Android OSPřipojení přes proxy

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jikkine
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 06. led 2010 14:40:41
Reputace: 0

Připojení přes proxy

Příspěvek od jikkine » stř 06. led 2010 15:38:18

Ahojte,

snad jsem dobře hledal a neopakuji dotaz.

v mobilu mám androida 1.5. V práci bych se potřeboval připojit k netu přes proxy server. Umí něco takové android? nejlépe kdyby se to dalo nastavit jako k profilu wifi připojení pro celý os, tak aby to platilo pro všechny aplikace, které chtějí net.

díky za odpovědi


Samsung i7500 Galaxy


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od ramon.dexter » stř 06. led 2010 17:17:42

jikkine: ano, funguje. Nastavíš wifi a je to. Nikde dál to nastavovat nemusíš. Na WM se nic takovýho taky nedělá.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
jikkine
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 06. led 2010 14:40:41
Reputace: 0

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od jikkine » stř 06. led 2010 17:46:19

ramon.dexter píše:jikkine: ano, funguje. Nastavíš wifi a je to. Nikde dál to nastavovat nemusíš. Na WM se nic takovýho taky nedělá.
Ať to zkouším jak to zkouším tak to nejde, resp. nevím kde to nastavit.

Možná jsem se špatně vyjádřil:
Wifi připojení mi funguje bez problému, pokud není v cestě na net nějaký proxy server tak taky bez problému. Jenže v práci máme proxy server a nevím jak to udělat, aby se dostal na net přes něj. Nikde není nastavení, kde bych zadal ip, port, jméno a heslo pro proxy. A automaticky to taky nejde.

Ve WM se to taky nastavuje :)
Samsung i7500 Galaxy


ShepDog
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 13. dub 2010 9:04:13
Reputace: 0

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od ShepDog » pát 23. dub 2010 20:29:22

ja tiez hladam riesenie ale nikde nic neviem najst a aplikacie ktore su tak su na dve veci bud sa tam neda napisat adresa alebo vobec nic

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od nFiX » pát 23. dub 2010 21:27:20

jediné nastavení WiFi, co jsem kdy použil a našel je v nastavení/WiFi/ nastavení WiFi, zmáčknu menu a dám pokročilé...


@telefon    


Uživatelský avatar

sie65
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 14. dub 2010 15:41:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia M2
Mobil 2 / ROM: iPhone 5 16GB White
Tablet: SAMSUNG Galaxy 3 Lite 7" SM-T111
Tablet 2 / ROM: iPAD Mini 16GB Wi-Fi
Rom: stock

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od sie65 » pát 30. dub 2010 17:34:04

uz sa to tu riesilo, ale nevadi :D ale nevyriesilo sa nic, proste a jednoducho, nas Android to nevie :( a ani asi tak skoro vediet nebude :(


Autor tohoto vlákna
jikkine
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 06. led 2010 14:40:41
Reputace: 0

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od jikkine » pon 30. srp 2010 13:00:31

a aspoň na rootnutém telefonu by to nešlo? že bych v terminálu spustil nějaký scriptík, který by to nastavil..
Samsung i7500 Galaxy

Uživatelský avatar

5ta1da
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: čtv 03. bře 2011 12:07:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 5 ZE620KL

Re: Připojení přes proxy

Příspěvek od 5ta1da » pát 11. bře 2011 13:08:21

Teď jsem vygooglil, že by to mělo fungovat tak, že se nastaví proxy jako Gateway a mělo by to fungovat.

Cca. do týdne bych měl tento problém prakticky řešit v práci, kde máme proxy server.
Router už mám objednaný, tak dám potom vědět, jestli se zadařilo.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 1 host