Android OSzámek displaye

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
KaaolinkA
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. srp 2012 9:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

zámek displaye

Příspěvek od KaaolinkA » pon 20. srp 2012 10:01:05

Ahoj prosím Vás koupila jsem si v elektru mobil samsung galaxy ace a když ho zapnu chce to po mě normálně pin a poté zámek displaye ale ten já nevim, na starým mobilu jsem ho neměla.




Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: zámek displaye

Příspěvek od Mishack » pon 20. srp 2012 10:07:24

Pokud si ho koupila jako novy telefon, zapla si ho a byl tam nastaven pattern (zamek), tak bych ho sel normalne vratit. Ptze je evidentni, ze uz s nim nekdo neco delal, pripadne ti prodali vystaveny kousek.

Jestlize se tim nechces zabyvat, tak udelej hard reset. Navod zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.hardreset.eu/samsung_s5830_galaxy_ace_hard_reset_en.html
To vymaze komplet vsechna data z telefonu, vsechna nastaveni atd (SD kartu ne) a telefon bude jako z tovarny.
(toto samozrejme lze pouzit i v pripade, ze jsi ten zamek zadala sama a zapomnela ho..)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
KaaolinkA
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. srp 2012 9:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

Re: zámek displaye

Příspěvek od KaaolinkA » pon 20. srp 2012 10:08:34

a konakty na sim mi to nechá? :)

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: zámek displaye

Příspěvek od Marek989 » pon 20. srp 2012 10:13:07

Ano
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


Autor tohoto vlákna
KaaolinkA
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. srp 2012 9:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

Re: zámek displaye

Příspěvek od KaaolinkA » pon 20. srp 2012 10:16:20

Ani podle toho návodu mi to pořád nejde vždycky se mi tam ukáže zámek dipslaye.


Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: zámek displaye

Příspěvek od Mishack » pon 20. srp 2012 10:26:08

Neni mozne. Delas to spravne? Po hard resetu nezustane zadne nastaveni.

Jeste jsem nasel podrobnejsi navod:

Kód: Vybrat vše

1. Press and hold the power and menu key for few second untill you enter the restore menu
2. After the menu show choose “wipe data/factory reset “
3a. Select yes and your phone will be restore to default
3b. After finish choose reboot now
4. It will restart. Don’t panic because it take few minute until complete.
5. Don’t panic just wait. If there is no response in 10 minute just release your battery and put it back again and repeat from first step.
Note;
-use menu key to select.
-use volume up down to choose the menu.
-make sure u have enough power in ur batttery.
100% work coz it from >50 time key combination trial and error.
damn even samsung don’t write how to do this technique. thanks i have mangenkyo sharingan. 
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
KaaolinkA
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. srp 2012 9:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

Re: zámek displaye

Příspěvek od KaaolinkA » pon 20. srp 2012 10:29:34

Řekla bych že ano :D když jsem zmačkla HOME + POWER/LOCK tak se mi objevila černý display s obrázkem androidu a s červeným trojúhelníkem a v něm byl vykřičník.


Autor tohoto vlákna
KaaolinkA
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. srp 2012 9:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

Re: zámek displaye

Příspěvek od KaaolinkA » pon 20. srp 2012 10:39:30

jdeeee too!! Děkuju moc!! :)*

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti