Android OSŠpatný update fireframe přes kies

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » úte 25. zář 2012 17:10:50

Ahoj, potřeboval bych poradit od nějakých androiďáku. V příručce na můj mobil sem se dočetl o updatování fireframe přes program kies a domníval jsem se, že to bude update android systému. Po nějakých těch upgrade fireframe přes kies mi to hodilo na PC error že se nezdařil nainstalovat update. Na mobile jsem měl Androida s lopatou ve žlutém trojúhelníku dokud se to nevybilo. Pak sem to zkoušel znova zapnout ale ted tam mám namalovanej mobil, počítač a mezi nimi vykřičník. Vůbec nevím co s tim :| . Případně děkuju za rady.





Myskin
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 14. črc 2012 9:46:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini
Rom: STOCK

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Myskin » úte 25. zář 2012 18:33:55

Mno....máš telefon bricknutej :D já už ho měl asi tak 2x :D mno tak co ti mužu doporučit :D
1) bud někde na aukru nebo ebay koupit kabel JIG ...když ho koupiš je stejnej postup jako u dvojky :D
2) to pomohlo mě nevim jestli to jde u tvýho telefon ale mělo by :D jestli máš telefon vybitej nech ho na nabíjčce....tak po pul hodině kdy ho budeš mit nabitej což nezjistíš, uděláš tohle stahneš program ODIN :) a stáhneš nějakou ROM třeba tuhle http://www.mediafire.com/?f9d77cv3ddb3l17 Vždy musí byt XEZ teda mela by byt tahle je :) Rozzipuješ to a bud když to bude jeden soubor s koncovkou TAR(zjistis když na to klikneš pravym a vlastnosti) :D tak do vložiš do polička PDA a když 3 souborova tak Phone....Modem,CSC.......CSC,PDA.......PDA to vše vložíš do toho ODINU ale mezitim uděláš na telefonu trojhmat vyndaáš baterku a pak držíš spodni čudlik hlasitosti a prostřední klavesu a čudlik na zapinani to vše stale držíš a pomalu vlkadaš baterku :D měla by ti naskočit žluta obrazovka stim androidem, to připojiš ke kompu a musiš mit zaplej odin když telefon připojiš v ODINU by se ti melo obevit zluty poličko to znamena že telefon je pripojen :) pak vložiš soubory a start :)
3)reklamovat když ti nepude 2 :D

Vše na tvojí zodpovědnost, ale ted stejně nemáš už co ztratit, neboj timhle zaruku neztratiš ale pokud ji máš tak to dej reklamovat :) ale oni to udelaj stejně uplně stejnym postupem :)
Už nikdy nechci nakousnutý jablko !!

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Marek989 » úte 25. zář 2012 18:40:08

A nemyslis náhodou Firmware, fire frame nic není :grin:
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


Myskin
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 14. črc 2012 9:46:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini
Rom: STOCK

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Myskin » úte 25. zář 2012 18:42:09

Marek989 píše:A nemyslis náhodou Firmware, fire frame nic není :grin:
Aby sis nerejpnul co ! Ale poradit to né :)
Už nikdy nechci nakousnutý jablko !!


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » úte 25. zář 2012 18:44:53

Myskin píše:Mno....máš telefon bricknutej :D já už ho měl asi tak 2x :D mno tak co ti mužu doporučit :D
1) bud někde na aukru nebo ebay koupit kabel JIG ...když ho koupiš je stejnej postup jako u dvojky :D
2) to pomohlo mě nevim jestli to jde u tvýho telefon ale mělo by :D jestli máš telefon vybitej nech ho na nabíjčce....tak po pul hodině kdy ho budeš mit nabitej což nezjistíš, uděláš tohle stahneš program ODIN :) a stáhneš nějakou ROM třeba tuhle http://www.mediafire.com/?f9d77cv3ddb3l17 Vždy musí byt XEZ teda mela by byt tahle je :) Rozzipuješ to a bud když to bude jeden soubor s koncovkou TAR(zjistis když na to klikneš pravym a vlastnosti) :D tak do vložiš do polička PDA a když 3 souborova tak Phone....Modem,CSC.......CSC,PDA.......PDA to vše vložíš do toho ODINU ale mezitim uděláš na telefonu trojhmat vyndaáš baterku a pak držíš spodni čudlik hlasitosti a prostřední klavesu a čudlik na zapinani to vše stale držíš a pomalu vlkadaš baterku :D měla by ti naskočit žluta obrazovka stim androidem, to připojiš ke kompu a musiš mit zaplej odin když telefon připojiš v ODINU by se ti melo obevit zluty poličko to znamena že telefon je pripojen :) pak vložiš soubory a start :)
3)reklamovat když ti nepude 2 :D

Vše na tvojí zodpovědnost, ale ted stejně nemáš už co ztratit, neboj timhle zaruku neztratiš ale pokud ji máš tak to dej reklamovat :) ale oni to udelaj stejně uplně stejnym postupem :)
Ok du to zkusit =)



Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » úte 25. zář 2012 18:45:44

Firmware máš pravdu =D já se v tom zatim moc nevyznám.


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » úte 25. zář 2012 18:49:53

mimochodem dík


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » úte 25. zář 2012 19:06:35

Našlo mi to ten mobil.
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> PDA_XWJS8.tar.md5 is valid.
<OSM> PHONE_XXJPY.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_OXXJS5.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> PDA_XWJS8.tar.md5 is valid.
<OSM> PHONE_XXJPY.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_OXXJS5.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/003> Added!!

pořád tam mám downloading =/


Myskin
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 14. črc 2012 9:46:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini
Rom: STOCK

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Myskin » úte 25. zář 2012 22:00:01

:D taková otazka maš ten telefon připojenej ? :D a maš na telefonu žlutyho androida ? :D
Už nikdy nechci nakousnutý jablko !!


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » stř 26. zář 2012 4:56:32

Jo mám


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » stř 26. zář 2012 4:57:18

Mám dávat něco do PIT


Myskin
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 14. črc 2012 9:46:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini
Rom: STOCK

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Myskin » stř 26. zář 2012 8:10:14

ne...a nic nezaškrtavej ! jak ten program otevřeš a vyplnis ty 3 soubory tak start a nic
Už nikdy nechci nakousnutý jablko !!


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » stř 26. zář 2012 13:08:59

Myskin píše:ne...a nic nezaškrtavej ! jak ten program otevřeš a vyplnis ty 3 soubory tak start a nic
Počkat lepší by bylo říct co tam má bejt zaškrtlý (něco už tam je zezačátku) ;)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 283
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Jumbo78 » stř 26. zář 2012 14:57:35

Jen vyplníš ty tři soubory a na nic víc nesaháš kromě START...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » stř 26. zář 2012 15:21:14

Jumbo78 píše:Jen vyplníš ty tři soubory a na nic víc nesaháš kromě START...
Ok to sem udělal. V tuto chvíli tam mám:
<ID:0/004> SetupConnection..


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » stř 26. zář 2012 17:45:09

nic pořát <ID:0/004> SetupConnection..


Myskin
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 14. črc 2012 9:46:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini
Rom: STOCK

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od Myskin » stř 26. zář 2012 20:53:26

Ale už tě nechápu to seš tak strašně neschopnej si to najít na youtube ? slova či hesla jako brick,odin a model tvyho telefonu snad umíš zadat na yt a vyhledat si navody ! a nemusi to bejt přimo o tvym telefonu u vše samsungu na Odinu je postup stejnej ! ..... www.xda-developers.com tam najdeš všechno !

Zdravim :) :D
Už nikdy nechci nakousnutý jablko !!


Autor tohoto vlákna
miramolik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 25. zář 2012 17:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: Špatný update fireframe přes kies

Příspěvek od miramolik » ned 30. zář 2012 19:06:23

No dobrý no, na google sem to asi hledal -_-. Ohledně toho vyplňování: každý tam dává něco jinýho. A navíc sem psal že už sem to tam všechno hodil ale mám tam pořád setup connection.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti