Android OSPls rady do zacatku

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
luba1
Nové Androidě

Pls rady do zacatku

Příspěvek od luba1 » sob 16. led 2010 19:56:04

Zdravim vsechny,
uvodem bych chtel rict,at me nekamenujete odpovedi ze jsem debil,..
Koupil jsem si t-mobile g1 android u t-mobile ale mam vodafone sim.Pujcil jsem si tedy alespon kamaradovu sim(ma t-mobile) a vlastne zapnul telefon,potom jsem si tam dal zase svoji a fungovalo to, jenze nemam zadny tarif na internet,.. a na prenos dat.Doma se mi porouchala wifi, takze se k wifi dostanu az v pondeli, kdy pujdu do skoly a nevim, jak se mi ten mobil aktualizuje, protoze mam porad firmware 1.1 s anglictinou a nemam tam zadne hry, takze jsem si myslel, ze to treba do dvou dnu se to aktualizuje, jenze ani se nedostanu na web n walk a takove hovadiny, prototze mi to nefunguje a nevim, jak to mam udelat s pripojenim wifi, jak si muzu zaridit ten tarif internet a co za nej muzu delat, a jestli mi to vubec pujde, a jakto ze v nem nemam zadne hry apod. vim, ze s internetem to vsechno stahn zadarmo z marketu..

prosim skusenejsi o pomoc

pic
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nokia 6303
Tablet: Asus MeMO Pad HD7
Rom: Originál

Re: Pls rady do zacatku

Příspěvek od pic » sob 16. led 2010 20:12:12

hry a aplikace si muzes najit na netu (*.apk) a naistalovat pres kabel pomoci sync, v nastaveni jen musis zatrhnout - povolit z cizich zdroju aby ses zatim nenudil ;)
Naposledy upravil(a) ge0rge dne sob 16. led 2010 20:30:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: jen jsem opravil preklep
2009: htc click, 2.3 ROM: CM Gingerbread (darováno)
2013: Asus HD7, 4.2.4. ROM original
Na telefonování: Nokia 6303i (vykoupaná v moři)

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od PL113 » sob 16. led 2010 20:13:54

Pokud nemáš aktivovaný měsíční internet, tak máš aktivovaný min internet na den (24hod netu za 17Kč myslím, to si zjisti sám) a ten se ti aktivuje sám, když bude potřeba datových přenosů.
Jak se chceš dostat na web n walk, když to je pro t-mobile? Máš vodafone ne? Tak co bys tam chtěl dělat...

Bejt tebou, tak ho nechám do pondělí ležet a pak se připojím na wifi a rovnou si zařídím net v mobilu (v samoobsluze vodafone to můžeš udělat hned teď, stačí 2-3 kliknutí).
Až budeš mít aktivovaný internet, tak bych udělal: vrátit tovární nastavení.
Máš vůbec Gmail?
PS: hry si stáhni z marketu, android je v sobě nemá.

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skooopa » sob 16. led 2010 20:17:12

0: Popisuj sve problemy nejak normalne a ne jak d.....A trochu si tu na foru neco hlavne procti vse je tu o G1 asi zotpovezeno!

1:To ze mas vodafon sim je uplne jedno telefon funguje s nad se vsema opratorama ne? Takze si na te dane jen aktivovat INTERNET V MOYBILU. (Kamarad se mozna nedoplati jetli nema tento tarif a ty si se s jeho sim prihlasil/synchronizoval)

2:Aktualizace ti prijde jak pres wifi tak pres sit tveho (O2,vodafone,tmobile) opratora. (Jen mit dat. tarif)

3.Proc tam nemas zadne hry? Protoze si tak jak pises zadne nestahl z marketu ne? Nepo pohledej pres google.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Autor tohoto vlákna
luba1
Nové Androidě

Příspěvek od luba1 » sob 16. led 2010 20:23:01

mel jsem aktivovan ten internet na jeden den a nefungovalo to..
a kdy se ted chci dostat do nastaveni wireless tak to prave nefunguje a chce to asi ten internet..
jak se teda mam pripojit na wifi??

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skooopa » sob 16. led 2010 20:28:12

Hele vyndej takovou tu knzecku co je ke G1 rika se tomu MANUAL! A poradne si ho celej precti (pokud ho nemas vygoogli si ho v PDF) jelikoz navod je presne na takove veci jako Jak zapnout WIFI!! Ci jak nastavit APN pro pripojen!!!

:arrow: LOCK :!:
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Zamčeno

Zpět na „Android OS“