Android OSproblem z wi-fi

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
darkzail
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 13. srp 2012 5:52:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3

problem z wi-fi

Příspěvek od darkzail » pon 13. srp 2012 5:57:40

zdravim mam problemy pri pripojeni pres wifinu nekde to jde nekde ne je to mozne ze galaxy s3 beha na jinych pasmech a ze router od wifiny je zastaralej a jeste nezvlada stejna pasma jako muj samsung nebo cim by to mohlo byt dyky moc za kazdou radu pripadne jestli se tu nekdo stim uz taky setkal




Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: problem z wi-fi

Příspěvek od Marek989 » pon 13. srp 2012 7:32:38

1) používat čárky za vetama, však ramon.dexter ti to vycte a za 2) zkus se podívat do nastavení routeru, jestli tam nemáš filtrování MAC adres.
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: problem z wi-fi

Příspěvek od nobody_12 » úte 14. srp 2012 17:13:42

i kdybys mel extra stary router, myslim ze SGS3 ma zpetnou kompatibilitu se starsimi standardy. Bud by to mohlo byt, jak je vyse zmineno, filtrovani MAC nebo protokol, ktery android nedokaze rozpoznat.


syn lovce jelenů
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 28. čer 2012 8:56:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc one x
Tablet: acer A 500

Re: problem z wi-fi

Příspěvek od syn lovce jelenů » stř 15. srp 2012 7:14:37

Stává se mi to samé ve dvou restauracich ,u wifi free,asi špatné nastavení routeru :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: problem z wi-fi

Příspěvek od LivArt » stř 15. srp 2012 7:21:38

Zastaralej router určitě ne, od toho jsou normy, aby fungovaly i starý a nový zařízení současně.
Spíš špatně nastavenej nebo třeba přetíženej access point.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



nobody_12
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 01. zář 2011 9:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Mobil 2 / ROM: SGS III

Re: problem z wi-fi

Příspěvek od nobody_12 » čtv 16. srp 2012 10:29:38

pri pripojeni pres wifinu nekde to jde nekde ne
A je to domaci router nebo nekde v podniku? Hodne podniku to ma resene tak, ze nejdriv se musis to site autorizovat pres prohlizec, takto sem na to narazil ve vice pripadech.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti