Android OSZTE skate problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
krizak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: čtv 20. zář 2012 18:49:09
Reputace: 1

ZTE skate problem

Příspěvek od krizak » čtv 20. zář 2012 19:48:54

mam od O2 cz ZTE skate a mel sem vtom 2.3.5 fw,chtel sem udelat root,ale nejak se mi podarilo tam dostat jiny fw a to 2.3.4,ale az pak sem si na forum vsiml,ze psali,ze je tam problem s wifi a meli pravdu.
Ted tam hazu kde jaky fw a porad se nemuzu na zadnou wifi pripojit,nejak se ulozila mac adresa na11:22:33:44:55:66 a nevim jak ji zmenit.
Proste najdu wifi a dam pripojit a ono se to hned odpoji a uz nevim co stim.
Dekuji kazdemu za radu.




Uživatelský avatar

Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od Ceco » čtv 20. zář 2012 20:45:50

Hod si tam skatie tpt. Potom pripsadne mozes preflashnut inu rom.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Autor tohoto vlákna
krizak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: čtv 20. zář 2012 18:49:09
Reputace: 1

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od krizak » pát 21. zář 2012 5:58:46

cauky. sem v zte novacek je to brachuv mobil jamam sgs1.takze tomu jeste prd rozumim.tak mi pls rekni co je skatie tpt. pripadne jestli muzu prosit nejaky link.no romky sem tam dal nejake od tebe a nic.porad wifi a bt maji divnu mac adr. a proste neda se pripojit.kdybys mohl mi do pm pisnout mobil bych ti zavolal.bo je stoho bracha hotovy.at mu to dam dohromady co nejdrive.diky moc
Naposledy upravil(a) radegast dne pát 21. zář 2012 7:58:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!

Uživatelský avatar

Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od Ceco » pát 21. zář 2012 6:14:21

A nerobil si nahodou unlock? Vtedy sa zvykne dosahat MAC adresa.
Link na SKatie mam v podpise.

Inak BT ma MAC adresu len ak je BT aktivne (zapnute). Ked je vypnute, nema ju priradenu.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Autor tohoto vlákna
krizak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: čtv 20. zář 2012 18:49:09
Reputace: 1

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od krizak » pát 21. zář 2012 7:17:21

Jo u to fw co jsme davali byl i unlock.takze ten se dal jako posledni.vnem byl totis fw.coted stim?

@telefon pomocí viz. 9. bod Pravidel!!


Uživatelský avatar

Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od Ceco » pát 21. zář 2012 7:22:31

No su 2 moznosti.
1) Docasna - po flashnuti inej rom bude problem znova
Spociva v editovani /system/etc/nv_4319.txt
Nastavit parameter "macaddr" z 11:22:33:44:55:66 na nieco normalne

2) Trvala - prezije aj preflashnutie rom - zlozita
Je potrebne vyextrahovat QCN subor cez QPST aplikaciu a nasledne HEX editorom upravit MAC.
Flashnut upravene QCN naspat. Nemusi pomoct, mozno bude potrebne zopakovat cely unlock proces.
Vedel by som pomoct nadialku, napriklad cez Teamviewer.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Autor tohoto vlákna
krizak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: čtv 20. zář 2012 18:49:09
Reputace: 1

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od krizak » pát 21. zář 2012 7:49:01

Budes zlaty.team pouzivam a i me tipek zaucil na mem sgs1 pres team.hod mi pls do pm nejak kontakt.at se odpo po 14h spojime.to budu doma a stahnu mobil od brachy.diky moc

@telefon pomocí viz. 9. bod Pravidel!!


Autor tohoto vlákna
krizak
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: čtv 20. zář 2012 18:49:09
Reputace: 1

Re: ZTE skate problem

Příspěvek od krizak » sob 22. zář 2012 10:14:02

Dekuji ceco mas u mě velké plus.:)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti