Android OSSamovolné odpojení S2 od PC(USB kab.)

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Racooon
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: S2

Samovolné odpojení S2 od PC(USB kab.)

Příspěvek od Racooon » sob 15. zář 2012 11:15:19

Zdravím,

na S2 s androidem 4.0.3 mě zlobí připojení (nedávno ale i stouto verzí šlo vše bez problémů), tzn., když chci připojit mobil k PC (WIN7 64-bit), tak nastávají tyto situace:

1. Někdy rovnou v rohu nahlásí, že zařízení nebylo rozpoznáno a nebude možné jej použít.

2. Jindy zase po připojení konektoru a volbě v mobilu (nastavení-další-nástroje USb-připojit) mi to napíše, že USB je připojeno, ale na mobilu se neobjeví ikonka zeleného androidíka s tlačítkem připojit.

3. Při dobré konstelaci po připojení se objrví ikona zeleného androida a po stisknutí tl. připojit paměť k počítači (a potvrzení hlášky o USB použití) se vypíše hláška n amobilu, že USB se používá, ale další dva disky (pro paměť mobilu a kartu se nebojeví)

4. Při nejlepší konstelaci se děje bod 3 a objeví se i oba disky, které se ale po cca 30 vteřinách samy odpojí :-(

Nějakej nápad? Zkoušel jsem to i na jiným PC, ale nic, kabel jsem zkoušel na jiným telefonu - fungoval.

Přístup na PC je v pohodě např. přes ES file manager, ale jak na to opačně? Tzn., procházet složky z PC v mobilu? (nechce se mi do kies...)

Díky za jakoukoli radu...

mira24
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung galaxi s2

Re: Samovolné odpojení S2 od PC(USB kab.)

Příspěvek od mira24 » stř 19. zář 2012 15:57:04

Zdravím.Mě dělalo to samí, mám taky S2, vyřešil jsem to přendání do jiného USBčka, v předním panelu pc mě to nefrčelo,ale v zadních mi to jde bez problému,tak nevim v čem to je....:-)

MaxSenz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note ICS
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1
Rom: originál

Příspěvek od MaxSenz » pát 21. zář 2012 13:57:32

Ešte skús iný kábel možno...

Ja mám tablet 10.1 vždy len v prednom a frčí v pohode,síce mi ho pár krát pri kopírovaní veľkého množstva odpojilo,ale to bolo pohuntím kábla skôr !

A nemáš náhodou NEORIGO kábel ???

Na Note som dal aj do zadného a s neorigo káblom mi ho odpojovalo stále ! Proste tam nedržal dobre...
Ale chcel som mať jeden v nabíjačka na furt a druhý v PC...no bohužiaľ...jedine origo kábel kúpiť.

Twincam
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SGS3

Příspěvek od Twincam » pát 21. zář 2012 14:10:06

Tak přesně tohle jsem teď řešil.. Potřeboval jsem v práci připojit telefon, použil jsem nějakej Chinakabel a telefon se pořád odpojoval. Zkusil jsem originál NOKIA kabel a hle připojení stabilní..
Samsung Galaxy S III - WanamLite7 - I9300XXUFME3
PhilzTouch recovery 5.06.1 + 64 GB microSDXC

HTC DHD - už nemam..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“