Android OSJdou Java aplikace ne Androida?


Autor tohoto vlákna
DJsoju
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 28. pro 2009 21:48:34
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od DJsoju » stř 30. pro 2009 11:11:06

Zdravim.
Jdou nainstalovat Java aplikace na Androida? Pokud ano tak jak?
Předem dík za odpovědi.




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ramon.dexter » stř 30. pro 2009 11:28:44

Ne přímo. Musíš mít nainstalovaný javovský prostředí který ti umožňuje ty .jar apliakce spouštět. Ne, není to nevýhoda, u ostatních systému to funguje naprosto stejně. Jediným rozdílem je to že na ostatních systémech je to javovský prostředí předinstalovaný a tady ne. Ale jelikož je android tak trochu udělej si sám, neni to problém.

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/j2me-runner-for-donut-t2375.html
Tady máš to co potřebuješ
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

LuFa
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: pon 17. srp 2009 21:20:41
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od LuFa » stř 30. pro 2009 12:49:16

Z marketu si stáhni Java/J2ME Runner. Na 1.6 mi běží v pohodě.
Samsung Galaxy Note 8

Uživatelský avatar

HonziQue
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: sob 12. zář 2009 14:49:06
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od HonziQue » stř 30. pro 2009 14:29:10

Na Hero s 1.5 a aplikací mhd-v-mobilu běží taky dobře...
Díky moc :)
Nexus One

Uživatelský avatar

kaldax
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: čtv 10. zář 2009 11:45:53
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od kaldax » stř 30. pro 2009 15:22:11

J2ME Runner nedela prakticky nic jineho, nez ze vezme jar a jad soubor, posle to na stranku http://www.netmite.com/android/srv/1.7.0.2/getapk.php a vysledny apk soubor posle do instalatoru. Zadnou Javu to neinstaluje, protoze Java je nedilnou soucasti telefonu. Spolecnost Netmite pouze prechroupe bytecode J2ME aplikaci tak, aby se daly spustit pod Androidem.
Description: Solution for running j2me application in Android platform with the J2ME MIDP runner. It also converts any j2me applications (binary code) directly into android packages so that j2me MIDlet can appear in the main window of home screen and can be managed/installed/uploaded separately.
Zde se muzete podivat na seznam J2ME aplikaci, ktere se povedlo zkonvertovat: http://www.netmite.com/android/srv/1.7.0.2/apps.php



Autor tohoto vlákna
DJsoju
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 28. pro 2009 21:48:34
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od DJsoju » čtv 31. pro 2009 11:19:56

Díky moc, tohle je přesně to co jsem scháněl. ;)


Mobi
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: stř 10. úno 2010 14:35:21
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od Mobi » stř 10. úno 2010 15:30:10

Zdravím, tak jsem si z Marketu stáhl a nainstaloval "Java/J2ME Runner". Mám teď v menu 2 nové ikony: "App Explorer" a "App Manager". Aplikace nabízí nějaký svůj vlastní seznam java aplikací. Stejně to nefunguje. Zkusil jsem ze seznamu např. Opera Mini 5 beta 2, ta se nainstaluje a při spuštění: Error in start browser ojava.lang.VerifyError: o at Browser... a pak, že nelze instalovat do tohoto telefonu.
A co s vlastními soubory? Dám si např. na paměťovku clock.jar nebo cokoliv dalšího a jak tohle prosím nainstaluju? Když jdu přes Správce souborů > paměťovka > a ťuknu na "clock.jar" > Při analýze balíčku došlo k problému.
Poradí mi s tím někdo pls?
Mám T-Mobile Pulse, FW 1.5, díky.
- Hlavně Samsung: I9100 Galaxy S II 4.1.2 (ale mám k dispozici i jiné Android telefony)


jsmach
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 13. úno 2010 16:46:15
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X In
Tablet: Prestigio 3370B

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od jsmach » sob 13. úno 2010 16:48:04

taky jsem zkoušel Gibosms a knihu jízd, po instalaci Java aplikace vidím na SD kartě jar. soubory s ikonou šálku a androida, ale když to spustím nahlásí to chyby.
Lenovo Edge E325 s Opensuse 12.2 64 bit. KDE
ZTE Grand X IN
history: Philips Fizz, Ericsson A2618, Siemens A55@C55, Siemens S65, HTC G1

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ramon.dexter » sob 13. úno 2010 17:08:24

máš nejspíš jbed.apk
Ta potřebuje dodat do /system/lib knihovnu libjbedvm.so
Ovšem pokud nemáš root, ani se o to nepokoušej protože ti to nepůjde, protože nemáš právo k zápisu do /system
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


jsmile
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: sob 20. úno 2010 13:41:52
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od jsmile » čtv 04. bře 2010 9:33:56

Zdravím,
celý postup je popsán na tomto foru:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=553803
Je tam i odkaz na stažení jbed.apk a libjbedvm.so, pak stačí v shellu napsat následující příkazy:
adb remount
adb install Jbed.apk or adb push Jbed.apk /system/app
adb push libjbedvm.so /system/lib
adb shell reboot
Telefon nabootoje a měla by jet většina aplikací.zatím jsem nezkoušel.Může někdo zkusit hlavně to gibosms?
(Pozn.Jak bylo řečeno výše, je nezbytný root)
HTC Desire original ROM, no root, follow me on Twitter http://twitter.com/JsmileIT a blogu http://www.herodek.blogspot.com/


Swaty
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: ned 20. zář 2009 17:33:48
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od Swaty » sob 20. bře 2010 9:38:52

Ahoj zřídil jsem si u komerční banky službu mobilní banka viz:
http://www.kb.cz/cs/seg/seg1/products/m ... anka.shtml

Jelikož mám HTC magic, tak si myslím že telefon podporuje vše co by měl.
Datové připojení mám aktivní, taky jak jinak na androidu je to takřka nutnost.
Aplikaci mobilní banku mi operátor z KB zaslal pomoci sms zprávy. Aplikaci jsem stáhl ale byla s příponou jad.
Tak jsem využil této stránky:
http://www.netmite.com/android/srv/1.7.0.2/getapk.php
A aplikaci předělal a nahrál do svého telefonu.

Poté se mi ji podařilo úspěšně nainstalovat. Když ji spustím tak se nadějně rozběhne, ale po chvíli hodí chybu: http 5105

Nemá někdo zkušenosti s mobilní bankou na androidech? Předem děkuji za každou odpověď.
NEXUS ONE - CM 5.0.7 N1, RA-sapphire-v1.6.2H

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ramon.dexter » sob 20. bře 2010 9:53:32

swaty: tohle bych řěšil přes webový rozhraní, pokud ho banka má.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ge0rge » sob 20. bře 2010 10:34:02

jednoznacne radeji webove rozhranni, nez nejaka pritroubla aplikace v jave ...

pokud pouze tu java aplikaci oznacuji za mobilni bankovnictvi tak je to zasadni nepochopeni toho ze i web muze byt mobilni a pro mobilni pouziti se da i optimalizovat ... ale tohle me uz u instituce jako KB ani neprekvapuje. Dnes to malo kdo vi, ale KB jako jedna z uplne poslednich vubec predelavala sve elektronicke bankovnictvi aby fungovalo i jinde nez v Exploreru 6.0 :-))) .. bida s nouzi po technicke strance, sepisovaly se tehdy i petice. Ted uz je to snad lepsi, ale to uz u nich nastesti davno nejsem ...

android ma kazdopadne webovy browser dost pohodlny na ovladani takze to v nem urcite slusne pujde - adresa je tusim mojebanka.cz v pripade KB. Webove rozhranni ma dnes snad kazda banka, leda by slo o banku co nema jeste ani telefony.


ten odkaz si muzes hodit na plochu takze se muze tvarit jako aplikace. a prosimte zvaz si jestli ti stoji za to bejt zrovna u banky ktera je snad nejuspesnejsi co se tyce kazdorocnich vitezstvi v soutezich jako "nejabsurdnejsi poplatek roku" :-D

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ge0rge » sob 20. bře 2010 10:55:24

je trochu problem s tim ze na otazku "Rozjedu na tom java aplikace" ... malo kdo reaguje smysluplne vecne ... typicky nesmysluplna rakce je, "jasne samozrejme, na internetu je konvertor, prevede a paradne jede" = blbost samozrejme ... tak to opravdu neni, android je otevrena platforma umoznuje radu experimentu a provoz java aplikaci je jednim z tech experimentu.

Prakticky ale snad zadny uzivatel androida vazne nemuze povazovat takovy konvertor za uzitecny = tak maximalne aby si zkusil uspesne prevest hello world aplikaci, pak zjistil ze hru sice prevede taky ale uz se to neda ovladat, a dal uz si toho radsi nevsima. Takova prevedena aplikace z platformy pro ktere bylo typicke naprosto odlisne ovladani , je katastrofalne neoptimalizovana pokud se ji vubec podari prevest. Ma smysl hledat aplikace na android marketu psane pro android, pokud nejsou tak webove aplikace, jeste snad SimToolkit ... a to ostatni jsou uz jen extremy.

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od Wexter » sob 20. bře 2010 10:57:05

KB navíc používá pro přihlášení k internetovému bankovnictví certifikát :) a ten musíš mít v mobilu, jen nevím, jestli to mobil podporuje.


GreepM
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: úte 27. říj 2009 13:28:08
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od GreepM » sob 20. bře 2010 11:05:02

ge0rge píše:je trochu problem s tim ze na otazku "Rozjedu na tom java aplikace" ... malo kdo reaguje smysluplne vecne ... typicky nesmysluplna rakce je, "jasne samozrejme, na internetu je konvertor, prevede a paradne jede" = blbost samozrejme ... tak to opravdu neni, android je otevrena platforma umoznuje radu experimentu a provoz java aplikaci je jednim z tech experimentu.

Prakticky ale snad zadny uzivatel androida vazne nemuze povazovat takovy konvertor za uzitecny = tak maximalne aby si zkusil uspesne prevest hello world aplikaci, pak zjistil ze hru sice prevede taky ale uz se to neda ovladat, a dal uz si toho radsi nevsima. Takova prevedena aplikace z platformy pro ktere bylo typicke naprosto odlisne ovladani , je katastrofalne neoptimalizovana pokud se ji vubec podari prevest. Ma smysl hledat aplikace na android marketu psane pro android, pokud nejsou tak webove aplikace, ... to ostatni jsou uz jen extremy.
Samsung Spica ma predinstalovanou javu jako normalni telefon...vsechno vali akorat rozliseni je problem. Proto je treba vetsina her nehratelnych a tak...jinak bez problemu zatim co jsem zkousel
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ge0rge » sob 20. bře 2010 11:08:04

ano to je prave to o cem mluvim ... bez problemu to prece neni, tak neni korektni to rikat. Samsung potreboval mit v eshopech u srovnavacich tabulek kolonku JAVA::ANO jinak jsem si jisty ze i jim pripada absurdni delat z neceho takoveho feauturu telefonu, ktery ma jinak market 30 tisic aplikaci pro android urcenych. ... pokud snad preci jen "bez problemu" rozjedu nejaky stary PIM pro J2ME proc radsi to usili nevynalozim na to abych si na marketu sehnal nejaky primo urceny pro android ... takova aplikace by mela samozrejmou vyhodu v optimalizovanem pohodlnem ovladani, to neni zanedbatelna vec - kvuli pohodli si snad takovy telefon clovek kupuje, ne kvuli tomu aby mu ze starych J2ME aplikaci na dotykaci slezly vlasy na hlave.
tedy jde to, teoreticky, ne vzdy ... a hlavne ... nema to zadny smysl pro uzivatele. pouze diky tomu najdete android telefon v eshopech, ve kterych jeste zbozi skatulkujou jen do dvou kategorii "neumi aplikace" a "umi java aplikace" ... pro uzivatele je to zajimavost typu emulace osmibitoveho pocitace ZX spectrum na win7 (na zx spektru byl i textovy editor jen by asi mel problem dorozumet se s nejakou tiskarnou, a dokonce i s Tesla BT100 pro kterou byvala optimalizovana uz by to asi neslo, a s j2ME to mate docela podobne)


