Android OSDialog manualneho vyberu siete

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tvojtato
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC One S
Tablet: Asus Transformer TF101

Dialog manualneho vyberu siete

Příspěvek od tvojtato » sob 04. srp 2012 16:31:23

Zdravim, odpustite mi, ze zakladam novu temu, ale absolutne neviem pod akymi klucovymi slovami mam riesenie tohto problemu hladat. V skratke: Byvam v pohranicnej oblasti kde sa mi bije asi 8 slovenskych, rakuskych a madarskych signalov, tym padom bolo v momente prveho rozbalenia telefonu deaktivovat automaticky vyber siete. Lenze zatialco kazdy normalny telefon v manualnom rezime pri strate signalu caka kym si uzivatel v nastaveniach vyberie iny (co mi vyhovuje), Android ma konstante znasilnuje samovyskakovacim dialogom s vyberom siete, co ma dovadza do sialenstva hlavne ked hram nejaku hru, alebo surfujem na internete, lebo v momente ako idem tuknut na displej sa mi zobrazi to okienko a ja sa omylom registrujem do inej siete co znamena jednak dlho cakat, jednak dve otravne SMSky o privitani v siete, a samozrejme aj vyssie ceny.

Preto sa pytam, je nejaky sposob ako potlacit vyskakovanie tohto okna? Nejaky appka alebo tak, idealne bez rootovania a podobnych radosti, nakolko telefon mam tyzden a nechce sa mi prichadzat o zaruku, kym si nim nie som 100%ne isty :D Vopred dakujem :)

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Dialog manualneho vyberu siete

Příspěvek od ludekbrno » sob 04. srp 2012 16:41:39

Prostě si ve volbě mobilní operátoři ťukni "vyhledávání sítě" a až ti ukáže všechny dostupné sítě, ťukni na tvého operátora a už ti nic nabízet nebude.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
tvojtato
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC One S
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: Dialog manualneho vyberu siete

Příspěvek od tvojtato » sob 04. srp 2012 16:43:32

Kiezby to tak fungovalo :( Vyberiem svojho operatora, pripoji sa, a potom, ked stratim jeho signal, tak mi zacne znova ponukat tych ostatnych. Automaticky ich nevyberie, len mi vyskakuje ta ponuka, a to je to co ma trapi.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“