Mám problém, celý telefon je velmi zpomalený.

Nikde sem nenašel info jak na to pořádně, proto píši sem
A o co bych moc stál, by bylo, kdyby mi někdo řekl, jak celý OS přeinstalovat. S open source android nemám zkušenosti. Slušně bych tu poprosil, ale v pravidlech se to nemá tak snad mě za mou slušnost někdo nezhaní. Ale fak mi na té očistě mobilu záleží
Myslím si že reinstal OS udělá přístroji nejlíp stejně jako když si přeinstalujete Windows v PC. Už jen kvůli očistě registru, přecpanosti souborů které nechavaji ruzne aplikace po sobě i kdyz je člověk odinstaluje apod.
I když používám Android Asistant - pride mi k nicemu. Neznáte jeste někdo nějaký program, který je na bázi jako například TuneUp utilities nebo něco co Vám udržuje OS čistý a svěží a stará se o údržbu?
Telefon se prostě zapíná 2minuty a 40sekund(i více), trhá se občas hudba (v každém přehrávači), a celý systém je zpomalený oproti tomu když sem telefon používal předpůl rokem.
Takže bych si zalohoval hudbu,obrázky,dokumenty, celou kartu smazal a přeinstaloval OS v mobilu je to tak?. Jak na přeinstalaci OS prosím a jaky program je nejlepší pro udržbu OS? Děkuji moc
Jinak ještě podle pravidel posílám applist Vložil sem na uloz.to protože má víc znaků než post povoluje. Má to jen 100kB
Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/x85XANT/installedapps-4-zip