Android OStisnova volani

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mildaxx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 11. srp 2012 6:04:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy note

tisnova volani

Příspěvek od mildaxx » sob 11. srp 2012 6:16:17

zdravim vsechny,potreboval bych poradit jak vypnu na zamknute obrazovce tisnova volani?objevuje se mi to dole a ikdyz je to zamknute tak se da vytocit.mam ics 4.0.3 diky





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: tisnova volani

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. srp 2012 8:21:57

Nedá. To je prostě bezpečnostní záležitost a mají to všechny telefony bez výjimky, už od dob "hloupých telefonů"
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mildaxx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 11. srp 2012 6:04:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy note

Re: tisnova volani

Příspěvek od mildaxx » sob 11. srp 2012 10:10:28

no to je divny teda pritelkyne ma taky androida a takhle blbe to nema.takze si budu v kapse porad vytacet ikdyz to budu mit zamkli


Autor tohoto vlákna
mildaxx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 11. srp 2012 6:04:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy note

Re: tisnova volani

Příspěvek od mildaxx » sob 11. srp 2012 10:16:13

tak sem zjistil,ze to neni u zamku prejeti displeje,ale zadani znaku jo :/

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12664
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: tisnova volani

Příspěvek od ramon.dexter » sob 11. srp 2012 10:30:42

Neřeš něco, co stejně nezměníš.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: tisnova volani

Příspěvek od Pedro1 » sob 11. srp 2012 14:18:58

Tak ja jsem mel za to, ze tisnova volani se objevim jen kdyz neni prihlasena simkarta na operatora, ne? Aspon takhle to funguje u me.Mozna na stock romkach to bude jiny, ale ja mel stock jen 2.2 a tam to fungovalo stejne, jak jsem popisoval.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: tisnova volani

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. srp 2012 14:26:47

Tísňová volání se u každého telefonu (s továrním SW) objeví pokud není SIM a v případě kdy je uzamčená klávesnice. Je to logické bezpečnostní opatření pro případ nouze, aby třeba zraněný člověk nemusel přemýšlet nad kódem pro odblokování klávesnice, případně aby telefon mohl k přivolání pomoci použít třeba svědek nehody. Tak to prostě je a mají to všechny telefony snad od počátku mobilů. Překvapuje mě, že sis toho ještě u žádného nevšimnul ;-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: tisnova volani

Příspěvek od Pedro1 » sob 11. srp 2012 14:38:45

Ja to na uvodni obrazovce nemam pri zamcene obrazovce. Tak nevim, jestli se to musi nekde nastavovat.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: tisnova volani

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. srp 2012 16:12:50

Píšu "s továrním SW", jinak řečeno stock ROM. Custom ROMky to samozřejmě můžou mít jinak.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mildaxx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 11. srp 2012 6:04:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy note

Re: tisnova volani

Příspěvek od mildaxx » sob 11. srp 2012 18:34:13

u androidu mozna u wm nic takovyho neni.ten sem pouzival do ted.ted mam poprvy androida.a tisnove volani je jen u odemikani zadani toho jakoby symbolu.u prejeti po displeji to uz neni.takze sem to zmenil a uz je mi to jedno :) jen malej jak na to sahne,tak to hned odemkne :/

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: tisnova volani

Příspěvek od Pedro1 » sob 11. srp 2012 19:12:24

to ludekbrno:umim cist, ale ja jsem psal, ze jsem mel stock 2.2 a tam nic takovyho pri zamcene obrazovce nebylo.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11338
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: tisnova volani

Příspěvek od Jumbo78 » sob 11. srp 2012 20:55:24

Tísňové volání je až na “vyšší “ formě zabezpečení - znak, pin... Pokud máš jen odemčení přetažením, neukáže se to a je to logické. Tažením odemkneš vždycky, nehrozí zapomenutí pin, hesla, atd.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: tisnova volani

Příspěvek od Pedro1 » stř 15. srp 2012 11:21:06

Jj :) diky, to je ono :).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti