Android OSNefunguje Wifi


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » pon 30. črc 2012 11:05:41

Ahoj,
po tom co jsme telefon(wt19i Live witw walk.) aktualizoval na nejnovější android 4.0.4 se mi nechce připojit doma na wifi,všude jinde se připojí jen doma ne...pořád mi to na telefonu píše " načítám IP adresu " a pořád dokola až to napíše nepřipojeno z důvodu nízkého signálu,ale to je blbost protože sít mi to najde,hlásí že je signál vynikajíci,ale když se začnu připojovat tak se nepřipojí..prosím o radu jsem už zoufalej...děkuji

P.S. nootebook se mi normálně připojí bez problémů....




Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od Jumbo78 » pon 30. črc 2012 11:18:21

Zkus snížit kanál na WiFi na menší než 10 a změnit DHCP lease time na menší než 24 hodin
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » úte 31. črc 2012 5:34:01

Moc moc díky za radu,ale ještě mi prosím pomoc kde to mám najít..ve vlastnostech routeru to nemuzu najít...mám win7..

tady je url na obrázek,tam je vidět co je v nastavení routeru,ale nic z toho co jsi řikal ty tam není...

http://ulozto.cz/xyQ24nP/router-info-png


mpis
Androiďák!
Příspěvky: 367
Registrován: úte 31. srp 2010 9:47:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: někdy Praha4, někdy Zliv(ČB)

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od mpis » úte 31. črc 2012 6:13:12

To se musíš připojit z browseru do ovládání routeru. Zpravidla je to přes IP adresu 192.168.1.1, ale na to se musíš podívat do manuálu k routeru.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od ludekbrno » úte 31. črc 2012 10:28:25

toxikdvs píše:Moc moc díky za radu,ale ještě mi prosím pomoc kde to mám najít..ve vlastnostech routeru to nemuzu najít...mám win7..

tady je url na obrázek,tam je vidět co je v nastavení routeru,ale nic z toho co jsi řikal ty tam není...

http://ulozto.cz/xyQ24nP/router-info-png
To není nastavení routeru, ale wifi karty v počítači. Použij návod k použití routeru, tam se dočteš, jak se dostaneš do administrace routeru.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.



Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » stř 01. srp 2012 5:37:01

Tak bohužel nemohu už nikde najít manual,takže nevim tu IP adresu pro nastavení...mám Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter...

tak jsem zastihl člověka který mi před lety dělal router a matně si prý vybavuje tu IP...dal mi tuto 10.12.8.210 ale když jí takhle dám to vyhledávače napíše mi vždy vypršel čas spojení...mám před nebo za IP ještě něco napsat ? vím že to zní blbě,ale už tuhle záležitost řeším moc dlouho...:)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od radegast » stř 01. srp 2012 7:35:55

Tak zkus 10.0.0.138
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od ludekbrno » stř 01. srp 2012 7:50:33

toxikdvs píše:Tak bohužel nemohu už nikde najít manual,takže nevim tu IP adresu pro nastavení...mám Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter...

tak jsem zastihl člověka který mi před lety dělal router a matně si prý vybavuje tu IP...dal mi tuto 10.12.8.210 ale když jí takhle dám to vyhledávače napíše mi vždy vypršel čas spojení...mám před nebo za IP ještě něco napsat ? vím že to zní blbě,ale už tuhle záležitost řeším moc dlouho...:)
Jestli máš doma internet, tak snad není problém si manuál stáhnout z webu výrobce ;-) Nebo druhá možnost, kup si za 500 nový router i s manuálem a máš to.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od Jarous1 » stř 01. srp 2012 9:25:31

A já naiva si myslel, že se tu pořád bavíme o ROUTERU... Tohle co píšeš je nějaká wi-fi karta, onboard karta, USB dongle či něco takového. U toho bude ovládání asi trochu jiné než u samostatně stojící krabičky jménem "wireless AP" ;)

Návod i ovladače najdeš na netu, snaž se trochu ;)


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » stř 01. srp 2012 11:17:37

Všem moc moc děkuju za snahu mi pomoci..velice jste mi pomohli se hnout do předu...takže IP adresu už mám,ted potřebuju zjistit už jen heslo abych si to mohl přenastavit....a to doufam zjistim během zítřa od admina...takže ještě jednou všem díky...ozvu se ještě kdybych potřeboval pomoci s nastavením routeru...

jinak je to samostatně stojící router,žádný usb či co...koukni na netu...


jinak adresu IP jsem vysledoval pomocí cmd řádku .. ipconfig /all :)


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od Jarous1 » stř 01. srp 2012 12:05:14

"Wireless Network Adapter" je pro mne "karta", ať se třeba ostatní staví na hlavu ;) Ono když se na netu podívám na obrázky, tak tam žádnou externí krabičku opravdu nevidím, viz třeba výsledky hledání na Google. Podle mne nám tady pořád popisuješ wi-fi kartu, kterou máš v notebooku nebo ve velkém PC.

Ale jestli to Atheros takhle blbě pojmenovává, tak prosím...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » stř 01. srp 2012 16:26:34

Atheros AR5007EG je wifi karta.

Do routeru (ta krabička, co ti dává wifi) se dostaneš tak, že spustíš prohlížeč internetu, zadáš tam IP adresu routeru a přihlásíš se, bude to chtít jméno a heslo, heslo nebývá ve výchozím nastavení povinný. Defaultní IP adresu a uživatelský údaje bývají často na tom routeru i napsané. Tak se na něj podívej. Kdyžtak sem napiš, co je to za router.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » čtv 02. srp 2012 5:27:12

Air live WL-5460-AP v2 tak se jmenuje router....

Velice se omlouvám Jarous1,měl jsi opravdu pravdu :)

IP adresu mám,dnes budu mluvit s chlápkem co to sem instaloval,takže budu mít heslo k nastavení routeru a vrhnu se na to...určo se ješě tady odpo ozvu,páč tušim že budu potřebovat pomoc :)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » čtv 02. srp 2012 7:01:41

Defaultní IP adresa 192.168.100.252, jméno a heslo to asi ve výchozím stavu nechce, ale kdyžtak bývalo airlive. BTW jsou to informace z manuálu, aby mě někdo neobviňoval z toho, že tady dávám návody na nějaký nelegální věci a činnosti. :)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 6:20:45

Tak jsem zaktualizoval firmware a hopla už se připojuji na internet,ale zase se nemohu dostat do nastavení routeru,aktualizace mi vymazala veškeré zabezpečení a já se tam přes tu Ip nemohu znova dostat abych to přenastavil,nevíte někdo co se mohlo stát ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 6:58:41

Není v poznámkách k tomu firmwaru napsaný, jestli se defaultní IP změnila?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 7:05:51

Bohužel soubor který je u driveru s názvem blablabla.doc je poškozen a nejde otevřít...zkusim to stáhnout znova...


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 7:15:17

Tak v poznámkách je jen toto:

AirLive WL-5460APv2
Version e19_b3_eu
Release Notes
1. Add Disable NAT and Wireless Client Limit function.


tak ted zas nevim co se dějě..když konečně rozchodim mobil,posere se mi managment u routeru...kurna se z toho..:)

na googlu jsem našel ještě toto:


AirLive WL-5470APVersion e19_b3_euRelease Notes
1.Add Static DHCP Client Entry in TCP/IP page. (40 entries maximum.)
2.
Add Bridge Beacon Mode(WDS SSID Mode) for better compatibility withsome Atheros based device..3.Removed Wireless Repeater Interface Configuration on System Statuspage in Client mode after setting WISP+Universal Repeater mode.
4.
Added Keep Current Settings can work between sa and eu version.Channel and Tx power level will be setting to to default value.5.Fixed connect issue after reboot in Universal Repeater mode.6.Fix not accepting MAC address start with 08XXXXXXXXXXXX
7.
Add Disable NAT and Wireless Client Limit function

