Android OSV pc nelze načíst SD kartu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Poky
Stálý androiďák

V pc nelze načíst SD kartu

Příspěvek od Poky » úte 14. srp 2012 20:07:00

Zdravím,
mám problém s telefonem Samsung GT-S5830, Android 2.3.3:

Nelze ho načíst skrze USB do PC. Zkusil jsem to na dvou počítačích, dvěma USB kabely a výsledek je stejný nijaký. Na jednom sice načetl ovladač, takže notebook si ho všiml, ale to je tak všechno.

Vygooglil jsem, že to může mít něco společného s Ladením USB v aplikacích, tak jsem to zkusil vypnout. V PC se to hned zapne samo zpátky, na notebooku asi ne, ale po kliknutí na připojení USB v telefonu se karta okamžitě připojí zpět k telefonu a načítá se v telefonu a lze na to připojení kliknout znovu..

Snad to není moc zmatené..
Díky
Xperia Mini Pro

syn lovce jelenů
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: htc one x
Tablet: acer A 500

Re: V pc nelze načíst SD kartu

Příspěvek od syn lovce jelenů » stř 15. srp 2012 7:11:18

Vlož sd kartu do externí čtečky

stransky777
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SE xperia mini [ST15I] Lenovo660 A
Tablet: Těch Čín už bylo :D
Rom: FXP 145 [CM10]

Příspěvek od stransky777 » stř 15. srp 2012 16:49:24

Nastavení :arrow: Sony Ericsson :arrow: Možnosti Připojení :arrow: myslím že druhý řádek od zhora (nevím jistě) viskočí ti nabídka a tam dej to druhý. Nepovím ti přesně co tam je napsané protože originální ROMku sem neviděl ani nepamatuju ;)

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » čtv 16. srp 2012 13:00:07

Poky píše:Zdravím,
mám problém s telefonem Samsung GT-S5830, Android 2.3.3:

Nelze ho načíst skrze USB do PC. Zkusil jsem to na dvou počítačích, dvěma USB kabely a výsledek je stejný nijaký. Na jednom sice načetl ovladač, takže notebook si ho všiml, ale to je tak všechno.

Vygooglil jsem, že to může mít něco společného s Ladením USB v aplikacích, tak jsem to zkusil vypnout. V PC se to hned zapne samo zpátky, na notebooku asi ne, ale po kliknutí na připojení USB v telefonu se karta okamžitě připojí zpět k telefonu a načítá se v telefonu a lze na to připojení kliknout znovu..

Snad to není moc zmatené..
Díky
Musíš přepnout telefon do režimu mass storage, aby připojil SD jako paměťové zařízení, jinak se hlásí jako telefon a ke kartě se nedostaneš. Způsob viz. příspěvek výše.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“