Android OSUlozeni kontaktu do MyPhonebook

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mr.Voza
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Ulozeni kontaktu do MyPhonebook

Příspěvek od Mr.Voza » čtv 30. srp 2012 9:31:37

Ahoj vsem,

opet jeden rychlej lamerskej dotaz: HTC Wildfire S - otevru aplikaci Lide - dam Pridat kontakt a tady mam moznost zvolit Typ kontaktu: Telefon, SIM, Google a MyPhonebook... Je me jasny kam se kontakt ulozi pokud zvolim Telefon, SIM nebo Google, ale zajima me kam se kontakt ulozi, kdyz zvolim MyPhonebook?

Myslel jsem, ze je to nejaka online sluzba, kam muzu po zaregistrovani a po zadani uctu do telefonu ukladat svoje kontakty. Zadnej ucet ale v telefonu pro tuhle sluzbu zadanej nemam a presto se me novej kontakt ulozi kdyz zvolim Typ kontaktu MyPhonebook. Pak me napadlo, jestli se to neuklada nekam na Google, ale v kontaktech myho Google uctu jsem ten novej kontakt taky nenasel... Kam se to teda uklada a jak je to kdyz zvolim Typ kontaktu MyPhonebook?

Predem dik za odpovedi...

edit: Jeste jsem ted pri prolejzani telefonu zjistil, ze me v Nastaveni - Ucty a synchronizace nejde zapnout synchronizace toho MyPhonebook... proc?
HTC Wildfire S - můj první Android. Buďte prosím k mým lamerskym dotazům schovívaví - teprve se s tím učím :oops:
Samsung Galaxy S3 mini - už by to skoro chtělo něco novýho ;-)
Lenovo K5 Plus - už teď toho lituju :x

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ulozeni kontaktu do MyPhonebook

Příspěvek od Krokodyl » čtv 30. srp 2012 10:05:14

Máš tam originál rom, je to česká ditribuce ?
Co čtu o MyPhoneBook, je to funkce od T-Mobile, píšou všichni pouze o zahraničních /Německo apod./. Tedy obdobně jako je G-Mail.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
Mr.Voza
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Příspěvek od Mr.Voza » čtv 30. srp 2012 10:28:34

Jo, je to CZ distribuce a origo ROM... navic je telefon od T-Mobilu... takze by to asi odpovidalo i tomu co pises, ze je to sluzba od T-Mobilu... Netusite teda nekdo, kam se ty kontakty ukladaj? Jestli je to on-line, jestli se daj pak nekde na netu treba editovat apod?

edit: Jo, tak je to sluzba od T-Mobilu... a jak jsem se ted docet na diskuznim foru na T-Mobilu, tak je dost na ho.no a podporuje jenom nektery telefony... a seznam podporovanejch telefonu maj na strankach nefunkcni...

takze diky Krokodyle za nasmerovani spravnym smerem... tuhle funkci uplne vypoustim z hlavy a budu na zalohovani kontaktu pouzivat Google, jako do ted :yes:
HTC Wildfire S - můj první Android. Buďte prosím k mým lamerskym dotazům schovívaví - teprve se s tím učím :oops:
Samsung Galaxy S3 mini - už by to skoro chtělo něco novýho ;-)
Lenovo K5 Plus - už teď toho lituju :x

jarda65
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 9 128GB / Android 10
Mobil 2 / ROM: Garmin Fenix 3
Tablet: Asus Fonepad 7

Příspěvek od jarda65 » sob 06. dub 2013 11:58:17

Mám také problém s MyPhonebook. Mám XE z druhé ruky, původně z Maxmobilu, ROM T-mobile a nejspíš z Německa. Operátor Vodafone. Kontakty jsou OK, ale kalendář ukládá bez možnosti výběru všechny schůzky jako MyPho... a proto se nesynchronizují s účtem google. A nastavení synchronizace MyPho.. je nepřístupné. Neporadíte?
SE P910i - SE P990i - XPERIA X1 - HTC Desire S - HTC Sens XE - Lenovo P780 - Lenovo P70 - Samsung S6 - Samsung Galaxy A8 2018 - Samsung Galaxy Note 9 128 GB

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » pon 08. dub 2013 22:11:40

Doporučil bych root a nahrát tam nějakou rozumější rom
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Odpovědět

Zpět na „Android OS“