Android OSGoogle Play problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
satez
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. srp 2012 0:13:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note

Google Play problem

Příspěvek od satez » stř 01. srp 2012 0:18:30

Ahoj.. Mam taky problem ze na mojom samsung galaxy note ked zacnem nieco stahovat z google play mi to napise chybu 497. Som pripojeny na wifi. Da sa to niako viriesit??? Verzia androidu je 2.3.6... Za odpoved dakujem vopred.





endorphin
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: čtv 19. led 2012 17:28:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6

Re: Google Play problem

Příspěvek od endorphin » stř 01. srp 2012 9:11:42

Cau, ten isty problem som riesil aj ja...
http://androidforum.cz/nejde-stahovat-a ... hilit=play

Pomohlo mi zmenit v routeri dns servery na 8.8.8.8 a 8.8.4.4


Autor tohoto vlákna
satez
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. srp 2012 0:13:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note

Re: Google Play problem

Příspěvek od satez » stř 01. srp 2012 17:09:21

Diky za radu.. len ako alebo kde sa to da zmenit? Mam internet od T-com a router vigor2700. do ruteru sa dostanem v pohode ale neviem to nikde najst.


stew0.sv
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: ned 07. srp 2011 10:31:35
Reputace: 0

Re: Google Play problem

Příspěvek od stew0.sv » stř 01. srp 2012 17:24:59

ako sa dostat do routeru ked tam žiada prihlasovacie meno a heslo,?


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Google Play problem

Příspěvek od Jarous1 » stř 01. srp 2012 17:55:02

No jak... Zadat tam co tam patří ;) Od toho tam ta ochrana je... Nebo v manuálu zjistit defaultní přihlašovací údaje, třeba s nimi nikdo nehýbal a budou fungovat.
Jinak pak nezbývá než komplet reset routeru a nastavení všech parametrů znovu... Alespoň se s ním naučíš zacházet ;)



Autor tohoto vlákna
satez
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 01. srp 2012 0:13:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note

Re: Google Play problem

Příspěvek od satez » stř 01. srp 2012 19:02:44

ok .. ja s rutrom robit viem ale nie na 100 %, a iba som nevedel kde sa to nastavuje.
a netusim ako kedy alebo kde sa stal zazrak ze mi to uz funguje :D znicoho nic mi to zacalo fungovat ako predtim :D


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Google Play problem

Příspěvek od Jarous1 » stř 01. srp 2012 19:50:06

Dost často routeru pomůže obyčejné vypnout/zapnout ;) Jestli Ti to tam normálně jede 24/7/365, tak bych se ani nedivil, že se tam něco zbláznilo...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Google Play problem

Příspěvek od LivArt » stř 01. srp 2012 20:56:41

Před chvíli se mi stalo to samý, dns používám ty od svýho providera, stačilo aktualizaci zkusit znova.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


endorphin
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: čtv 19. led 2012 17:28:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6

Re: Google Play problem

Příspěvek od endorphin » čtv 02. srp 2012 9:49:04

satez píše:Diky za radu.. len ako alebo kde sa to da zmenit? Mam internet od T-com a router vigor2700. do ruteru sa dostanem v pohode ale neviem to nikde najst.
Tu je navod pre tych, ktori maju router Vigor 2700

- Do adresneho riadka v prehliadaci zadajte adresu 192.168.1.1.
- Zadajte meno pouzivatela: user, heslo: user (toto su tovarne prihlasovacie udaje, ak si ich medzi casom zmenili, zadajte svoje meno a heslo)
- Nalavo v menu kliknite na polozku LAN
- V podmenu vyberte polozku General Setup
- Do kolonky DNS Server IP Address (uplne vpravo dole), zaskrtnite Force DNS manual setting
- Vyplnite policka Primary IP Address 8.8.8.8 a Secondary IP Address 8.8.4.4
- Stalcte OK a hotovo... (niekedy je potrebne este vypnut a zapnut WLAN, pripadne restartovat router, mne to funguje aj bez toho)

Pridavam este screen, ako to ma vyzerat vo finalnej podobe. ;)
Přílohy
nastavenie dns.jpg
nastavenie dns.jpg (315.89 KiB) Zobrazeno 2871 x


stew0.sv
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: ned 07. srp 2011 10:31:35
Reputace: 0

Re: Google Play problem

Příspěvek od stew0.sv » čtv 02. srp 2012 12:34:36

ked mam modem Speedtouch ? alebo t-com ?
A ani na jednom ma nejde prihlasit? skušal som user user,admin admin, a dalšie..ale nefunguje ani jedno heslo


Menschik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 16. bře 2011 19:16:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2

Re: Google Play problem

Příspěvek od Menschik » čtv 02. srp 2012 13:28:17

Ahojte,

Tento problém sme sa rozhodli riešiť a kontaktovali sme Google ohľadom jeho riešenia. Priznali, že majú problém, no aby ho vedeli vyriešiť je potrebné im poslať logy z tejto chyby. Ako na to sa dozviete v článku, ktorý sme dnes publikovali na http://androidportal.sk/2012/08/pomozte ... o-a-cesko/

Neberte to ako spam, snažíme sa pomôcť Česku a Slovensku :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti