na S2 s androidem 4.0.3 mě zlobí připojení (nedávno ale i stouto verzí šlo vše bez problémů), tzn., když chci připojit mobil k PC (WIN7 64-bit), tak nastávají tyto situace:
1. Někdy rovnou v rohu nahlásí, že zařízení nebylo rozpoznáno a nebude možné jej použít.
2. Jindy zase po připojení konektoru a volbě v mobilu (nastavení-další-nástroje USb-připojit) mi to napíše, že USB je připojeno, ale na mobilu se neobjeví ikonka zeleného androidíka s tlačítkem připojit.
3. Při dobré konstelaci po připojení se objrví ikona zeleného androida a po stisknutí tl. připojit paměť k počítači (a potvrzení hlášky o USB použití) se vypíše hláška n amobilu, že USB se používá, ale další dva disky (pro paměť mobilu a kartu se nebojeví)
4. Při nejlepší konstelaci se děje bod 3 a objeví se i oba disky, které se ale po cca 30 vteřinách samy odpojí

Nějakej nápad? Zkoušel jsem to i na jiným PC, ale nic, kabel jsem zkoušel na jiným telefonu - fungoval.
Přístup na PC je v pohodě např. přes ES file manager, ale jak na to opačně? Tzn., procházet složky z PC v mobilu? (nechce se mi do kies...)
Díky za jakoukoli radu...