Android OSRychlé vybíjení baterie

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Rowero
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HUAWEI U8850 Vision
Twitter: StepanHegedus

Rychlé vybíjení baterie

Příspěvek od Rowero » úte 11. zář 2012 6:54:53

Zdravím, mám Huawei U8850 a hrozně rychle se mi vybíjí baterie, nevydrží ani jeden den při běžném používání (napsat, zavolat, poslech hudby). Než jdu spát, mobil vždy nabiji a ráno se vzbudím a z uspaného režimu mám 67% baterie, někdy trošku víc. Nevíte čím to je? Měl jsem Galaxy Ace a tam to pohodlně vydrželo dva dny při běžném používání než se vymlátil, tady ani za boha. Je to nějakou aplikací, chybným systémem či je to prostě slabou výdrží baterie ? Systém Android mi momentálně využívá 75% baterie (většinou je to kolem 65%). Třeba nechápu Zobrazení, někdy to ukazuje že to žere např 40% a teď mi to ukazuje 2%, přitom ten telefon je furt ve stejné jasnosti (cca 40% jasu). Poradí mi někdo ? Díky moc.

Jathro
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Rychlé vybíjení baterie

Příspěvek od Jathro » úte 11. zář 2012 8:35:32

Nejspíš máš nainstalovánu aplikaci, která ti běží na pozadí, snaží se odněkud stáhnout data, připojit se k serveru, nebo něco podobného. System Android mám někde na 10-15 % Stalo se mi něco podobného po automatické aktualizaci instalovaných aplikací.

Blackhawk
Droid

Příspěvek od Blackhawk » úte 11. zář 2012 8:37:05

Hod sem screen z grafu baterie.

Autor tohoto vlákna
Rowero
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HUAWEI U8850 Vision
Twitter: StepanHegedus

Příspěvek od Rowero » úte 11. zář 2012 14:02:19

Teď tam mám Využití systému 15%, Zobrazení 52%, nějaký Mediaserver 8%, n7player 7%, běží mi tu Drag Racing (i když nevím proč když jsem ho vypnul a ten má 5%, Facebook Messenger 3%, WiFi 3%, Telefon v pohotovostním režimu 3%, Služby Google 2% .

Měl jsem tam ten akcelerátor, co měl údajně zvýšit výkon telefonu (psali že to funguje), dnes ráno jsem to smazal a očividně to bylo možná tím. Ale zase se mi zdá, že je to celý pomalejší.
(Udělal bych screenshot, ale nějak jsem nenašel funkční aplikaci na to, tak snad postačí takhle.)

Blackhawk
Droid

Příspěvek od Blackhawk » úte 11. zář 2012 21:37:59

Podla toho posledneho vypisu by malo byt vsetko v poriadku. Hlavne si vsimaj ci telefon ide do "spanku" ked je vypnuty displej a nebezi ti na pozadi napr, prehravac hudby alebo nieco podobne.

Teoreticky by si mohol cerpat info odtialto: http://androidforum.cz/rychle-vybijeni- ... 14822.html

Zamčeno

Zpět na „Android OS“