Android OSSynchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MagicQ
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: ned 18. zář 2011 12:29:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od MagicQ » čtv 20. zář 2012 10:33:14

Zdravím..

potřeboval bych poradit ohledně synchronizace... MPE běžně používám, s navázností na outlook a vše je většinou v pohodě..
ale teď bych potřeboval poradit..
mám tablet OS 4.1.1

vím že v nastavení kontaktů v androidu lze zobrazit pouze kontakty z nějakýho účtu... potřeboval bych do tabletu narvat databázi kontaktů, který jsou v outlooku, ale abych je měl pod jiným účtem a mohl je zobrazit jen pokud budu potřebovat.
Jak to nejlépe nastavit?? Mám vytvořit nějaký vedlejší účet který by se primárně nezobrazoval a nepletl se mi do mých kontaktů? musím kvůli tomu základat nový G-konto? nebo to jde udělat nějak jednoduššeji.. preferuji sync přes MPE

btw. nevím proč ale synchronizace kontaktů přes Gmail se mi nikdy nerozchodila, vždy to vyhodilo chybu... kalendář šlape v pohodě.. jak na mobilu tak na tabletu..




Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2425
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od aldabubo » čtv 20. zář 2012 16:26:30

Synchronizace kontaktů přes jakoukoli jinou aplikaci než google kontakty je přidělávání si práce a starostí. Jestli ti nešla synchronizace přes google, pravděpodobně jsi dělal chybu v nastavení. Poslal jsem ti PM(SZ) s postupem.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert


Autor tohoto vlákna
MagicQ
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: ned 18. zář 2011 12:29:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od MagicQ » čtv 20. zář 2012 19:55:13

tak jsem to pročítal...

kontakty sem v tom googlu účtu našel... to tam mám..

ale prostě když chci synchronizovat.. ať už z tabletu.. nebo z mobilu... tak mi jediný kontakty vždycky vyhodí chybu ... chyba spojení a že sync bude obnoven později.. jenže jako poslední datum kdy proběhla synchronizace v pořádku tam mám uveden květen.. všechny ostatní ty synchronizace fungují správně.. tak nevím v čem by mohla být ještě chyba...


Autor tohoto vlákna
MagicQ
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: ned 18. zář 2011 12:29:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od MagicQ » čtv 20. zář 2012 20:36:47

jak se dají vymazat všechny kontakty v telefonu naráz?? OS 4.1.1 ?? tovární nastavení určitě nechci dělat

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 20. zář 2012 21:09:45

Kontakty> levé tlačítko> odstranit> vše
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy



Autor tohoto vlákna
MagicQ
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: ned 18. zář 2011 12:29:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od MagicQ » čtv 20. zář 2012 21:23:18

Mam nexus S

Bohuzel kontakty nemam.. mam pouze lide... a v tom muzu leda hledat ,pridat , a v menu mam kontakty k zobrazeni , im/export ,ucty , nastaveni a napoveda... zkusil jsem vse ale nikde jsem nevidel hromadny odstraneni kontaktu


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Synchronizace kontaktů přes Myphone explorer

Příspěvek od Jarous1 » čtv 20. zář 2012 22:26:56

No, tak potom jedině ve správě Aplikací smazat data té, která se jmenuje Lidé ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti