Android OSSamsung má problém

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Pawol
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: čtv 03. kvě 2012 22:56:19
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6+128 GB
Bydliště: Kutná Hora

Samsung má problém

Příspěvek od Pawol » stř 26. zář 2012 20:52:52

Přečtěte si tohle a vyzkoušejte: http://www.svetandroida.cz/samsung-ma-p ... onu-201209
Jak jste jte na tom? Já blbě :o




Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Jumbo78 » stř 26. zář 2012 21:44:15

Já taky. Ukázalo IMEI :D ale jelikož mám alternativní dialer, tak to nejdřív chtělo volbu - takže samo by se to nespustilo ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


CyberCodeDroid
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: pon 22. srp 2011 22:59:08
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 10T Pro

Re: Samsung má problém

Příspěvek od CyberCodeDroid » pon 01. říj 2012 13:05:05

Já na telefonech s CM dobře, tedy jsem v bezpečí 8-)
Xiaomi Mi 9
Amazfit T-Rex Rock Black

Uživatelský avatar

Lyon
Droid
Příspěvky: 2146
Registrován: pát 10. srp 2012 13:41:19
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 5 Global
Rom: crDroid
Bydliště: Praha / Nový Jičín

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Lyon » pon 01. říj 2012 15:20:27

Ja vedel, proc si poridit ciste Google telefon :-)

Uživatelský avatar

Marek marek
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 01. črc 2012 5:37:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung ACE 2
Tablet: Toshiba AT200, MPMan MP1024

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Marek marek » pon 01. říj 2012 15:43:31

Najděte si na marketu: Notelurl aplikaci. Nainstalujte. Už Vám to nedovolí, vytáčet jen tak cokoliv. Klidně si to pak otestujte v praxi a navštivte si infikované stránky. Místo vytočení kódu se zobrazí varovný dotaz této apky, místo auto spuštění. Žádný náhradní dialer není zapotřebí (jenom brzdí systém). Ostatně, mne velmi udivuje, že o této apce NOTELURL se tak MLČÍ a nic neví ! Holt - zde takzvaní androiďáci = jsou vesměr amatéři :lol:



xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5333
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung má problém

Příspěvek od xanthor » pon 01. říj 2012 15:57:08

Díky za info, funguje. Jinak já jsem nic takového doteď nepotřeboval (a předpokládám, že ta app samotná je docela nová) a nevěděl jsem, že se to dá takhle snadno vyřešit. (Popravdě jsem se ani moc nebál, že mi někdo něco udělá s telefonem, už jenom proto, že na podezřelé stránky nelezu.) Ale když se to riziko dá takhle snadno eliminovat úplně, tak proč ne. Akorát by si autor mohl opravit ty 2 chyby v tom svým dialogu po spuštění aplikace. :-)

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Pedro1 » pon 01. říj 2012 16:58:32

Zdravim, na tom odkaze se pise, ze to funguje i mimo samsung. Zkusil jsem to a blokuje mi to Opera, takze s nemam ceho bat :).


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Samsung má problém

Příspěvek od ludekbrno » pon 01. říj 2012 18:20:24

Marek marek píše:...Holt - zde takzvaní androiďáci = jsou vesměr amatéři :lol:
A jé je, tady byl někdo odBANován a hned zapadá do svých kolejí. S takovou tady dlouho nevydrží :lol:
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Re: Samsung má problém

Příspěvek od Marek989 » pon 01. říj 2012 18:24:18

Lyon píše:Ja vedel, proc si poridit ciste Google telefon :-)
Ne jen Samsung telefony, ale i ostatní mají problem. Běžím na CyanogenMod 9.1, a taky mi to ukáže imei. Stačí si stáhnout jiný dialer, ani ho nemusíte používat, vždy to totiž vyhodí který dialer použit a to stačí dat pryč. Já ale zase používám NoUSSD, což je stejně jak radí Marek Marek :wink:
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Uživatelský avatar

sethxp
Androiďák!
Příspěvky: 606
Registrován: pát 19. lis 2010 15:37:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Omate TrueSmart Watch
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung má problém

Příspěvek od sethxp » pon 01. říj 2012 18:28:29

To neni jen problem samsungu, to je problem androidu jako celku, vyrobci proste maji tyto sve "tajne" servisni kody jak se dostat do diagnostickych funkci telefonu a podobne... Vsechny telefony nejake podobne maji...
http://www.seth.cz/ - odblokování , S-OFF , servis
Odblokování, SW, oprava brick přes JTAG, záchrana dat ze všech MTK = i mrtvých, odblokování gesta, pinu... bez ztráty dat, odstranění Google reset FRP ochrany..


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5333
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung má problém

Příspěvek od xanthor » pon 01. říj 2012 19:04:34

No to jo, ale neměly by se dát vytočit bez svolení uživatele.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Re: Samsung má problém

Příspěvek od ludekbrno » pon 01. říj 2012 19:22:00

sethxp píše:To neni jen problem samsungu, to je problem androidu jako celku, vyrobci proste maji tyto sve "tajne" servisni kody jak se dostat do diagnostickych funkci telefonu a podobne... Vsechny telefony nejake podobne maji...
Omyl, je to problém nadstavby Samsungu. Bez ní se příkaz neprovede, uživatel ho musí manuálně potvrdit. Samsung ale chtěl asi něco usnadnit a trochu to přehnal :)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Marek989 » pon 01. říj 2012 20:48:28

Tak proč se mi ukáže IMEI na testovací stránce? Komu se ukáže IMEI, znamená, ze se do dialeru můžou zadávat tyto kódy. Takže VSECHNY telefony, kterým se na te stránce ukáže IMEI, nejsou odolné :wink:
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Samsung má problém

Příspěvek od ludekbrno » pon 01. říj 2012 21:55:45

Mě se neukáže. Přepne se to pouze na dialer s naťukaným kódem *#06#, ale musím to ještě potvrdit, aby se mi IMEI zobrazilo. Co máš za telefon? (píšu z Tapatalku, takže nevidím, jestli ho máš v profilu vyplněný).
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Marek989 » pon 01. říj 2012 22:01:26

HTC HD2 s CyanogenMod 9.1, Android 4.0.4
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16717
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Samsung má problém

Příspěvek od ludekbrno » úte 02. říj 2012 5:53:27

A tobě se IMEI ukáže hned jak klikneš na tu stránlu, aniž bys to musel potvrzovat? Co jsem tak četl ve vlákně o té chybě, tak s CM to.lidem nedělalo.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Marek989 » úte 02. říj 2012 6:40:28

Ano, hned se mi ukázalo imei
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Uživatelský avatar

Twincam
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: pon 02. kvě 2011 11:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3
Bydliště: Plzeň

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Twincam » úte 02. říj 2012 8:59:11

To neni problém jenom samsungu. V diskusi pod článkem viz

Desire Z stock 2.3.3 IMEI ukáže !!!
HTC EVO 3D Android 4.0.3 stock rom IMEI ukáže !!!
SE Xperia Play orig ROM 2.3.4 !!!
Galaxy Ace CMk 7.2 IMEI ukáže !!!
Galaxy Tab IMEI ukáže !!!
Galaxy SII, 4.0.4 stock IMEI ukáže !!!
Samsung galaxy mini IMEI ukáže !!!
HTC HD2 a Typhoon CM7 IMEI ukáže !!!
Galaxy GIO, CM7.2 IMEI ukáže !!!
HTC One X, ANdroid Revolution 9.7.0 ROM, ICS 4.0.4 IMEI ukáže !!!
Galaxy S2 @ CM9 IMEI ukáže !!!
Desire s s fallout 4.3 (4.0.3) IMEI ukáže !!!
Sony Xperia sola (2.3.7) IMEI ukáže !!!
HTC Desire HD IMEI ukáže !!!

PS: A mě Samsung Galaxy S3 - Omega 27 + Siah 1.6 otevře pouze dialer, bez kódu a bez zobrazení IMEI :DD
Samsung Galaxy S III - WanamLite7 - I9300XXUFME3
PhilzTouch recovery 5.06.1 + 64 GB microSDXC

HTC DHD - už nemam..


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5333
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung má problém

Příspěvek od xanthor » úte 02. říj 2012 14:17:33

To že ukáže IMEI ještě neznamená, že by stránka mohla takhle snadno provést i hard reset.

Uživatelský avatar

Twincam
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: pon 02. kvě 2011 11:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3
Bydliště: Plzeň

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Twincam » úte 02. říj 2012 14:37:47

tak přesně to to znamená.. protože stačí když bude místo *#06# dosazenej *#767*3855# a máš vystaráno..

další třeba *2767*3855# a *#*#7780#*#*
Samsung Galaxy S III - WanamLite7 - I9300XXUFME3
PhilzTouch recovery 5.06.1 + 64 GB microSDXC

HTC DHD - už nemam..

Uživatelský avatar

sethxp
Androiďák!
Příspěvky: 606
Registrován: pát 19. lis 2010 15:37:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Omate TrueSmart Watch
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung má problém

Příspěvek od sethxp » úte 02. říj 2012 17:42:09

Misto tohodle kodu si tam muzete dat jakekoliv kod v tomto formatu, treba na zjisteni kreditu, presmerovani hovoru a vsechny dalsi kody co pouziva operator takze nejen ty co obsahuje telefon !
Proste jakekoliv cislo ktere se da vytocit a to i ta vysokorozpoctova kde je za zapocatou minutu 90kc a to na vsech telefonech ktere ten prikaz proste vytoci.

Takze tam dam ussd prikaz k presmerovani vaseho telefonu na nejake cislo 0609....
http://www.seth.cz/ - odblokování , S-OFF , servis
Odblokování, SW, oprava brick přes JTAG, záchrana dat ze všech MTK = i mrtvých, odblokování gesta, pinu... bez ztráty dat, odstranění Google reset FRP ochrany..


Autor tohoto vlákna
Pawol
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: čtv 03. kvě 2012 22:56:19
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6+128 GB
Bydliště: Kutná Hora

Re: Samsung má problém

Příspěvek od Pawol » stř 03. říj 2012 10:05:24


Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti