Tak jsem to vše udělal (viz příloha), telefon se restartoval, ale nic se nestalo.
K tomuto dle návodu už nedošlo, telefon se vrátil do "normálního" stavu:
5. In new CWM wipe all data and do factory reset ( the translation from Chinese into English file can download from link:
http://www.mediafire.com/view/?4ffbax9zoaqoif0
6. Choose "install zip file from sd" option then navigate to your .zip file on SD or SD2 memory card depend on wherever you put your file then flash the rom.
7. After installation is finished back to main menu then reboot the phone
8. Wait your phone to reboot. Extract Go_app.zip then run installG_Apps.bat, G-app will be install then run install_App.bat to install other apps, your phone will reboot.
Překlad dle Googlu:
5. V novém CWM smaže všechna data a to obnovení továrního nastavení (překlad z čínštiny do angličtiny souboru si můžete stáhnout z odkazu:
http://www.mediafire.com/view/?4ffbax9zoaqoif0
6. Vyberte "Instalace zip soubor z SD" možnost přejděte do. Zip souboru na SD nebo SD2 paměťové karty závisí na tam, kde si dát soubor a pak blikat rom.
7. Po dokončení instalace se zpět do hlavního menu a pak restartovat telefon
8. Počkejte telefon restartovat. Výpis Go_app.zip pak spustit installG_Apps.bat, bude G-app se instalace spusťte install_App.bat instalovat další aplikace, bude váš telefon restartuje.
Tak co teď?
Dobrý večer, takže pozoruji, že již nikdo nereaguje na moji výzvu o pomoc. Tak to jsem "...v pérdeli, pane hrábě..." a už se nedá asi nic dělat! Škoda...
Znovu zopakuji závratnou myšlenku a docela dobrý nápad, že ve dnech 1. 10. dopoledne (vyjíždím z Těšína kolem 6 hodiny - čas můžu přizpůsobit...) jedu na služební cestu do Miletína a zpět se vracím na druhý den, tedy 2. 10. po poledni (z Miletína kolem cca 12 hodinou - čas opět přizpůsobím...) a absolvuji trasu ve směru Český Těšín, Frýdek-Místek, Hranice na Moravě, Olomouc, Mohelnice, Moravská Třebová, Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice, Hradec-Králové, Hořice, Miletín a zpět - že bych se zastavil za nějakým ochotným kolegou s lahvinkou???
Osloví mne někdo s pomocnou rukou??? (e-mail "
ramoncosta@seznam.cz")
Děkuji!
Nikdo nic, hlavně, že jste
měli plnou hubu řečí, jak jsem blbý...

, ale když se máte projevit a pomoci (osobní návštěva...), tak se doopravdy nenajde človíček, který fakt (tímto způsobem) pomůže. Čest
EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov za sebou, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!