GreepM
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: úte 27. říj 2009 13:28:08
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od GreepM » sob 20. bře 2010 11:14:40

Jen rikam ze je to ofiko v romce telefonu...a normalne jsem na tom mel operu. Samoze nebyla tak rychla jak opera pro android...ale byla rychla jak javova opera ve vsech telefonech. Proto tvrdim ze to funguje.
Siemens S a M nejvic!!!...po te nejaky shit symbiany a WM....a pak....
ANDROID: Galaxy Spica->SGS->G2 a moto360


Konrád
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 20. bře 2010 18:31:04
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od Konrád » sob 20. bře 2010 18:37:01

Na Galaxy Spica jdou instalovat v poho tak, že že *.jar soubor uložím na kartu a po spuštění javy vlezu do menu a následně na odkaz prohledat kartu. Po nalezení instalačky proběhne standardním způsobem instalace. Potřeboval bych však poradit, jak na výlučně dotykovém telefonu rozchodit aplikace, které se ovládají stiskem číselné klávesy. Lze nějakým způsobem natvrdo vyvolat virtuální klávesnici? Díky.

Uživatelský avatar

machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od machalda » sob 20. bře 2010 20:21:19

Konrád píše:Na Galaxy Spica jdou instalovat v poho tak, že že *.jar soubor uložím na kartu a po spuštění javy vlezu do menu a následně na odkaz prohledat kartu. Po nalezení instalačky proběhne standardním způsobem instalace. Potřeboval bych však poradit, jak na výlučně dotykovém telefonu rozchodit aplikace, které se ovládají stiskem číselné klávesy. Lze nějakým způsobem natvrdo vyvolat virtuální klávesnici? Díky.
no vim ze ta aplikace od netmite ma ruzny moznosti simulovani klaves rozliseni a tak... :X

Rozchodil nekdo Bulanky ? :X


freezer
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 08. kvě 2010 12:40:31
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od freezer » pon 17. kvě 2010 10:45:47

ge0rge píše:jednoznacne radeji webove rozhranni, nez nejaka pritroubla aplikace v jave ...

pokud pouze tu java aplikaci oznacuji za mobilni bankovnictvi tak je to zasadni nepochopeni toho ze i web muze byt mobilni a pro mobilni pouziti se da i optimalizovat ... ale tohle me uz u instituce jako KB ani neprekvapuje. Dnes to malo kdo vi, ale KB jako jedna z uplne poslednich vubec predelavala sve elektronicke bankovnictvi aby fungovalo i jinde nez v Exploreru 6.0 :-))) .. bida s nouzi po technicke strance, sepisovaly se tehdy i petice. Ted uz je to snad lepsi, ale to uz u nich nastesti davno nejsem ...

android ma kazdopadne webovy browser dost pohodlny na ovladani takze to v nem urcite slusne pujde - adresa je tusim mojebanka.cz v pripade KB. Webove rozhranni ma dnes snad kazda banka, leda by slo o banku co nema jeste ani telefony.


ten odkaz si muzes hodit na plochu takze se muze tvarit jako aplikace. a prosimte zvaz si jestli ti stoji za to bejt zrovna u banky ktera je snad nejuspesnejsi co se tyce kazdorocnich vitezstvi v soutezich jako "nejabsurdnejsi poplatek roku" :-D
1) o technický stránce tý aplikace a o celý Mojíbanky víš kulový - webový rozhraní ano, ale není to takovej bastl jako Spořka a tak, kde zadáš ID a heslo. jak tu někdo psal, tak se používá certifikát, kterej tam přes "webový rozhraní" nedostaneš
2) každej má možnost změny banky. někomu, kdo vybere druhej den po výplatě celej zůstatek může stačit mBank atp. já potřebuju kompletní služby
dříve ve vlastnictví: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver.
aktuálně: HTC HERO white 2.1 (akruálně testuju Cronos Gingerbread 1.9.0.)


Dany0
Stálý androiďák
Příspěvky: 173
Registrován: pát 12. úno 2010 15:46:35
Reputace: 0

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od Dany0 » pát 18. čer 2010 14:15:55

Zdar zkoušel jsem všechny možný aplikace a žádná nefunguje, zdá se že netmite to už neumí.


mc.cerny
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: sob 19. čer 2010 2:48:31
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Pixel 3
Rom: stock rom rooted

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od mc.cerny » pát 02. črc 2010 3:32:52

jsmile píše:Zdravím,
celý postup je popsán na tomto foru:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=553803
Je tam i odkaz na stažení jbed.apk a libjbedvm.so, pak stačí v shellu napsat následující příkazy:
adb remount
adb install Jbed.apk or adb push Jbed.apk /system/app
adb push libjbedvm.so /system/lib
adb shell reboot
Telefon nabootoje a měla by jet většina aplikací.zatím jsem nezkoušel.Může někdo zkusit hlavně to gibosms?
(Pozn.Jak bylo řečeno výše, je nezbytný root)
jak se mám dostat do toho shellu? root mám.
desire mám necelé 2 týdny, nedávno jsem si ho po několikadeních pokusech rootnul a teď zkouším dál, takže sory za blbý dotaz jestli to tu už někde je vysvětlené.
dík
sagem ?-siemens m55-m65-m75-sxg75-nokia n95-n97-htc desire-htc evo3d-samsung s3-nexus 5 CAF 32GB-pixel 3

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od ramon.dexter » pát 02. črc 2010 8:25:54

mc.cerny: buď přes kabel nebo přes terminál v telefonu. Pokud přes kabel, musíš mít na PC nainstalovaný SDK ve kterým je adb
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


mc.cerny
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: sob 19. čer 2010 2:48:31
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Pixel 3
Rom: stock rom rooted

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od mc.cerny » úte 06. črc 2010 8:04:04

Kód: Vybrat vše

Microsoft Windows [Verze 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:\Users\mc>D:

D:\>cd android

D:\android>cd tools

D:\android\tools>adb remount
adb server is out of date.  killing...
* daemon started successfully *
remount succeeded

D:\android\tools>adb install Jbed.apk
1030 KB/s (1613955 bytes in 1.528s)
        pkg: /data/local/tmp/Jbed.apk
Failure [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]

D:\android\tools>adb push libjbedvm.so /system/lib
failed to copy 'libjbedvm.so' to '/system/lib/libjbedvm.so': Out of memory

D:\android\tools>
D:\android\tools>

tak jsem zkoušel, a zase jsem zabrzdil...
mám spuštěné ladění usb, desire připojený přes sync, soubory 'libjbedvm.so a Jbed.apk' zkopírované v d:\android\tools
první fail chápu - jbed.apk už mám nainstalovanou, ale s tím druhým nevím co dál...
a terminál v telefonu spustím jak?
dík za každou dobrou radu
sagem ?-siemens m55-m65-m75-sxg75-nokia n95-n97-htc desire-htc evo3d-samsung s3-nexus 5 CAF 32GB-pixel 3


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od lokoj » ned 18. črc 2010 9:13:31

Mě by zajímalo jestli někomu jde www.mojebanka.cz
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od d750 » ned 18. črc 2010 10:04:32

Na to nepotřebuješ java aplikaci to musí jít v pohodě přes prohlížeč.


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od lokoj » ned 18. črc 2010 11:55:48

To právě nejde zkoušel jsem operu mini,dolphin i ten z androida a píše mi to že nemám podporu javy od sun.zkoušel jsem instalovat z marketu j2me a stejně to nešlo
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od d750 » ned 18. črc 2010 12:06:42

Aha tak to ti nepomůže emulátor je samostatná aplikace která nemá s prohlížečem nic společného. Já mam mobil banku od GE money a ta funguje úplně v pohodě v prohlížeči.


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: Jdou Java aplikace ne Androida?

Příspěvek od lokoj » ned 18. črc 2010 12:10:37

Jj no u KB se zadává heslo a certifikát přes java formular.Jsem myslel jestli není nějaký způsob zase měnit banku se mi nechce.Oni sice mají aplikaci do mobilu ale ta nic neumi.
Brnkám si na Ukulele

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů