Android OSProblémy s navigací

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dzaaaOne
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Problémy s navigací

Příspěvek od dzaaaOne » ned 02. zář 2012 15:10:37

Zdravím,
předně . . jsem tu zcela nový, takže pokud postuju do špatné sekce nebo podobně, omlouvám se :)

Chtěl bych se podělit s mými rpoblémy s GPS navigací.
Už několikrát jsem na starých HTCčkách (Artemis,Diamond,Hero) zkoušel nějaké navigace, nikdy to nějak nefungovalo ale protože to byly opravdu staré šunky nelámal jsem si s tím hlavu.

Když jsem si ale pořídil Samsung Galaxy Ace (teď v květnu), říkal jsem si že už bych rád využíval navigaci a že by to mělo už šlapat.

Pár pokusů s Google Navigací byly marné, ale nevěnoval jsem tomu pozornost.

Pak jsem si stáhl trial Sygicu z GooglePlay. Jel jsem ze Zlína do Ostravy což je asi 140km. Po celou dobu se tam ukazovalo pouze Vyhledávání signálu GPS. 3 hodiny to prostě jen hledalo. (měl jsem zapnutou GPS, dokonce jsem nastavil na největší výkon místo šetření baterky protože jsem měl nabíječku.) Ani ťuk, vůbec se nehla.Dál jsem to zkoušel asi 4x a nic.Až dnes jsem jen tak z nudy když jsem byl spolujezdec zapl Google Navigaci a ejhle, za minutku se rozběhla a krásně navigovala v Olomouci.

Tak já nevím, máte podobné problémy ? Mám snad pořád slabý stroj ? Mám špatný SW ?

Děkuji za vaše postřehy !

Pedro1
Droid
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Problémy s navigací

Příspěvek od Pedro1 » ned 02. zář 2012 16:56:26

Ahoj, no asi bych zkusil tovarni nastaveni (zalohovat data, prijdes o vse), a pak stahni z GPLAY GPS fix, dej v nem stahnout data, musis mit mob. data, nebo wifi funkcni. Jo a musis byt venku.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“