Android OSAndroid 2.cokoli na G1

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kalimevole
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 13. pro 2009 13:50:46
Reputace: 0

Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od kalimevole » sob 09. led 2010 17:51:37

Ahoj, nevím jeslti už to tadi někdo neřešil, ale pro ty co si pokládají stejnou otázku jako já je tady alespoň torochu uspokojivá šuškanda:
Android 2.0 officially coming to T-Mobile G1?
Obrázek
We don't know where this is coming from so take it with a grain of salt, but rumor has it from AndroidSPIN that the progenitor Android device, the T-Mobile G1, is destined to officially get an over-the-air update for an Eclair build, Android 2-point-something. Hey T-Mo, we know the holidays are pretty much over, but could you validate these whispers for us? Thanks!




Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od PL113 » sob 09. led 2010 18:19:06

Máš link na zdroj? :)


Autor tohoto vlákna
kalimevole
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 13. pro 2009 13:50:46
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od kalimevole » sob 09. led 2010 18:21:55

http://www.engadget.com/2009/12/26/andr ... mobile-g1/

bohužel ale moc informacích jiných jsem nenašel. Už se ale těším. Koukal jsem na videa s Nexus One a na Droida a to je fakt super. Hlavně na android.com visí informace o 2.0 informace více jak 3 měsíce.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od skooopa » sob 09. led 2010 18:51:08

Jde o to jak to nakonec oficialne bude. (zda li to bude rozesilany OTA update i pro G1)

Ale jinak spusta lidi zde na foru (samo i ja) nekterej z portu 2.x pro G1 vyzkoušeli.Ja jedu od vcera na xROM Eclair/AOSP 2.01 beta 3:
[spoiler]xROM-Eclair-Betav3

-G1/MT3G support
-2.01 AOSP Source with tons of enhanments by Cyanogen and JAC
-5 Screen Launcher.apk
-Modded Settings.apk with Ext partition info
-A2SD support for ext2/3/4 partitions with noatime etc
-safe boot and shutdown eg. checks for fs corruption
-Modified APN list
-Reboot option from the power button
-Amazon MP3
-FLAC support
-VM tweaks
-Tether support for USB and WiFi
-TCP optimizations
-Tons of etra modules CIFS AUFS etc
-ZipAligned and Png opt
-RIL tweaks
-Commandline extras: powertop etc
-lock home app in memory control from spareparts.apk
-Compcache control from spareparts.apk
-WifiTether for Eclair included

Kernel
-2.6.29.6-jac kernel compiled for Eclair
-Modified RAMdisk for Eclair with trigger support for init.rc etc
-ext2/3/4 FS support
-Squashfs 4.0 and AUFS support
-CPU scaling and freq tweaks
-Deadline I/O fifo=1
Compcache modules compiled with the latest source
-many more tweaks for speed and stability

Known Issues
Camera
YoutubeHD
like all other eclair ROM's currently
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610425[/spoiler]
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
kalimevole
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 13. pro 2009 13:50:46
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od kalimevole » sob 09. led 2010 18:54:19

no já nemám root, takže si musím počkat na offiko OTA update.... :(


Uživatelský avatar

m.cut
Androiďák!
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od m.cut » sob 09. led 2010 22:58:23

Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od PL113 » ned 10. led 2010 23:04:09

Jak bude tedy probíhat update? Přišel jsem rovnou k 1.6 tak jsem žádný nezažil. Když nemám origo romku budu muset nahrát origo romku a čekat až přijde update (i přesto, že nejsem u t-mobilu)?

Uživatelský avatar

alda
Androiďák!
Příspěvky: 407
Registrován: pon 01. čer 2009 23:28:34
Reputace: 0
Bydliště: Praha

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od alda » pon 11. led 2010 0:00:14

Pokud nemáš originální rom, tak bude nejlepší, až někdo vydá plně funkční upravenou rom s androidem 2.x, tak si ji stáhnout a flashnout... Pokud to bude jako při donutu, tak stejně originální rom bude vydána později...


krtek
Stálý androiďák
Příspěvky: 112
Registrován: sob 06. pro 2008 13:37:14
Reputace: 0
Twitter: http://twitter.com/#!/krtek_cz

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od krtek » pon 11. led 2010 1:15:38

Hmm,
tak to jsem zvědavej: http://pooh.cz/pooh/a.asp?a=2015838.
edit: a nekoukam, ze uz tu ten odkaz je...
Naposledy upravil(a) krtek dne pon 11. led 2010 10:52:10, celkem upraveno 1 x.


petter
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: stř 23. zář 2009 13:25:10
Reputace: 0
Bydliště: Olomouc

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od petter » pon 11. led 2010 9:19:54

tak si to zkompilujte sami toho eclaira a nemusite cekat na htc, akorat vam nepujde camera, coz neni zas takovej problem

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ramon.dexter » pon 18. led 2010 14:29:56

Podle tohoto článku začal T-Mobile vypouštět Android 2.0.1 pro G1 a Magicy(MyTouch 3G).

Kód: Vybrat vše

http://simflecks.com/?p=1082
Bohužel tyhle zprávy nejsou potvrzený.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od PL113 » pát 22. led 2010 20:18:18

I přes toto pomalu začínám silně pochybovat, že někdy něco přijde! Prostě dokud to nebude od Google oficiálně, takovejmhle kecům nevěřím.
http://www.svetandroida.cz/android-2-0- ... dna-201001

Uživatelský avatar

m.cut
Androiďák!
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od m.cut » pát 22. led 2010 20:32:31

Ja bych tomu i snad veril (nebo v to aspon doufam) ;)
Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě

Uživatelský avatar

ursimon
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: čtv 28. kvě 2009 0:29:28
Reputace: 1
Twitter: ursimon
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ursimon » stř 03. úno 2010 23:17:02

no to jsem zvedavej kdy to vydaj...


Autor tohoto vlákna
kalimevole
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 13. pro 2009 13:50:46
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od kalimevole » čtv 04. úno 2010 0:13:57

leden minul, v únoru taky již nějak ten den uběhl.. a stále nic... snad si i přestanu kontrolovat updaty.

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od MrEdDy » čtv 04. úno 2010 8:00:55

já bych tomu věřil,ale buďte trpělivý Vy co nemáte root,update přijde .
je to jako s flash playerem,taky měl být po druhé v lednu a eště teď nic a to to bylo oficiálně prvně od Googlu už minulé léto ..
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


Autor tohoto vlákna
kalimevole
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 13. pro 2009 13:50:46
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od kalimevole » čtv 04. úno 2010 8:18:16

a teď z jiného soudku---

ten flash má být integrovaný do chrome nebo to bude externí flashplayer, něco jako Adobe připravilo pro iPhony?

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od MrEdDy » čtv 04. úno 2010 8:33:32

I když jsou tu toho tři asi témata,tak ti to shrnu-bude interní na 2.x a je na některých HERO ROM např.: ROM JACHERO .
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


jane.h
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 16. kvě 2010 10:57:26
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od jane.h » ned 16. kvě 2010 10:58:48

Ahoj všem,

nevíte někdo, jak pokračují ty snahy o 2.X a flash player? Kdy bysme se tak asi mohli dočkat? :)

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od cryingfreeman » ned 16. kvě 2010 11:02:44

snahy o 2.x(neoficálne) máš, na flash player u G1 zabudni, ten vyžaduje ARMv7 procesor
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


ariovist
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 10. črc 2010 20:14:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ariovist » ned 11. črc 2010 13:28:44

Ahoj,,tak nevíte jak pokračuje verze 2.0 zatím pořád jedu na 1.6,,,Děkuji

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od Case » ned 11. črc 2010 14:14:49

Jestli myslíš oficiální, tak ta nepokračuje nijak, ta nikdy nezačala.


ariovist
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 10. črc 2010 20:14:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ariovist » ned 11. črc 2010 14:22:05

A neoficiální,vyzkoušel ji už někdo na G1...

Uživatelský avatar

Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od Dominik556 » ned 11. črc 2010 15:48:40

neoficiálních je spousta..sám jedu super E (2.1) a jen si pochvaluju...stačí hledat ;)
G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ramon.dexter » ned 11. črc 2010 15:52:46

ariovist: ježíšmarja, přečti si aspoň tohle téma, případně se podívej tady na fóru. O 2.x ROM pro G1 jsou tu asi 3 nebo 4 témata. 2.1 na G1 už funguje výborně, tak do dvou týdnů bude nejspíš 2.2 ve formě CM6 ROM, takže pohoda. Ovšem Flash na G1 nepojede nikdy, potřebuje totiž ARMv7 procesor. Flash Lite možná někdo portne.

Mluvím samozřejmě o neoficiálních ROM, kdyby to někdo nepochopil.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ariovist
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 10. črc 2010 20:14:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od ariovist » ned 11. črc 2010 23:23:38

Omlouvám se za dotazy,přešel jsem z WM na android a nestačím se divit,kolik toho je,,,čtu už skoro 3 dny od rána do noci a je síla.. :shock: :o

Uživatelský avatar

numenka
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 09. úno 2010 19:25:47
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od numenka » sob 17. črc 2010 20:37:30

takže jestli to dobře chápu a nic se do dnes nezměnilo, tak jako obyčejná uživatelka už budu mít na své G1 jen 1.6? Ofiko 2 nebude? Jsem ráda, že si umím stáhnout a použít widgety, takže do rootování se pustit nemůžu i kdybych strašně moc chtěla :oops:
První chytrý telefon, první HTC-> Dream = TM G1, první Android.... poprvé je to nejhorší :-D

Uživatelský avatar

Dominik556
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: sob 19. pro 2009 20:12:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Brno

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od Dominik556 » sob 17. črc 2010 21:12:22

přesně tak..G1 bdue už navždy max 1.6...ae ten root je vpho..podle návodu se to dá zvládnout ;)
G1 white+root
Super E 1.0.3
8GB class 6 SD
RADIO:2.22.23.02
SPL:1.33.2005
RA_1.7.0

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Android 2.cokoli na G1

Příspěvek od vaclav » čtv 14. říj 2010 16:45:07

# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti