Moj brat ma problem s telefonom (Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro), ma MiniCm7 pro 2.2.1 mimmi, konkertnejsie tento
Kód: Vybrat vše
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026
Requirements:
Latest 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware / Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015
Unlocked bootloader
Latest version of the nAa kernel
P.S. na inej fore radili takto:
Ahoj, sorry, ze Ta zase otravujem, ale chcel by som Ta spytat ohladom ROM-u, ktory si mi poslal. Mam nainstalovany aj ROM, aj kernel (naA 13), len problem je v tom, ze ked chcem daco stiahnut z play store, tak mi to netaha, brat vlastny ten telefon, jemu dakedy taha, dakedy nie... Moze byt problem v tom, ze najprv som nainstaloval kernel, potom ROM a hned som zapol telefon, a az potom som nainstaloval ggadgets? Potom som radsej dal Full Wipe a nainstaloval som hned ggadgets, ale problem pretrvava... Nevedel by si dat nejake rady? Diky
A poprosil by som Ta, nemohol by si pohladat dajaky dobry, spolahlivy a rychly ROM pre Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro (je to jedno ci s kernelom, alebo bez nej) dakujem Ti este raz
Ahoj,
urob nasledujúcu vec
choď do CWM a urob Full Wipe/Factory reset, Wipe Cache Partition a Wipe Dalvick cache (toto posledné nájdeš v položke advanced)
znova nainštaluj ROM a hneď po jej inštalácií nainštaluje Gapps, potom už nič nerob, len daj reštart a malo by všetko fungovať...
ak nebude bude nikde chyba ale tú ja neodhalím.
v X10 mini Pro ROM-kách sa absolútne nevyznám, odporučil som tú MiniCM7 lebo jej verzia je aj pre X8 a viem, že pri X8 táto ROM patrí medzi tie najlepšie, a keďže sa jedná o rovnakého autora verím, že na X10 mini Pro je rovnako kvalitná...
A ked idem reinstalovat, tak nemusim dat naspat stock android? (2.1)
Inac som Ti velmi velmi vdacny, diky za vsetko
nie, len reštartuj telefón a dostaň sa do CWM a urob všetky tie Wipe čo som ti napísal v predošlej správe a znova nainštaluj ROM a Gapps
Ahoj, nechcem Ta velmi otravovat, ale predsa sa Ta spytam este raz, ci nemam pred reinstallom ROM-u najprv dat naspat stock android, lebo na stranke odkial som to stiahol pisu, ze je to mozne instalovat len ak mas android 2.1.xxxxx, vsak dam Ti tu requirements:
Requirements:[LIST]
Latest 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware / Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015
Unlocked bootloader
Latest version of the nAa kernel
Diky
Dakujem Vam este raz