Android OSObnovení továrního nastavení a Google Play

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
azzies
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. zář 2012 14:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od azzies » sob 22. zář 2012 14:40:48

Hola androjďáci,
Hledal jsem, nenašel.

Provedl jsem obnovení nastavení a Google play mi před instalací hlásí NAINSTALOVÁNO....
Co s tím?





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16718
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od ludekbrno » sob 22. zář 2012 15:02:53

A není to třeba tím, že už nainstalovaný je? A taky by neškodilo aspoň napsat, o jakém zařízení vůbec píšeš
Nebo máš pocit, že je tady věštírna?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od Pedro1 » sob 22. zář 2012 15:09:48

to azzies:od ceho myslis, ze je tam pri registraci to policko "mobil" v nastaveni profilu :roll: .


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16718
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od ludekbrno » sob 22. zář 2012 15:28:26

Pedro1:
Přece pro vyplnění telefonního čísla, jak to spousta "expertů" dělá :lol:
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
azzies
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. zář 2012 14:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od azzies » ned 23. zář 2012 7:32:24

ludekbrno píše:A není to třeba tím, že už nainstalovaný je?
Geniální odpověď. Děkuju

Obnovení továrního nastavení smaže vše, včetně paměti a nainstalovaných programů.
Pokud telefon připojím k PC, tak mi Google play hlásí, že programy jsou nainstalované = opětovná instalace tedy není možná.
Pokud jdu na GP přímo v mobilu, program se dá nainstalovat.

Problém by tedy mohl být v účtu na GP, který nerozpozná, že daný program v telefonu už není.


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od ramon.dexter » ned 23. zář 2012 7:50:17

Opetovna instalace mozna je a fakt nevim, proc by nemela fungovat...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 283
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od Jumbo78 » ned 23. zář 2012 9:56:49

Pokud uděláš factory reset, tak nejdřív se přes mobil připoj na market, aby google poznal, že jsi udělal factory reset. Teprve pak to zkus v PC. Někdy to chvilku trvá, než se změna projeví
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
azzies
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. zář 2012 14:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od azzies » stř 10. říj 2012 21:33:59

Opravdu, změna se zobrazila druhý den po připojení na google play.

Děkuji

Další problém - při připojení k PC - přes průzkumníka vidím pouze ikony fotek, ne miniatury jako dřív (před obnovou továrního nastavení).
Neví někdo ?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 283
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od Jumbo78 » stř 10. říj 2012 21:38:08

V průzkumníku dej levé tlačítko, zobrazit podle, miniatura...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
azzies
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. zář 2012 14:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od azzies » čtv 11. říj 2012 6:32:31

Zkusím to napsat jinak - právě proto, že mám navoleno zobrazit miniatury a tyto se mi nezobrazují (pouze klasický obrázek kytiček) tak nevím co s tím.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 11. říj 2012 7:48:43

Nic s tím. Chyba telefonu samotnýho. Od určitýho počtu obrázků ti to minitury neukáže, i kdyby ses stavěl na hlavu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 283
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 11. říj 2012 8:22:40

No, mám tam cca 2000 fotek a miniatury se zobrazuji korektně, dokonce i když mám seznam, vidim náhledy
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
azzies
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. zář 2012 14:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Obnovení továrního nastavení a Google Play

Příspěvek od azzies » úte 30. říj 2012 16:57:22

Aha, takže se s tím dá něco dělat?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti