Android OSproblem s kontakty

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

problem s kontakty

Příspěvek od APEn » stř 20. led 2010 7:10:11

Ahoj, hledal jsem tady na forku, ale nenasel jsem to,tak doufam, ze to tu uz neni.

Chtel jsem se zeptat, cim to je, ze pokud mi vola clovel, ktereho mam v kontaktech, ze se mi zobrazi jen cislo. Zkousel jsem i k nemu pridat +420, ale nic. Nekdy se mi jmeno neukazuje ani v sms. Diky za odpoved :)


HTC Sensation



kub
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 05. kvě 2009 22:36:08
Reputace: 0

Re: problem s kontakty

Příspěvek od kub » stř 20. led 2010 12:12:37

Dělalo to ženě, když měla stejné telfčíslo uloženo dvakrát pod jiným jménem (jméno příjmení; příjmení jméno).

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s kontakty

Příspěvek od MrEdDy » stř 20. led 2010 12:21:07

Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


Autor tohoto vlákna
APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

Re: problem s kontakty

Příspěvek od APEn » stř 20. led 2010 13:11:01

No hledal jsem málo, ale to mi moc nepomohlo. Zkousil jsem i přidat před číslo +420 a číslo v telefonu mám jenom jednou. A ten mobil je novej. Je to HTC dream s androidem 1.6 a pochybuju, že by to mělo dělat. Zajímavý je, že v smskách mi to ukáže jen někdy. Díky ;)
HTC Sensation

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s kontakty

Příspěvek od MrEdDy » stř 20. led 2010 13:31:08

a v těch sms ti to ukazuje dejme tomu kontakt "vacafrak" a toho to zobrazí vždy ale třeba kontakt "mamelud" nikdy ? nebo nastřídačku jednou jo ,jednou ne ?
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!



Autor tohoto vlákna
APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

Re: problem s kontakty

Příspěvek od APEn » stř 20. led 2010 15:34:12

No jednou mi ukaze "vacafraka" a nekdy mi ukaze jen "vacafrakovo" cislo :D
HTC Sensation


Autor tohoto vlákna
APEn
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 19. led 2010 22:13:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Bydliště: Most

Re: problem s kontakty

Příspěvek od APEn » stř 20. led 2010 20:10:05

Lidi, citim se provinile za spam, ktery jsem tu nepozornosti udelal. Jedno se opravdu o to, ze jsem nemel cislo v kontaktech ve spravnem formatu. Kdyz jsem totiz zkousel dat pred cislo +420, tak jsem se preklikl a vlozil +4200 :D . Fakt se omlouvam a diky za rady... :)
HTC Sensation


pakett86
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: ned 06. pro 2009 17:16:56
Reputace: 0

Re: problem s kontakty

Příspěvek od pakett86 » stř 20. led 2010 21:00:04

Vsiml jsem si dobre treba v dwang ROM ze je tam (sic experimentalni) featura kde to contacts.apk upravuje nejak sama? ;)
Nexus S (i9023)_Android 4.3

Zamčeno

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti