Android OSZáloha SMS u HTC Desire Z mrznoucího při bootování

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lady_Leia
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Záloha SMS u HTC Desire Z mrznoucího při bootování

Příspěvek od Lady_Leia » pon 03. zář 2012 13:45:52

Mám následující situaci. Ve svém mobilu jsem potřebovala vyměnit SIM kartu (což jsem před tím dělala mnohokrát a vždy bez problémů). Telefon jsem řádně vypla, přendala SIM a po zapnutí se telefon ocitlul v bootovací smyčce. Vyjmula jsem tedy baterku a znovu zapla - od té doby telefon vždy zamrzne na bootovací obrazovce (ještě před tím, než se ozve otravná znělka) a vydrží tam třeba několik hodin.

Chtěla bych zkusit ze všeho nejdřív factory reset, ale ještě před tím bych si ráda zazálohovala hlavně SMS. Kontakty mám synchronizované přes google a ještě je mám duplikované na jiné SIM, ale SMS mě nikdy nenapadlo zálohovat.

Do boot menu se dostanu, nabootování telefonu do safe mode se mi nepovedlo. Telefon není rootnutý, je na něm původní ROM od výrobce. Před tímto "incidentem" jsem neinstalovala žádné nové aplikace, poslední tak měsíc zpátky. Ale je pravda, že mobil se během posledního update stávajících aplikací několikrát sám resetoval, ale to je taky tak týden či 14 dni zpět.

Každopádně moje hlavní otázka je, zda se v tomto stádiu dají sms ještě nějak dostat pryč nebo se s nimi mám nadobro rozloučit. Na fóru i internetu jsem hledala, ovšem žádné uspokojivé výsledky jsem neměla. Přemýšlela jsem i o takových možnostech jako zkopírovat si tu db se smskami někam pryč, ale předpokládám, že to mám bez roota smůlu.

Děkuju za případné rady.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Záloha SMS u HTC Desire Z mrznoucího při bootování

Příspěvek od ramon.dexter » pon 03. zář 2012 13:47:41

Máš smůlu, s tímhle se nedá nic dělat. Pokud se něco dělat bude, bude první wipe, takže o SMS tak jako tak přijdeš.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

WastingDouglas
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Příspěvek od WastingDouglas » pon 03. zář 2012 18:13:32

Jukni do sveho google mailu.Ja mam stejny telefon a v gmaailu se mi zahadne ocitly vsecky sms,jak prichozi tak i odchozi a taky odchozi i prichozi volani.akorat nevim jak se to stalo.nebo se sa pouzit program smsbackup+.nyni s nim zalohuju kazdou prichozi sms.

Autor tohoto vlákna
Lady_Leia
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Příspěvek od Lady_Leia » pon 03. zář 2012 19:25:57

WastingDouglas píše:Jukni do sveho google mailu.Ja mam stejny telefon a v gmaailu se mi zahadne ocitly vsecky sms,jak prichozi tak i odchozi a taky odchozi i prichozi volani.akorat nevim jak se to stalo.nebo se sa pouzit program smsbackup+.nyni s nim zalohuju kazdou prichozi sms.
Me se bohuzel nepostestilo a sms ani prichozi volani jsem tam nikde nenasla. O smsbackup+ jsem se dnes taky docetla, bohuzel ted uz asi trochu pozde :) Priste budu chytrejsi a bude to jedna z prvnich veci, co nainstaluju.
ramon.dexter píše:Máš smůlu, s tímhle se nedá nic dělat. Pokud se něco dělat bude, bude první wipe, takže o SMS tak jako tak přijdeš.
To jsi me jako notorickeho smskovace nepotesil. Zvlast kdyz ty sms byly jedine, co melo v tom mobilu nejakou informacni hodnotu :) V kazdem pripade dekuju.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“