejně jako u PC se ti zkryté složky zobrazí po patřičných úpravách.Root je záležitost několika minut a jde o proces vratný,takže fáma o ztrátě zaruky je bezpředmětná.V době,kdy jdem tyhle obavy měl,jsem rootrnul tlf,udělal zálohu přes Titanium Beckup,vše pořešil a tlf znovu zamknul.Jestli má někdo jinej nápad,rád se přiučím.
Díky za info.To mě štve :-(
Proč nedělají zálohu her na sd abychom si to mohli pořád zálohovat(Myslím rozehrané hry)
Některé hry se ukládají automaticky na sd.Proč to vývojáři nedělají automaticky je to fakt škoda.

S.hort.Y
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H

Příspěvek od S.hort.Y » sob 21. črc 2012 13:51:26

Jak říkáš.. Je to škoda.. :-( Taky bych to uvítal.. :-)
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

Odpovědět

Zpět na „Android OS“