Android OSHTC Wildfire S, Link2SD a odkazování aplikací na SD

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
krchnak
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G3 - 5.0
Mobil 2 / ROM: HTC One m7 - Cyanogenmod 12

HTC Wildfire S, Link2SD a odkazování aplikací na SD

Příspěvek od krchnak » úte 18. zář 2012 13:35:48

Zkrs malou interní paměť jsem se přítelkyni na telefonu rozhodnul udělat ROOT, který jsem snad provedl správně (zobrazuje se jí tam SuperUser - takže snad ano :DD ). Dále jsem dle návodu udělal na paměťové kartě dvě partície, zčehož je jedna FAT32 a druhá EXT2 (obě jsou primary). Nainstaloval jsem z marketu aplikaci Link2SD, která bez problémů druhý EXT2 oddíl na kartě vidí. Nastavil jsem tam tedy automatické odkazování aplikací na SD kartu. Aplikace se přesměrovávají tak jak mají.
Problém je ale v tom, že když nainsatluji novou aplikaci a i když se odkáže, tak mi ubere i kus místa v interní paměti a při 100mb dostupné interní paměti si moc vyskakovat nemůžu.. Kde je tedy chyba? Existuje i jiné řešení? Jde nějak "navýšit" interní paměť z paměťové karty pomocí nějaké vychytávky? Děkuji za rady!!! 8-)

xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: HTC Wildfire S, Link2SD a odkazování aplikací na SD

Příspěvek od xanthor » úte 18. zář 2012 15:07:59

Za prvé - odkazuješ celou aplikaci (s výjimkou dat a cache, to se odkázat nedá)? Tedy apk, dalvik cache i library (prostě zaškrtnutá všechna 3 políčka)?
Pokud ano, tak nárůst volné paměti se neprojeví hned, je potřeba chvilku počkat (ideálně telefon restartovat).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“