Android OSHTC Evo 3D

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
StarRock
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. zář 2012 13:30:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

HTC Evo 3D

Příspěvek od StarRock » pát 07. zář 2012 13:49:59

Ahoj Androidaci,
Jednoho dne jsem dostal zprávu o aktualizaci Android na 4.0.3, řekl jsem si že jelikož používám GO Launcher a nepotřebuju nějaké graficke změny a vše mi funguje, tak to neaktualizuji. Ale jednoho dne jsem se dočetl, že pry ta aktualizace zmenšuje nároky na RAM. Tak jsem teda aktualizaci nainstaloval a hned jsem zkusil GooglePlay, ale psalo to, že nejsem připojen k internetu nebo chyba sítě už nevím (net přes WiFi). Počkal jsem teda 1den, jestli se to samo nezpravi, ale nic. Tak jsem šel do správce aplikací a dal odinstalovat aktualizace, ale odinstalovala se celá aplikace. Tak jsem zkusil stáhnout GooglePlay z netu, ale ten mi nešel taky, údajný pád aplikace, spadla hned co jsem ji spustil. Navíc jak jsem říkal, že jsem četl o snížení nároků, tak se naopak zvýšili. Nejradši bych chtěl zpátky 2.3.4, ale chci zachovat aplikace a data. Nebo spravit aspoň ten GooglePlay. Díky





Derryk
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: ned 22. črc 2012 15:20:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi Note
Rom: MIUI

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od Derryk » pát 07. zář 2012 14:45:30

Zkusil bych stáhnout Titanium Backup, s ním provést zálohu a pak udělat wipe.

@telefon    

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od Pedro1 » pát 07. zář 2012 14:50:08

Ahoj, ale po aktualizaci na a android 4 z aandroida 2.3, by se mel udelat wipe. Jeste zkus restartovat, jestli pomuze, anebo, jak rikal kolega TB a zaloha.


Autor tohoto vlákna
StarRock
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. zář 2012 13:30:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od StarRock » pát 07. zář 2012 15:27:04

No :D Musel bych mít root a nevím, musel bych vědět že se 100% s telefonem nic nestane když dám root a potom backup a potom hlavně dát odrootnutí, abych nepřišel o záruku. A jednou jsem si tam chtěl dát ROOT, psalo to, že je podporovaný HTC Evo 3D ( Bylo to jinak, nějak Shooter, ale lidi v komentech psali, že to je HTC Evo 3d) ale root nešel a chtěl jsem vzkusit aplikaci, jen pro zajímavost, MemSpector kde se editujou hodnoty jako v Cheat Engine. BTW: Co to je ROM ? :D A jak tak koukám Derryk má zrovna mobil HTC Evo 3D tak jestli by mi nepomohl s rootem nebo někdo jiný :D

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od Pedro1 » pát 07. zář 2012 15:37:09

Rom je OS android a k tomu TB. Nevim, jestli je potreba root i na uzivatlske aplikace, root uz mam dlouho, tak uz si na to moc nepamatuju :). Jestli je potreba, tak si zazalohujes jen kontakty.
Jinak roota lze na Evu udelat jednoduse tu, a pak by mel jit udelat pro pripad servisu unroot, ale tro si musis najit na foru sam.


Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od -Pavel- » pát 07. zář 2012 15:38:22

Ještě se zeptám znovu. Provedl jsi po přechodu na ICS obnovení továrních dat ? Pokud ne, zkus nejdřív obnovení, pak budem řešit další problémy. :)
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


Autor tohoto vlákna
StarRock
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. zář 2012 13:30:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od StarRock » pát 07. zář 2012 15:44:17

JackalJackal píše:Ještě se zeptám znovu. Provedl jsi po přechodu na ICS obnovení továrních dat ? Pokud ne, zkus nejdřív obnovení, pak budem řešit další problémy. :)
Smaže to aplikace? :D


Autor tohoto vlákna
StarRock
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. zář 2012 13:30:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od StarRock » pát 07. zář 2012 15:52:05

Pedro1 píše:Rom je OS android a k tomu TB. Nevim, jestli je potreba root i na uzivatlske aplikace, root uz mam dlouho, tak uz si na to moc nepamatuju :). Jestli je potreba, tak si zazalohujes jen kontakty.
Jinak roota lze na Evu udelat jednoduse tu, a pak by mel jit udelat pro pripad servisu unroot, ale tro si musis najit na foru sam.
Bez rootu to nespustíš a na ten root bych potřeboval i unroot, protože kdybych to rootnul a potom hledal návod na unroot a nenašel...

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od Pedro1 » pát 07. zář 2012 16:22:08

Tak si navod na unroot najdi jeste pred tim :).
A obnovenim tovarnich dat, prijdes o vse, bude, jako z tovarny, po rozbaleni.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4631
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 66

Re: HTC Evo 3D

Příspěvek od -Pavel- » pát 07. zář 2012 17:25:38

StarRock: přijdeš o vše v telefonu, není problém je z marketu opět stáhnout, na kartě vše zůstane. Nedělej teď žádnou zálohu, jinak bordel přineseš na nový čistý telefon. Je to akce co neděláš každý den, tak si pohraj. :)
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA SSD 512GB / Seagate HDD 2TB - 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti