Android OSKalendář

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
aleschadim
Nové Androidě

Kalendář

Příspěvek od aleschadim » ned 24. led 2010 23:18:56

Mám prosím dotaz, mám HTC Tattoo a Google Apps účet, synchronizace e-mailů, kontaktů i kalendáře je výborná a obousměrná ale zajímalo by mě, zda je standartní, že se právě v kalendáři nezobrazují ikdyž jsem připojen k wifi události starší jak cca 1 měsíc. Zajímalo by mě proto, jaké jsou synchronizační rozmezí zpět a do budoucnosti pro kalendář. Google mi nic takového nenašel.
HTC Tattoo (Android 1.6 / Navigace Sygic ...)

Autor tohoto vlákna
aleschadim
Nové Androidě

Re: Kalendář

Příspěvek od aleschadim » pon 25. led 2010 18:59:22

Opravdu nikdo neví, kolik dní zpětně a kolik dopředu android synchronizuje s google calendar? Jaké máte zkušenosti, prosím, stačí když mrknete do vašeho kalendáře :-)

matata
Robot
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Příspěvek od matata » pon 25. led 2010 22:02:17

zpetne asi dva mesice... a dopredu mnoho mesicu, mozna nekonecne mnoho... tim jak listujes kalendarem nacitaji se dalsi udalosti na dalsi mesice....

kerberosk
Nové Androidě

Příspěvek od kerberosk » pát 29. led 2010 12:14:07

už mimo původní příspěvek, ale nechtěl jsem zakládat nové téma ...

na mém htc tattoo je u některých událostí jiný čas než na webu v kalendáři (vždy o hodinu) ... jak máte telefon a webový kalendář nastavené? máte v telefonu nastaveno "získat čas ze sítě"? zkoušel jsem to různě ponastavovat, ale nedošlo ke zlepšení

příklad: pondělní porada je v telefonu od 7:30 do 8:00, ale na webu je od 8:30 do 9:00 ... pořizoval jsem si android, aby mi pohodlně hlídal události, ale tomuhle prostě nemohu plně důvěřovat. Nevíte co s tím?
| htc one v | no root | vodafone | twitter: jendanet |

michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michpo » pát 29. led 2010 12:40:50

Na mem Heru jsou casy v poradku, nemas nekde spatne nastavene casove pasmo? pripadne letni cas? Zkontroluj si nastaveni nejen v telefonu, ale take v Google uctu.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

kerberosk
Nové Androidě

Příspěvek od kerberosk » pát 29. led 2010 17:19:25

Tak jsem ještě jednou prošel ... ono těch nastavení zas tolik není.

Na webu mám nastaveno GMT + 1 Central European Time a Českou republiku (letní čas se nikde nenastavuje).

Na tattoo jsem si nastavil čas na Brno Česká republika a nechávám aktualizovat ze sítě ... nic dalšího se nenastavuje

... a problém přetrvává, některé události jsou prostě na webu o hodinu později, v telefonu se snažím mít všechno správně, takže chyba bude asi v synchru na web ... ale proč?
| htc one v | no root | vodafone | twitter: jendanet |

Odpovědět

Zpět na „Android OS“