Android OSPrenos kontaktov

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
KILL3R
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. srp 2012 10:42:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVO 3D

Prenos kontaktov

Příspěvek od KILL3R » čtv 23. srp 2012 10:46:34

Caute.Uz som tu trocha hladal no nic podobne som nenasiel.DOstal som nove EVO 3D a potrebujem si preniest kontakty zo stareho telefonu.Satry telefon bol LG KP 500 skusal som si ich poslat cez BT no v HTC mi vypise zevraj nemam ziadnu kartu SD hoci tam je 8 GB.Potom som to skusal importovat zo SIM karty a zevraj na nej niesu ziadne kontakty.Telefonne cisla mam na starom mobile ulozene v pamati mobilu a nedaju sa poslat ani cez BT ani sa nedaju nacitat v HTC zo SIM karty.DIky za odpovede.




Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od Mishack » čtv 23. srp 2012 11:02:04

Nejdrive je to nutne dostat z telefonu. Pak to lze naimportovat v PC do Gmailu.
LG nema nejaky soft pro PC? Pres kabel pripojit a pomoci toho softu to z nej nejak dostat?
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od ghotic.ghotic » čtv 23. srp 2012 11:06:07

A co kontakty v LG přesunout na sim když píšeš že je tam máš v telefonu? Nebo hold složitější ale funkční způsob je zazálohovat si je pomocí nějakého LG suite do počítače a poté prekopirovat po jednom na gmail.

Odesláno z mého Vodafone Smart II pomocí viz. 9. bod Pravidel!!
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od Jarous1 » čtv 23. srp 2012 11:32:47

...smazáno...
Naposledy upravil(a) Jarous1 dne čtv 23. srp 2012 11:35:20, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

scema
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pon 12. zář 2011 11:51:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi 2 1GB
Tablet: Asus ZenPad 8 Z380C
Tablet 2 / ROM: Acer Iconia Tab A100

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od scema » čtv 23. srp 2012 11:33:25

Takže LG KP500 bol môj prvý dotykový mobil ... potom som prešiel na LG Optimus one (P500) ... aj ja som potreboval všetku agendu preniesť do nového mobilu. Ako som to však urobil už so 100% istotou nevuiem ... už je tomu viac ako rok Najpravdepodobnejšie som si kontakty presúval pomocou Bluetooth ... v starom som si označil fajkou tie, čo som chcel presunúť a v novom som prijal ...
Ale ten mobil čo máš mal aj komunikačný soft "LG PC Suite (myslím) III" ... aj tade sa to asi dá ... len sa s tým treba pohrať ... a určite to zvládneš. :) :) :)


Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od Pedro1 » čtv 23. srp 2012 12:56:45

A nejde v aplikaci s kontaktama, to jednoduse zazalohovat pres nastaveni aplikace na sd kartu? Pokud vim, tak kazda dobra aplikace na kontakty to ma, mela to i defaultni, co jsem mel na desire. A nebo ten pc suite, jak tu bylo receno, nebo MyPhoneExplorer, sice je to puvodne na SE, ale od soby, co SE je na androidu, fungujou jakykoli android telefon. Taky mam a jsem s nim spokojenej, chybi mi jen jedna vec a to, ze by moh byt pro linux :)


Autor tohoto vlákna
KILL3R
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. srp 2012 10:42:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVO 3D

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od KILL3R » čtv 23. srp 2012 20:29:49

Uz som to nejakym zazracnym sposobom preniesol cez BT.Mam este jedne problem.Ako vymazem ikony ktore su rovno na tapete a ako si tam pridam vlasnt napriklad ikonku FB aby som mohol ist nanho rovno a nie cez menu,


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od Jarous1 » čtv 23. srp 2012 21:18:19

Ty k tomu nemáš návod ? ;)
Odstraníš to tak, že na tu ikonu ťapneš, držíš prst stále na ní a buď nahoře nebo dole (nemám EVO, tak nevím kde to přesně je) se objeví ikona koše. Tak to do něj přetáhni a pak teprve prst zvedni z displeje.

Ikonu na plochu dostaneš podobně, ťapneš na ikonu té aplikace, prst stále držíš na displeji a pod ikonou se zobrazí plocha kam se ta ikona pak umístí. Zvednout prst a hotovo ;)


Autor tohoto vlákna
KILL3R
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. srp 2012 10:42:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVO 3D

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od KILL3R » sob 25. srp 2012 12:52:52

Ok uz som to spravil.A teraz mi mobil nejako blbne.Z nicoho nic zance svietit zobrazi sa ta obrazovka kde odblokujem fon zhasne a zas to iste.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Prenos kontaktov

Příspěvek od Pedro1 » ned 26. srp 2012 17:50:29

Restart, pokud pomuze, anebo tovarni nastaveni, ale prijdes o vse :).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů