Android OSNexus S - seznam aplikací přes Recovery?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
loqan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Kontaktovat uživatele:

Nexus S - seznam aplikací přes Recovery?

Příspěvek od loqan » sob 28. črc 2012 14:57:21

Ahoj, potřeboval bych vaši pomoc.
Včera mi zamrznul mobil a po vytažení baterky se boot zasekl na opakování boot animace pořád dokola (Stalo se to naprosto z ničeho nic, tuto ROM - CyberGR14 - jsem používal snad třičtvrtě roku bez jakéhokoliv problému) . Doufám, že to vyřeším přehráním ROMky. Celý obsah telefonu jsem zkopíroval do PC, ale je problém, že bych nějak potřeboval vytáhnou seznam aplikací, co jsem měl v telefonu, než ho komplet vymažu.

Je možné nějak přes recovery (spolu s PC) zjistit seznam nainstalovaných aplikací?

Předem děkuji za odpovědi.
Jenom dvě věci smrdí jako ryba.... a jedna je RYBA! :D :D

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Nexus S - seznam aplikací přes Recovery?

Příspěvek od LivArt » sob 28. črc 2012 15:11:20

Zkoušel jsi udělat jen wipe cache a dalvik cache?

Jestli máš v recovery možnost procházet file system (ve starších cwm to bylo tuším File explorer), tak můžeš najet do /data/app a opsat si názvy všech souborů tam. Nebo seznam všech tebou instalovaných aplikací najdeš online na play.google.com ;)

Autor tohoto vlákna
loqan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Kontaktovat uživatele:

Re: Nexus S - seznam aplikací přes Recovery?

Příspěvek od loqan » sob 28. črc 2012 15:16:52

Zkusím provést, ale mám takové tušení, že při posledním wipe cache se smázli zástupci všech aplikací z telefonu...ovšem je tu možnost, že zůstanou ty soubory v interní paměti a přes X-plore bych je mohl zjistit. Pokud mi ten wipe ovšem opraví ten bootloop :D

Procházení tam možnost nemám, to jsem už právě zkoumal :) Mě spíš zajímalo, jestli nejde něco jako nějaké příkazy přes CMD v PC, které by dokázali projet ty aplikace v telefonu. Ale co, zkusím to, jak povídáš a uvidí se ;)

Díky :)

//Ještě si říkám, jaký je štestí, že jsem minulej tejden chtěl měnit ROM na JB, tudíž jsem udělal zálohu pomocí TitBackup, SMSBackup, zazálohoval launcher, widgety a podobně :D A na aktualizaci ROM nakonec nebyl čas, takže mám většinu věcí zálohovanou a vlastně "díky" tomu bootloopu si nahraju i novou ROMku :D
Jenom dvě věci smrdí jako ryba.... a jedna je RYBA! :D :D

Odpovědět

Zpět na „Android OS“