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 7:36:06

Jestli nemáš administraci na 192.168.100.252, tak můžeš zkusit ještě klasický 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1. Případně, jestli máš na počítači Win 7, tak ty umí některé AP detekovat a pak přímo v Síti se lze dvojklikem dostat do administrace a uvidíš tam i tu IP adresu ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 8:02:20

Počkej ted trochu nerozumim,jak jí mám vydetekovat v sítí ? jako někde v centru sítovích připojení a sdílení ? vůbec nevim kde ten router mám v pc hledat...zkoušel jsem to přes ipconfig/all mi to najde jen adresu ipv4 192.168.1.9 a ta taky nefunguje..pak mi to najde už jen Ip přijímače co mám na střeše...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 8:13:19

Nn, když si spustíš průzkumníka, tak vlevo je seznam položek: Oblíbené položky, Knihovny, Domácí skupina, Počítač a Síť. Tu když si rozklikneš, vidíš seznam dostupných počítačů v síti a dál tam taky můžeš vidět svůj router (pokud to fw toho routeru umí). A když na něj dvakrát klikneš jako bys ho chtěl spustit, tak ti to nabídne přihlášení do administrace.

EDIT: Screenshot:
Spoiler:
Obrázek
Tady pod položou Network Infrastructure (v české verzi Síťová infrastruktura) je router.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 8:31:58

Tak bohužel mně ho to nenajde...kurna...


rpet
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: pon 22. srp 2011 12:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DESIRE

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od rpet » ned 05. srp 2012 11:17:11

ip adresa routeru by mela byt 192.168.1.1. pokud si k tomu routeru pripojenej i s pocitacem, pak si otevri detail toho sitovyho pripojeni, a tam budes mit cosi jako 'default gateway' nebo 'vychozi brana' a to je ip adresa tvojeho routeru.

pak zadej do browseru tu ip a budes v administraci.
byl: HTC DESIRE (BRAVO), ROM Supreme Desire | aktualne: HUAWEI ASCEND W1
SAMSUNG GALAXY TAB2


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 11:37:21

Hmm ale já mám jakoby přijímač wifi pod střechou,ten je majetkem firmy co mi poskytuje internet ,z toho to mám kabelem do routeru a pak přes wifi do celýho bytu...ale ono mi to pořád hází jako výchozí bránu IP toho přijímače pod střechou a ten je zaheslovanej od poskytovale..takže musim na poskytovatele ??? ale je mi divný že před aktualizací firmware mi normálně defaultní IP fungovala a i mi jí to zoobrazovalo jako dafaultku,ale po aktualizaci mi to hází už tu druhou...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 12:40:46

Ale tebe zařízení poskytovatele nezajímá. Ty si musíš nastavit svou wifi na svým APčku (přístupovým bodu - routeru).
Třeba se ti jen IP tvýho AP a zařízení poskytovatele shoduje, musíš od tvýho AP zkusit odpojit kabel od poskytovatele a zkusit to znova.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 14:32:54

já ti rozumim,ale pořád mi to hází tu samou..odpojil jsem kabel co vede od poskytovatele,tim pádem mi spadl net...zkusil jsem zjistit IP a výsledek viz screen...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 14:55:14

192.168.1.254 je adresa toho zařízení od poskytovatele?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 15:00:03

jojo je zaheslovaná takže musí bejt..než jsem aktualizoval firm tak já měl adresu 192.168.1.210 a poskytovatel 192.168.1.254...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od LivArt » ned 05. srp 2012 15:08:33

A 192.168.100.252 jsi zkoušel?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
toxikdvs
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 30. črc 2012 10:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Wt19i - Live with walkman

Re: Nefunguje Wifi

Příspěvek od toxikdvs » ned 05. srp 2012 15:20:23

jojo to mi to hodí že je stejná jako 192.168.1.1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 4 hosti